Wat gebeurt er als je een dag spijbelt?

Stel je eens voor. Vandaag is het zover: vandaag spijbel je een dag. Geen deadlines, geen verplichtingen, geen gedoe. Vandaag sta jij op de prioriteitenlijst.

Je laat de boel de boel. Jouw dagdoel is genieten. Juist nu je hoofd overloopt van alles wat nog af moet voor je vakantie.

Is dit niet een geweldig moment om eens niet in de stress te schieten? Om met je voeten in het koele zeezand te graven? Wachtend tot het wassende water ze terug tovert? Genietend van de zeebries die de drukte uit je hoofd blaast.

Zodat er weer ruimte komt voor plezier en creativiteit. Terwijl ook je lichaam tot rust komt. Te mooi om waar te zijn?

Nee hoor. Zo was het ook echt op 16 juni 2017 tijdens het

Wat heeft die kus van de zon gedaan?

Marianne
“het was een superdag! Lekker gespijbeld, heerlijk door jou in de watten gelegd en een nieuwe hobby ontdekt. Powerkitevliegeren.”

Kirsten
“Ik was zo toe aan een dagje spijbelen! Deze dag kwam precies op tijd. Wat een geweldige plek. Einde van de dag voelde ik mij echt ‘gekust door de zon’.”

Iene
“Dank je wel Carolijn voor het organiseren van deze superspijbeldag aan zee, voor je aandacht en inspiratie. Ik kwam ontspannen thuis met vakantie in mijn hoofd.”

Wat was er allemaal te doen? 

Nicole Offenberg is onder andere coach, mentor en raadgever. Ze brengt je in beweging en helpt je te doen waarnaar je verlangt. Nicole is voor mij heel belangrijk geweest in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Mede dankzij haar coaching en inspiratie ben ik nu de Carolijn die ik graag wil zijn. Zij mag dus niet ontbreken in het programma van dit festival.

De eerste inspiratiesessie vertelde het verhaal achter Gekust door de Zon. Nicole en Carolijn gingen met elkaar en de gasten in gesprek over hoe je nou echt vriendelijk kunt zijn voor jezelf.

2 vakantie-in-je-hoofd-sessies naar keuze

Lekker actief of juist relaxed. Allemaal op het zand.

Bianca Korevaar, mijn eigen yogalerares gaf beachyoga en sloott af met haar alom geroemde meditatie. Totale ontspanning en vitaliteit gegarandeerd.

Marieke Franken, creatief denker en trainer gaf een creatieve boost met de workshop van to do naar to-de-loe-lijst. Afwijken van de gebaande paden en meer lol beleven door een to-de-loe-lijst aan te leggen en een zee van tijd te creëren.

Latifa El-Guada, Image Stylist gaf de workshop “Put your essence in your presence”. Ontdek of jouw buitenkant vertelt wie jij in essentie van binnen bent. Met praktische tips voor een killer look i.p.v. te stressen voor een killer body.

Speedcoaching langs de waterlijn, in 15 minuten helderheid in je hoofd en handvatten om zelf te gaan spetteren. Deze sessies verzorgde ik zelf.

Kitevliegeren, het ultieme loslaten en stevig in je schoenen staan. Ervaar de kracht die je in je hebt en maak je hoofd leeg.

Michiel Buursen, muzikale duizendpoot (componist, pianist, producent) gaf de muzikale workshop “State of Mine”. Muziek dient als spiegel van de ziel. Muziek maakt vitaal. Met deze bijzondere piano/klankschaalsessie op het zand bracht Michiel iedereen in totale ontspanning.

Jezelf op 1 zetten doet wonderen!

Rosanne
” Ik heb het afgelopen vrijdag zo fijn heb gehad! Zoveel positieve energie opgedaan en fijne mensen ontmoet. Ben zo blij dat ik heb gespijbeld en helemaal opgeladen met vol goede ideeën.”

Arianne
“Na mijn dag bij jou op het strand heb ik echt nieuwe stappen gezet. Heb met mijn leidinggevende gesproken en mijn wensen verteld voor een andere functie en opleiding. Nu na de zomervakantie is dat allemaal ook echt geregeld. Ik ben je zo dankbaar en zo blij”.

Caroline
“Het was SUPER vrijdag in Renesse, Chapeau voor jou en je team. Het was voor mij echt een feestje en heb genoten van alles wat er was. Wat deed je dochter dat goed met het vliegeren. Ik ben door haar helemaal enthousiast geworden.”

Monique
“Met deze heerlijke zonnige dagen is het niet zo moeilijk om het vakantiegevoel vast te houden, dat ik kreeg op het strandfestival van Carolijn. Wat was dat genieten met dansen, live pianomuziek, yoga, kitevliegeren en een stylingworkshop.”

Owen
“Heerlijke dag aan zee op “gekust door de zon” festival. Fantastisch verzorgd door Carolijn. Dansen, vliegeren, eten ,drinken, muziek luisteren, workshops en zwemmen.  Ticket voor volgend jaar is al besteld.”

Michiel
“Een heerlijke dag, met inspirerende ont-moetingen. Voor herhaling vatbaar.”

Daniëlle
“Wij hebben vandaag gespijbeld en zijn heerlijk gekust door de zon. Carolijn bedankt voor deze bijzonder mooie dag.”

spijbelen

Hoe vaak zet jij jezelf op 1?

Ben jij goed in vriendelijk zijn voor jezelf?

Zorg jij altijd eerst voor anderen en ren jij je rot om door iedereen gezien en gehoord te worden?

Heb jij regelmatig het gevoel dat je te veel ballen in de lucht houdt en geen enkele bal echt voor jou bedoeld is?

Denk jij regelmatig “ik wil even helemaal niets moeten”?

Kies dan ook eens wat vaker voor een spijbeldag. Een dag die echt alleen maar gaat over jou.

Ik geloof namelijk dat je leven veel leuker is als je goede vrienden bent met jezelf!

Zoals je kunt zien is deze plek aan zee voor mij een plek om vriendelijk te zijn voor mezelf en anderen 😉

background