Moeiteloos Me time

Voor een bewuster leven met meer voldoening, plezier en regie.

Hoe zou het zijn als jij voortaan….

  • Bewust keuzes maakt en daarmee een fijnere balans creëert tussen dat wat nodig is en dat wat jou echt laat sprankelen?
  • Meer rust in je hoofd en lijf ervaart en nog energie over hebt aan het eind van je dag en week?
  • Iedere week moeiteloos tijd en aandacht voor jezelf hebt om stil te staan en je bewust te worden hoe het met je gaat, wat er echt belangrijk is voor jou en wat je nodig hebt?
  • Regie hebt over hoe jij je dagen invult en daarmee veel meer voldoening en plezier ervaart?
  • Vanuit een liefdevolle relatie met jezelf ook van veel meer betekenis kan zijn in alle rollen die je vervult? 
  • Iedere week omringd wordt met een flinke portie aandacht, liefdevolle prikkelende support en motivatie zodat jij gegarandeerd een zinvol moeiteloos me time moment hebt?

Klinkt aantrekkelijk toch? Met het Moeiteloos Me Time abonnement ligt dit nu ook voor jou binnen handbereik.

Dat waar jij geen tijd voor maakt en aandacht aan schenkt zal ook geen onderdeel van je leven worden.

Alles en iedereen krijgt met gemak jouw aandacht en tijd maar dit gaat wel ten koste van jezelf. Bewust stil staan om te reflecteren hoe het met jou gaat, hoe je week was en hoe jij je wil voelen in alle rollen die jij vervult in je leven, doe je nooit. Je loopt net wat te vaak achter de feiten aan en volgt vooral wat er op je af komt. Hierdoor heb je vooral het gevoel geleefd te worden in plaats van zelf de regie te hebben en vrijheid te voelen. Je rolt vooral de waan van de dag in zonder bewust te kiezen wat je nodig hebt of goed is voor jou op dat moment. Dit zorgt steeds vaker voor het “is dit het nou” gevoel

“ALS JE NIET IN  jezelf investeert, WIE DOET HET DAN VOOR JE?”

 

. Aan het eind van je dag en week heb je alles gegeven en is je energie op waardoor je zelfs geen puf meer hebt voor de fijne dingen van het leven. Zeker in de huidige tijd waarin we geraakt worden door allerlei ellende met  grote of kleine impact is het heel belangrijk om goed in verbinding te blijven met jezelf. Zodat je voelt waar je invloed hebt. Hierdoor kun je beter met aandacht verbinden en van betekenis zijn voor anderen. Met een wekelijks Moeiteloos Me Time moment wat jij helemaal op jouw tijd en manier invult, doorbreek je deze patronen die niet meer voor je werken. Ik ben jouw wekelijkse, grootste supporter, inspirator en motivator waardoor je van jouw bewuste me time moment een zinvol, inhoudelijk en praktisch ritueel maakt voor goede zelfzorg.

 Wat houdt het moeiteloos me time abonnement in?

Met een wekelijkse videomail ben ik jouw wake up call, stok achter de deur en warme inspirator. Ik kom met krachtige vragen, opdrachten of stellingen én een portie aandacht en motivatie waarmee jij geholpen wordt om jouw wekelijkse ritueel voor goede zelfzorg vorm en inhoud te geven.

Mijn videomails zijn jouw wekelijkse kleine mini coachmomentjes met mij. Je kunt namelijk iedere week reageren op de video en evt. vragen of bespiegelingen op het thema van die week met mij delen. Ik antwoord snel en persoonlijk en reik je altijd iets aan waar jij wat aan hebt.

De Moeiteloos Me Time mails komen op zondagochtend in je mailbox zodat je het kunt gebruiken om terug te blikken op je week maar nog beter….zodat je krachtig vooruit kunt kijken naar je nieuwe week en jezelf “AAN” kunt zetten vanuit de juiste intenties en energie. Is zondag nou helemaal geen handige dag…..geen punt. Jij bepaalt op welke manier en wanneer jij jouw Moeiteloos Me Time moment pakt. Het kan op ieder moment in de week en op ieder tijdstip. Als ik je alvast één advies mag geven, plan het wel wekelijks in je agenda en het liefst op een vaste dag en tijd. Dat zorgt voor structuur, helderheid en houvast.

In mijn Moeiteloos Me Time video’s werk ik met thema’s, speel ik in op de seizoenen en de actualiteit indien van nut. Alles lekker no nonsense, praktisch en doelgericht maar hier en daar hou ik ook van een vleugje realistische spiritualiteit. Je zal verrast worden en bij tijd en wijlen verbaasd zijn.

Met mijn wekelijkse wake up calls reik ik veel waardevols aan waar jij profijt van kan hebben in alle rollen die jij vervult. Het belangrijkste is dat jij de keuze maakt er ook écht iets mee te doen. Want ik kan je nog zo veel geven als jij niet in beweging komt en jouw patronen aanpast….verandert er niks.

Je kunt jouw Moeiteloos Me Time moment met mij aanschaffen in een maandabonnement of jaarabonnement. Het spreekt voor zich dat wanneer jij kiest voor een jaarabonnement jij een aanzienlijke korting  en iets extra’s krijgt. Ik beloon je graag voor het aangaan van een langere verbinding met mij.

Cadeau geven?

Je gunt iemand anders die Moeiteloze Me Time (ook) en wil dit abonnement graag cadeau geven. Dat is een nog eens een waardevol en liefdevol cadeau wat ook nog eens duurzaam doorwerkt. Het moment van krijgen is leuk en elke week daarna keert dat cadeaumomentje terug. Klik gewoon hieronder op het betreffende abonnement en in de shop volg je de stappen die beschreven staan. 

“Het is heel bijzonder hoe de wekelijkse thema’s steeds weer kloppen met wat er bij mij speelt. “

Karina

Waarom is moeiteloze me time zo belangrijk?

Na jarenlange coachervaring weet ik dat “eigen bewuste tijd” het allerbeste middel is om serieus te veranderen. Het belangrijkste om nieuw gedrag eigen te maken, is stil staan en jezelf ruimte durven geven om werkelijk te voelen wat er speelt. Want als je dat doet, kom je er achter wat je nodig hebt en kun je daarna weer bewust je hoofd inzetten om acties te bepalen die je daar heen brengen.

Mijn coachees worden daarin volop gestimuleerd tijdens een coachtraject en wanneer ze zichzelf dat ook gunnen, merken ze zo’n enorm verschil in hun gedrag. En wanneer ze toch weer eens vastlopen in patronen die ze niet meer willen dan kunnen we altijd haarfijn terughalen waardoor dat kwam. Ze renden door, volgende de waan van de dag en pakten niet die eigen tijd.

Ook heb ik zelf het krachtige effect ervaren van enerzijds doorhollen en mij door mijn dwingende brein laten sturen en anderzijds de magie van moeiteloze me time beleven. Sinds ik wekelijks op zondag “mijn moment” pak voel ik me veel energieker, ben ik veel meer gefocust op mijn doelen, ervaar ik flow in alles wat ik doe en staan mijn zintuigen wagenwijd open waardoor ik in kleine dingen groot geluk ervaar.

Waarom vond ik het tot een paar jaar terug ook nog moeilijk en doen zo veel vrouwen het niet of stoppen ze er te makkelijk mee?

“VOEL JE VRIJ OM TE KIEZEN VOOR DAT WAT  goed voelt VOOR JOU”

 

gemakzucht

Yep…. gemakzucht van het dwingende brein. Het houdt niet van verandering en duwt je graag terug in patronen die vertrouwd zijn. Daarnaast kan daadwerkelijk voelen wat er speelt en dus ook wat je nodig hebt heel spannend zijn. Je hebt dan de neiging om gestuurd door moeilijke gedachten hard weg te rennen en de waan van de dag in te duiken. Tot dat je weer voelt dat je niet de juiste dingen doet.

Het grappige is als je dus wel die bewuste eigen tijd pakt dat je dan die waarschuwende gedachten prima in perspectief kunt zetten om vervolgens helder te voelen wat jij belangrijker vindt en daar naar toe kan bewegen.

Omdat ik dus weet hoe lastig het is om weerstand te bieden aan dat gemakzuchtige brein wil ik jou met het Moeiteloos Me Time moment graag op een laagdrempelige manier faciliteren en ondersteunen in goede zelfzorg. Zodat je niet gedachteloos de waan van de dag volgt maar iedere keer weer bewust voelt wat je nodig hebt en daar ook praktisch naar handelt. Daarmee heb je altijd op een fijne manier regie over je eigen energie en creëer je jouw fijnste leven.

Het is mijn grote wens dat iedere vrouw zichzelf dit gunt en de krachtige werking ervaart van goede zinvolle me time. Daarom wil ik dat het Moeiteloos Me Time abonnement voor iedereen financieel toegankelijk is. Dat is de reden dat dit wekelijkse mini coachmoment met waardevolle inhoud slechts €2,- per week inclusief btw kost.

Oh geloof niet je ratelende brein wat nu zegt dat je dit toch gewoon prima zelf kunt fixen want dat is niet zo. Vergelijk jezelf maar eens met een sporter die het beste uit zichzelf wil halen. Sporters boren ook niet alleen hun beste potentie aan. Dat doen ze doordat ze precies de juiste begeleiders om zich heen hebben die hen op diverse vlakken stimuleren en motiveren.

Gun jezelf dit ook, dat verdien je!

Gaan wij elkaar voortaan wekelijks “ontmoeten” met het Moeiteloos Me Time moment? Ik kijk er enorm naar uit om jou het geweldige effect  te gaan laten ervaren.

 

Wie is die vrouw die je elke week komt supporten en inspireren?

Naast dat ik op verschillende manieren kundig ben opgeleid als leiderschapscoach en ik gespecialiseerd ben in het doorbreken van gedachtenpatronen die niet meer voor je werken, ben ik zeker ook ervaringsdeskundige.

Ik heb jarenlang doorgehold, de waan van de dag gevolgd en veel te weinig bewust stil gestaan bij wat ik deed en waarom. Ik moest ernstig falen in perfect zijn en pleasen voordat ik vanuit mildheid dat ging doen wat écht goed is voor mij. Pas toen ik de tijd nam om steeds weer in verbinding te zijn met mezelf, kon ik keuzes maken die mij gelukkig, tevreden en vitaal maken. En daarmee werd ik ook zo veel fijner voor de mensen om mij heen.

Want het allerbelangrijkste in mijn leven is dat ik zo veel mogelijk verbonden ben met mezelf én anderen. Met aandacht betrokken… dat dus! Verbinding daar draait het om voor mij. Als ik me verbonden wil voelen, heb ik dat vooral ook te geven.

Het coachvak draait om verbinding. Vanuit die verbinding zie, hoor en voel ik haarfijn wat er speelt en nodig is om de ander te laten groeien of veranderen. Zonder verbinding geen veiligheid om dat onderzoek aan te gaan met jezelf en mij als coach. Daarom vind ik het dus ook zo belangrijk dat iedereen op structurele basis zorgt voor zo’n wekelijks moment om die verbinding met zichzelf aan te gaan. Want pas als je in verbinding bent met jezelf, weet je wat je nodig hebt voor een fijn, energiek en waardevol leven.

Vanuit die missie en omdat ik dus zo van verbinding houd, wil ik jou nu supporten en motiveren met het Moeiteloos Me Time Abonnement.

“de echte aandacht en indringende vragen van Carolijn zorgen bij mij voor inzichten, het stellen van grenzen en het maken van nieuwe, helpende en inspirerende afspraken met mezelf. Super fijn!”

Iene Lammers, Totus Training

Ben jij klaar voor iedere week geweldige tijd met jezelf en een beetje met mij?

Laat jij je wekelijks op een prettige manier wakker schudden zodat je vriendelijk, energiek en ontspannen bij jezelf thuis komt? Binnen no time kijk jij uit naar jouw wekelijkse Moeiteloze Me Time  moment. Natuurlijk begrijp ik het als je nog vragen hebt. Weet dat je mij altijd mag bellen 06-54673949 of mailen om je vragen op mij af te vuren. Ik kijk er naar uit jou te mogen omringen met warme aandacht en zinvolle support.