’n Rondje Spijbelen

om samen te ONT-MOETEN

Laat je man zelf zijn overhemd strijken,

de kinderen hun eigen boterhammen smeren voor de TV en

je collega’s of je manager het eens zelf uitzoeken!

Zet jezelf op 1 en laat de boel de boel. Even lekker niet doen wat je eigenlijk ‘zou moeten’ doen.

Stel je eens voor.

Geen verplichtingen, geen deadlines, geen gedoe.

Jij staat bovenaan de prioriteitenlijst.

Je stapt letterlijk even uit je dagelijks leven en spijbelt.

Op pad, naar buiten!

Op weg naar nieuwe energie, vrijheid en helderheid in je hoofd. Wind door je haren, rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Zodat er weer ruimte komt voor plezier en creativiteit en jij de wereld aan kunt.

Maar jij gaat niet alleen.

Want dan ga je niet. Dat weet jij ook. Dan is er toch altijd eerst nog het werk, de rommel of de was die weg moet.

’n Rondje Spijbelen doe je met mij en jouw eigen favoriete kleine groepje mede-spijbelaars.

Mensen die net als jij:

  • Eerst voor anderen zorgen en dan pas voor zichzelf.
  • Te veel ballen in de lucht houden waarvan er geen één voor zichzelf is.
  • Vaak zuchten dat ze zo ontzettend veel moeten.
  • Te druk zijn en te weinig stil staan.
  • Te weinig tijd maken om echt eens stevig contact te maken met zichzelf of anderen om hen heen.

Deze vrienden, vriendinnen, leuke buren of collega’s wil je eigenlijk al langer zien of spreken maar ook zij kukelen steeds van die prioriteitenlijst af en verliezen het van al jouw “moetjes”.

Jullie zijn met elkaar toe aan ….

 

’n Rondje Spijbelen om samen te ONT-MOETEN 

€ 45,00 p.p.

Wat levert spijbelen mij eigenlijk op?

Je stapt uit je dagelijkse sneltrein. Even vakantie in je hoofd. Je ontvangt wat je nodig hebt om vriendelijk te zijn voor jezelf. Zodat je daarna met plezier en vol energie bergen werk verzet. Je kunt de wereld weer aan. Maar ’n Rondje Spijbelen kan ook op ontspannen wijze inhoud hebben en is zeer geschikt voor verdiepend contact voor betere samenwerking. Daarnaast is het een ideale vorm voor intervisie. 

Je ontvangt:
– 3 heerlijke uren buiten.
– Professionele begeleiding in het minder moeten of speciaal opgegeven thema.
– Reflectiewandeling op een heerlijke plek bij jou in de buurt.
– Aandacht en écht contact.
– Handvatten om thuis ook nog verder te kunnen.
– Lekker eten en drinken.
– Een fijne verrassing.

De kosten voor deze heerlijke uren spijbelen zijn € 45,00 per persoon. 

Het klinkt fantastisch MAAR…

…daar heb ik toch helemaal GEEN TIJD voor
Die tijd heb je wel. Iedere dag krijg je 1.440 nieuwe minuten. Het is aan jou hoe je die invult. Kijk nog eens goed naar je planning. Wat gaat er gruwelijk mis als je jezelf een paar uur opladen gunt? Hoeveel sneller werk je als je helemaal opgeladen bent?

…ik heb het te TE DRUK
Juist als je het te druk hebt, doe je er goed aan om even achterover te leunen. Afstand te nemen én bij te tanken. Ruimte maken in je hoofd, zodat je sneller en oplossingsgerichter werkt.

Er is geen enkele reden om niet te gaan spijbelen met jouw spijbelgroepje.

Dit hebben spijbelaars ervaren

Dank je wel voor de leuke ochtend. Het was heel erg leuk om zo met elkaar bezig te zijn en te ontspannen op een hele andere manier. Gezellig en inspirerend. Een spijbelrondje is een cadeautje voor iedereen! Ellen

Wat fijn om onze intervisie-dag door Carolijn te laten verzorgen. Het was een hele fijne ervaring. Leuk, ontspannen en leerzaam tegelijk. Precies goed voor onze zelfzorg dag. E.van Dinther.

Waarom spijbel je samen met mij

Ik ben jullie stevige stok achter de deur en inspirator. Ik regel de beste buiten locatie in jullie regio. Spijbelen moet tenslotte makkelijk zijn ;-). Ik leg jullie in de watten met versnaperingen en aandacht om jullie vervolgens op ontspannen wijze van de chaos in je hoofd en de drukte af te helpen.

Ik geloof namelijk dat het leven leuker is als je vriendelijk bent voor jezelf. De wereld vergaat echt niet als jij er even niet bent.

Geloof je dat niet?

Kom het dan maar eens ervaren tijdens ’n Rondje Spijbelen.

Ik ben een expert in anderen stil laten staan en helpen herontdekken wat er werkelijk toe doet. Aandacht en verbinding daar draait het voor mij om in het leven.

Jaarlijks organiseer ik in juni het Spijbelfestival aan zee. Alle mensen die daar een dag zijn komen spijbelen, zeggen na afloop; “dit wil ik vaker doen” (en doen dat op eigen houtje dan toch weer niet). Ze voelen zich lichter, rijker, geïnspireerd, vrolijk, ontspannen, uitgerust en vrij.

Dit is voor mij de reden dat ik nu ’n Rondje Spijbelen aanbied. Zo kunnen nog meer mensen vaker het krachtige effect van ONT-MOETEN ervaren. Jij dus ook.

 

Praktisch

’n Rondje Spijbelen duurt 3 uur.

Met de kant en klare uitnodiging die je hier download, nodig jij jouw favoriete clubje spijbelaars uit (minimaal 4 deelnemers).

Vervolgens koop je het aantal tickets via de oranje ticketknop op deze pagina.

Jij en ik stemmen daarna de dag en het tijdstip af.  

Ik zoek de ideale locatie bij jullie in de buurt. Mocht de afstand tussen jullie en mij enorm groot zijn (meer dan een uur rijden voor mij) dan stemmen we af wat haalbaar is.

We spijbelen buiten in de natuur. Op een plek die voor iedereen goed en snel te bereiken is. Buiten zijn is bijzonder effectief voor het krijgen van ontspanning en het leeg maken van je hoofd.

Bij deze plek is een fijne horecavoorziening waar we starten met een drankje voor we ons Rondje starten.

Tijdens het buiten zijn begeleid ik jullie naar rust in je hoofd en ontspanning zodat je na ’n Rondje Spijbelen thuis ook weet hoe je weg kunt blijven van de chaos in je hoofd. Geen angst je hoeft niet hard aan het werk. Je blijft in het spijbelgevoel.

Op een ongedwongen en relaxte manier ontmoeten jullie elkaar weer.

Onderweg zorg ik voor de inwendige mens. Het zal jullie aan niets ontbreken.

Belangrijk om te weten 

Ik heb elke week plek voor één groep Rondje Spijbelen.

Te drukke mensen cijferen zichzelf snel weg om toch weer te kiezen voor de “moetjes” zelfs als ze iets heel leuks als ’n Rondje Spijbelen hebben geboekt. Om het jullie niet te makkelijk te maken voor die “moetjes” te kiezen, zitten er kosten verbonden aan het annuleren van deze spijbelafspraak met mij.

Annuleren tot 3 dagen voor vertrek kost € 50,00 en vanaf 2 dagen tot op de dag van vertrek kost het € 75,00.

Annuleren kan dus alleen voor de hele groep en niet per individu.

Wanneer iemand in de groep niet kan, mag er altijd iemand anders in de plaats mee natuurlijk. Dat regelen jullie onderling.

Mocht het tot annuleren komen dan stort ik het annuleringsbedrag naar de kankerbestrijding. Het is tenslotte een middel om jullie te helpen lief te laten zijn voor jezelf en te ontmoedigen jezelf weer weg te cijferen. Ik hoef er niet makkelijk geld mee te verdienen.

Zie ik jou met je favoriete spijbelgroepje binnenkort op een heerlijke plek buiten? 

background