Waar droom jij van?

Zie jij jezelf hier terug?

Ik vind beeld soms meer tot de verbeelding spreken dan woorden. Daarom deel ik graag de moodboards die ik gemaakt heb over… misschien wel jou?

Door met je muis op de foto te klikken, kun je inzoomen.

Wat zijn jouw angsten en problemen?

Onderstaand moodboard geeft weer wat jouw zorgen, angsten of problemen zouden kunnen zijn (en die dus verholpen worden door één van mijn coachingsprogramma’s).

Waar droom je van?

Waar droom je van?

Herken jij je in onderstaand beeld van een droomleven? Misschien is niet alles van toepassing, maar zie je een paar beelden of uitspraken die je raken, omdat jij je ook zo zou willen voelen. Als jij en ik samenwerken, kun je deze resultaten bereiken.

Waar droom je van?

Wil jij ook aan de slag met de thema’s die er écht toe doen voor jou?

Laat van je horen via 06 – 54 673949 of carolijn@coachable.nl!

Over mij

Ik ben Carolijn Roelofs, gedreven verbinder. Meelevend en no nonsense.

No Nonsense

De letterlijke betekenis is “direct, zonder omwegen, ter zake, zonder flauwekul”.

Ik hou niet van polderen, pappen en nathouden en blijven hangen in wat er ooit was. Ik kijk naar wat er al wel is en wat ik kan doen om de situatie beter te maken. Bij mij is het ” wat je ziet, is wat je krijgt”.

Lees meer..

Aandacht

De letterlijke betekenis is “ belangstelling, interesse, opmerkzaamheid, attentie”.

Aandacht staat voor mij voor betrokkenheid, verbinding maken, echt luisteren en echt contact maken. Oprechte aandacht is voor mij een belangrijke waarde. Ik heb het nodig om fijn te kunnen leven. Daarom geef ik het ook graag omdat ik weet hoe veel plezier het kan geven.

Lees meer..

Actief

De letterlijke betekenis is “bedrijvig, bezig, werkzaam, energiek, ijverig”.

Deze eigenschap sluit erg aan bij mijn doelgerichtheid. Ik zie oplossingen en kansen, ook als de ander ze even niet ziet. Mijn actieve houding vertaalt zich naar letterlijk bezig willen zijn maar ook naar actief aanwezig zijn en actief luisteren. En dat maakt mij betrokken bij jou, het team of de organisatie.

Lees meer..

Resultaat

De letterlijke betekenis is “ wat het oplevert, opbrengst, uitkomst” .

In mijn werk vind ik het belangrijk dat er iets bereikt wordt. Dat betekent niet dat dat ik onzorgvuldig ben (integendeel) of onvoldoende tijd neem om ergens bij stil te staan. Maar ik wil wel naar voren, naar een doel, een opbrengst. Groot of klein, dat maakt niet uit.

Lees meer..

background

Gratis e-boek

WIL JIJ VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD?

Dan is het belangrijk dat je binderlayingopen_550x634niet teveel last hebt van hersenspinsels, druktemakers, twijfels, zorgen en stress.

Jouw hoofd moet met grote regelmaat in een ontspannen staat verkeren.

Dat relaxte gevoel zou ik ’t liefst in een rugzak willen stoppen en jou cadeau doen. Helaas is dat lastig uitvoerbaar. 😉

Maar…. de 3 oefeningen in het e-boek VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD gaan jou ook helpen aan vakantie in je hoofd!

Inspiratiebrief

Schrijf je in voor m’n maandelijkse Inspiratiebrief en ik mail jou het gratis e-boek VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD.

PS – Iedere maand verloot ik onder de lezers van mijn Inspiratiebrief een coachingsgesprek van een uur.