In de media

Mijn bijdragen in publicaties

Mijn bijdrage aan artikelen in de media

Omdat ik het belangrijk vind dat coaching en werken aan je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling heel gewoon is in Nederland, werk ik regelmatig mee aan artikelen in tijdschriften en vakbladen.

Genieten, lifestyle magazine voor artsen, maart 2019

Beaumonde, januari 2019

BeaumondeBeaumonde

Libelle, maart 2018

LibelleLibelle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bites & Business jubileumboek, mei 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondernemersbelang, maart 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

background

Gratis e-boek

WIL JIJ VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD? Dan is het belangrijk dat je Cover-e-boek-Carolijn-Roelofs-Coachableniet teveel last hebt van hersenspinsels, druktemakers, twijfels, zorgen en stress. Jouw hoofd moet met grote regelmaat in een ontspannen staat verkeren. Dat relaxte gevoel zou ik ’t liefst in een rugzak willen stoppen en jou cadeau doen. Helaas is dat lastig uitvoerbaar. 😉 Maar…. de 3 oefeningen in het e-boek VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD gaan jou ook helpen aan vakantie in je hoofd!

Inspiratiebrief

Schrijf je in voor m’n maandelijkse Inspiratiebrief en ik mail jou het gratis e-boek VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD. PS – Iedere maand verloot ik onder de lezers van mijn Inspiratiebrief een coachingsgesprek van een uur.