Van bovenaf zie je altijd meer!

Het is een gek fenomeen dat wanneer we onrust, te veel drukte en weinig voldoening ervaren we nog drukker worden. Om dat rare soms nare gevoel te ontlopen, rennen we er over heen. Maar onrust vraagt juist om afstand, overzicht en rust.

Jij weet vast wel hoe vrij het voelt als je boven op een berg staat en je alleen maar ruimte en vergezichten ervaart. Ineens zie je veel meer dan dat je in het dal stond. Als je niet al te gevoelig bent voor hoogtevrees ervaar je dat ook in een grote stad wanneer je op een kerktoren, de Eiffeltoren of het Empire State building staat. Je ziet duidelijk alle straten, parken, water en hoe de routes lopen.

Zo werkt dat ook als je met afstand naar je zelf en je leven kijkt.afstand

Die helikopter view krijgen over je leven. Over jezelf, je werk, alle rollen die je vervult.

Dat brengt je zo veel.

Onder andere het zicht op wat er allemaal al is (en dat is veel meer dan je nu denkt) en hoe je route moet lopen of hoe je verder wilt.

In gesprek met de expert

Ik heb retraite expert Irma Van Der Linden gesproken over hoe zinvol, krachtig en duurzaam het is om af en toe los te komen van je normale leven en op reis te zijn met jezelf en daar vanuit een helikopterview jezelf te aanschouwen.

We hadden een geweldige dag qua weer. Weer waarvan je droomt bij een retraite. Het is toch net of we op Ibiza zitten?! Het was -3 graden maar daar zie je bijna niks van 🙂

Het volledige interview met Irma vind je hieronder.

 

 

De twee belangrijkste high-lights uit het interview heb ik in twee korte video’s gezet.

 

 

Is het tijd voor een vlucht in jouw helikopter

Ben je toe aan ontspanning, rust en een heldere kijk op jezelf, je leven en alle rollen die je daarin vervult? Wil je dat op een plek doen waar genieten, luxe, verwennerij en voldoende privacy hoog in het vaandel staan? Zoek je daarbij veel 1 op 1 aandacht en coaching zodat je ook daadwerkelijk stappen zet in jouw persoonlijke en zakelijke groei? Dan is Resetten en Koers bepalen op Ibiza, de retraite voor jou. Vlieg je mee eind september 2019. Voel je het borrelen van binnen en wil je meer weten? Laat mij eenvoudig (en nog geheel vrijblijvend) via het interesse formulier weten dat je nieuwsgierig bent. Dan neem ik contact met je op om te verkennen wat je vooral wilt bereiken. Ik hou van zoveel mogelijk maatwerk zodat jij krijgt wat je nodig hebt.

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *