Wat doe jij als het schuurt van binnen?

De oplossing voor kleine terugkerende problemen

Zaken die schuren van binnen.
Je kent ze vast ook wel.
Van die kleine terugkerende problemen.
Ongemakkelijke dingen die zich voordoen in je leven waar je eigenlijk niet zo blij meer mee bent.

Als iets schuurt, zit het niet klem. Je kunt er best een poos mee verder. Want wat echt klem zit, is overduidelijk en moet weg. Net als een grote berg zand in je schoenen. Dat los je op. Die schoen gooi je leeg.
Maar dat kleine steentje wat wringt. Daar loop je nog best lang mee door zonder dat het pijn gaat doen.

Maar uiteindelijk als je zo’n steentje laat zitten, krijg je een blaar. En van doorlopen met een blaar krijg je een wondje en dat wondje gaat uiteindelijk bloeden of ontsteken als je het niet goed verzorgt.

Zo is het ook met de kleine terugkerende problemen die je geen aandacht geeft. Dat worden mega issues die lang duren voor ze geheeld zijn.

Er is maar één oplossing en daarover gaat deze korte video.

 

 

Er is niks mis met moeiteloos leven

We zijn gaan geloven dat het leven ingewikkeld moet zijn. Dat als het makkelijk gaat er iets niet klopt. Maar nergens staat geschreven dat het verboden is om moeiteloos te leven.

Een meer moeiteloos en vrij leven creëer je zelf. Juist door dat wat nog klein is, tijdig beet te pakken en op te lossen.
Zelfs als jij denkt dat die kleine obstakels zo erg niet zijn, als je vindt dat je niet moet zeuren, levert het aanpakken er van je groots resultaat. Tenslotte zijn terugkerende problemen echte energievreters. Als je die uit de weg ruimt, ontstaat er volop vrijheid, tijd en energie voor persoonlijke groei. Je kunt je richten op de energiegevers en verlangens in je leven. Moeiteloosheid gegarandeerd!

Ben jij er klaar mee om die steentjes of korrels zand in je schoen te laten schuren?

Kijk je uit naar een moeiteloos leven waarin je volop geniet van je toffe werk, fijne gezin, leuke vrienden en alles wat jij belangrijk vindt?
Kies dan nu volledig voor jezelf en jouw persoonlijke groei. Ga mee op reis tijdens het online programma Vakantie in je hoofd  Dit is geschreven voor jou.  Na deze reis ervaar je meer rust en weet je hoe je een meer moeiteloos en vrij leven kunt creëren.

 

 

 • Reply

  Sophie Spierenburg

  07 02 2018

  De `zee is wat ver weg vanaf hier maar het bos is om de hoek. Een heerlijke plek voor mentale fitness!

  • Reply

   Carolijn

   07 02 2018

   Wat fijn dat jij ook zo’n lekkere plek dichtbij hebt om stil te staan bij hoe het met je gaat Sophie. Ga je ook echt regelmatig?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *