Waar verspil jij je energie aan?

Op de dag dat ik onderstaand Mentaal Fit Journaal opneem en presenteer, ben ik jarig. Ik vier feest want ik ben 45 jaar geworden. Een leeftijd waar ik helemaal niet mee zit. Het is voor mij geen battle dat ouder worden. Met geen enkele verjaardag verstop ik mij onder de dekens. Nee ik vier ze allemaal met veel plezier.

Natuurlijk geniet ik van alle aandacht en cadeautjes die dag. Maar vooral prijs ik mij gelukkig dat ik weer een jaar erbij mag tellen. Dat is tegenwoordig toch niet vanzelfsprekend.

Waarom ik geen energie verspil aan somberen over de jaren die gaan tellen, heeft alles met dit 10e Mentaal Fit Journaal te maken. Kijk je mee?

 

Vier zoveel als je kunt

Er is zoveel moois in ons leven. Daar bewust bij stil staan en dat gaan voelen is ook onderdeel van The Desire Map at Sea workshop op 17 en 18 november as. Misschien is het wel de belangrijkste basis om daarna op onderzoek te gaan naar waar jouw echte energie zit. Waar je van droomt, waar je van gaat stralen. Echt, iedereen heeft dat in zich zitten, we kijken er alleen zo makkelijk over heen.

Stoppen met strijd voeren, stoppen met alle “Battles”…..dat is wat je daarnaast leert daar aan zee. En de zee en de wind gaan je daar echt bij helpen. Het is een bijzondere ervaring die ik iedereen gun. birthday-cake-380178_1280

Kom jij ook het feest van jouw persoonlijke onderzoek ervaren, op die mooie plek in Zeeland. Met de warmte van de openhaard, de kleine groep gelijkgestemden en twee betrokken coaches?

The Desire Map at Sea tweedaagse om te kunnen leven op een manier die echt bij jou past. Kijk maar op onze website www.thedesiremapatsea.nlĀ 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *