Wat gebeurt er als je een dag spijbelt?

Stel je eens voor. Vandaag is het zover: vandaag spijbel je een dag. Geen deadlines, geen verplichtingen, geen gedoe. Vandaag sta jij op de prioriteitenlijst.

Je laat de boel de boel. Jouw dagdoel is genieten. Juist nu je hoofd overloopt van alles wat nog af moet voor je vakantie.

Is dit niet een geweldig moment om eens niet in de stress te schieten? Om met je voeten in het koele zeezand te graven? Wachtend tot het wassende water ze terug tovert? Genietend van de zeebries die de drukte uit je hoofd blaast.

Zodat er weer ruimte komt voor plezier en creativiteit. Terwijl ook je lichaam tot rust komt. Klinkt dit als muziek in je oren? Voor jou organiseer ik

STRANDFESTIVAL GEKUST DOOR DE ZON

Wanneer: 8 juni 2018 van 10.00-17.00 uur
Waar: Strand Renesse Oost 2, bij Paviljoen our Seaside

Ticketprijs €75,-

spijbelen

Wat levert die kus van de zon op?

Je stapt uit je dagelijkse sneltrein. Even vakantie in je hoofd. Je ontvangt wat je nodig hebt om vriendelijk te zijn voor jezelf. Zodat je met plezier en vol energie bergen werk verzet, die laatste weken tot de zomervakantie.

Je ontvangt:
– Een heerlijke ontspannen dag. Jouw plezier staat centraal.
– Inspiratiesessies door Carolijn Roelofs en gastinspirator.
– Flessenpost 2.0.
– Reflectiewandeling langs de waterlijn.
– Een vrolijke, energieke powersessie die jou in beweging zet.
– 2 Vakantie-in-je-hoofd-sessies naar keuze. Lekker actief of juist relaxed.
– Muzikale en rustgevende afsluiting voor totale ontspannenheid.

De dag is inclusief:
– Verkoelende drankjes en fijne hapjes.
– Een heerlijke uitgebreide lunch.
– Leuke verrassingen.

Om 17.00 uur eindigt je spijbeldag met een gezellige borrel. Je bent weer helemaal opgeladen. Met vakantie in je hoofd en een fijne goodiebag aan je arm. Klaar voor de laatste drukke weken voor de zomervakantie.

Met genoeg energie om dit jaar vanaf dag één relaxed vakantie te vieren.

Ben je benieuwd hoe het vorige jaar was? Kijk dan maar even naar de heerlijke beelden hieronder.

Het klinkt fantastisch MAAR…

…daar heb ik toch helemaal GEEN TIJD voor
Die tijd heb je wel. Iedere dag krijg je 1.440 nieuwe minuten. Het is aan jou hoe je die invult. Kijk nog eens goed naar je planning. Wat gaat er gruwelijk mis als je jezelf een dagje opladen gunt? Hoeveel sneller werk je als je helemaal opgeladen bent?

…ik heb het te TE DRUK
Juist als je het te druk hebt, doe je er goed aan om even achterover te leunen. Afstand te nemen én bij te tanken. Ruimte maken in je hoofd, zodat je sneller en oplossingsgerichter werkt.

…wat als ik niet MAKKELIJK CONTACT maak?
Dan blijf je lekker alleen bij jezelf. Het is jouw dagje spijbelen. Vol met heerlijke activiteiten. Ik zorg met aandacht voor al mijn gasten dus echt alleen hoef jij je niet te voelen. Bovendien kun je ook met een leuke collega, vriend of vriendin komen.

PAS IK wel in DE GROEP?
Volmondig ja! Tenminste als je toe bent aan een portie nieuwe energie. Op zoek bent naar rust in je hoofd en je lijf. Of inspiratie nodig hebt om vriendelijk te zijn voor jezelf.

…ik ben een MAN. is dit een VROUWENDING?
Absoluut niet. Als jij jezelf in de vorige beschrijving herkent, is dit zeker iets voor jou.

…wat als ik GEEN ZIN HEB IN EEN ACTIVITEIT?
Daarom heb ik gekozen voor een festival. Dat is onlosmakelijk verbonden met vrijheid. Je doet alleen wat je leuk vindt.

Er is geen enkele reden om niet te komen.

Waarom gekust door de zon

Dit festival is mijn JOY project.

Een project waar mijn talenten samenkomen: coaching, organiseren en verwennerij.

Mijn drive in het leven? Ik geniet ervan jou in de watten te leggen. Ik help je graag vriendelijk te zijn voor jezelf. Zodat je weer krachtig en energiek aan het stuur van je leven staat. Met dit festival geef ik je een onvergetelijke herinnering.

Natuurlijk in mijn favoriete werkruimte: aan zee. Dagelijks ervaar ik bij mijn coaching de bijzondere kracht van de zee en het lopen over het strand. Die unieke ervaring gun ik iedereen. Zeker jou.

Het draait eigenlijk maar om één vraag. Gun je jezelf een dagje spijbelen? Kom op 8 juni naar de tweede editie van dit unieke strandfestival. Georganiseerd om jou te trakteren op een dag vol rust, inspiratie en ontspanning.

  • Zodat je uitgerust en zonder stress de weken tot de vakantie overbrugt.
  • Zodat je niet uitgeblust maar vitaal geniet van jouw vakantie.
  • Zodat je veel beter weet hoe je wat vriendelijker bent voor jezelf.

Je investering bedraagt € 95,-. Koop je ticket voor 13 mei en betaal slechts € 75,-. Dit krijg je daarvoor terug:

 

2 Inspiratiesessie’s

De eerste inspiratiesessie verzorg ik zelf. Ik hou niet van polderen, pappen en nathouden. Of blijven hangen in wat er ooit was. Ik kijk naar wat er al wel is en wat ik kan doen om de situatie te verbeteren. Ik geloof namelijk dat het leven veel leuker is als je goede vrienden bent met jezelf.
Ik neem je mee  het loskomen van je gedachten en kritische hersenspinsels. Want het zijn slechts onze gedachten die ons druk houden en weghouden van die dingen doen waar we echt van gaan stralen. Je krijgt nieuwe inzichten die je helpen anders te kijken en betere keuzes in je leven te maken.

Het zal lekker interactief worden want ik hou van samen het gesprek voeren. Hierdoor ben je zelf veel bewuster en ontdek jij hoe je veel meer invloed hebt op je brein.

Voor de tweede sessie is Monique Goemans van Moospoosmijn gast. Monique is een veelzijdige dame en haar motto is dat het leven geleefd mag worden. Ze schrijft prachtige dichtbundels over wezenlijke thema’s van het leven. Ze geeft lezingen en zet anderen graag aan tot bewust leven. Ze houdt ervan mensen te inspireren om ook als het leven niet loopt zoals verwacht te transformeren naar lichtheid. Dat doet ze met diepgang en de nodige humor om zo het een en ander weer te relativeren. Op het strand tovert zij met woorden en inspireert zij ons vanuit haar eigen ervaring hoe wij anders kunnen leren kijken zodat we de zon wat vaker voelen schijnen in ons hoofd. “s Middags geeft Monique ook een fijne workshop “toveren met woorden”.

2 vakantie-in-je-hoofd-sessies naar keuze

Lekker actief of juist relaxed. Allemaal op het zand.

Dit jaar staat het festival nog meer in het teken van ontspanning. Je hoeft niet met een schrijfboek vol lessen en acties naar huis. Het enige wat je hoeft is vakantie in je hoofd te ervaren en je lichter voelen.

Wat kun je verwachten:

Harken in het zand. De enige echte Krijtman van Nederland komt bij ons langs. Gert-Jan van der Kooij is een zeer talentvol stoepkrijter en heeft al op veel grote evenementen en festivals workshops gegeven. Niks leukers dan met z’n allen het “Gekust door zon schilderij” in het zand maken. De Krijtman is namelijk ook een echte zandkunstenaar en leert ons dat ook. Harken in zand en dan iets moois zien ontstaan, dat vonden we als kind vroeger toch ook magisch? Een beter spijbelgevoel is er niet.

Toveren met woorden. Monique Goemans van Moospoos gaat met jou de mooiste woorden in je hoofd vangen. Woorden die jou raken, stimuleren en inspireren om je dromen waar te maken. Met die woorden ga jij helemaal op jouw manier je eigen motivatiekaarten maken.

De magie van doodling. Mirjam Schneijderberg van Creativeheartstudio laat je de kracht van creativiteit ervaren. Wanneer er onder je handen iets ontstaat wat je nooit met je hoofd had kunnen bedenken, verschijnt er een blos op je wangen. Er ontstaat rust en ruimte in je hoofd en je ervaart een heerlijke vrolijkheid. Iedereen doodlet wel eens. Als je zit te bellen, stevig nadenkt of je verveelt tijdens een vergadering. Mirjam leert je met lichtheid de kunst van het doodlen om alle ruis in je hoofd via je handen en de pen weg te laten vloeien in een prachtige tekening. Zodat je voortaan kleine spijbelmomenten in je dagelijkse leven kunt brengen. En geen angst….iedereen kan doodlen en de kracht van creativiteit ervaren.

Kitevliegeren, het ultieme loslaten en stevig in je schoenen staan. Ervaar de kracht die je in je hebt. Niet met zo’n driehoeksvliegertje, nee met een echte kitevlieger ga jij de wind trotseren en je hoofd leeg maken. Een groot succes tijdens de eerste editie.

Michiel Buursen, muzikale duizendpoot (componist, pianist, producent) geeft de muzikale workshop “State of Mine”. Muziek dient als spiegel van de ziel. Muziek maakt vitaal. Met deze bijzondere piano/klankschaalsessie op het zand bracht Michiel iedereen in totale ontspanning.

En ook Drankjes en heerlijke hapjes, een lekkere lunch, een positieve en vrolijke oppepper, leuke verrassingen en een goedgevulde goodiebag.

Omdat ik persoonlijke aandacht super belangrijk vind, zijn er maar 40 kaarten beschikbaar. Ben jij één van de bofkonten die op 8 juni een onvergetelijke fijne dag meemaakt? Zodat je fluitend of zingend het eerste halfjaar van 2018 afrondt? Niet gestrest maar ontspannen van je vakantie geniet?

Veelgestelde vragen

Gaat het ook bij slecht weer door?
Het strandfestival gaat altijd door. Het paviljoen our Seaside is onze uitvalsbasis. Als het nodig is, wordt het programma aangepast aan de weersomstandigheden.

Hoeveel mensen zijn er? Ik hou niet van mensenmassa’s.
Ik ook niet! Deze dag staat in het teken van verwennerij en persoonlijke aandacht. Er zijn dus maximaal 40 kaarten beschikbaar. Het ruime strand  geeft ons een heerlijk vrij gevoel.

Ik heb geen auto. Hoe kom ik er?
Met OV is de bestemming ook bereikbaar. En één week voor het festival kun je op mijn Facebookpagina een oproep doen om te carpoolen.

Wat vonden anderen van dit festival?
Fantastisch. Kijk maar even naar de video en ervaringen van de gasten van vorig jaar op de festivalpagina van 2017.

Ik kom met meerderen. Krijg ik korting?
Leuk als je iemand meeneemt! Een partner, klant, vriend of vriendin. De prijs is al zo vlijmscherp dat er geen korting meer afgaat.

Ik ben niet sportief. Zijn die vakantie-in-je-hoofd-sessies sportief?
Sommige wel. Andere niet. Er is altijd iets bij , dat je aanspreekt.

Ik heb een ticket gekocht, maar kan toch niet. Krijg ik mijn geld terug?
Nee, je krijgt om organisatorische redenen je geld niet terug. Wel kun je iemand anders laten komen. E-mail me dan even jouw naam en de naam van de persoon die in jouw plaats komt.

Wat is de dresscode?
Comfortabel en passend bij het weer.

Beslis nu en bemachtig één van de 40 tickets.
Je bent het toch zeker waard!

Ik zie je heel graag op 8 juni!

Liefs Carolijn

Coachable

Kennen wij elkaar nog niet?

Kom dan zeker naar het festival ;-).

Ik kijk er naar uit je daar te leren kennen.

Als ik geen festival organiseer ben ik vooral coach, moeder van 3 tieners, partner van een ondernemende man, (schoon)dochter en vriendin. Allemaal rollen die ik met veel plezier vervul. Daarnaast geniet ik erg van momenten voor mezelf. Even alleen maar Carolijn zijn.

Met mijn bedrijf Coachable help ik ondernemende, ambitieuze te drukke professionals in het weer vriendelijk zijn voor zichzelf zodat zij krachtig aan het stuur staan van het leven ongeacht wat er op hun pad komt. Teams haal ik uit hun ploeterpatroon en begeleid ik naar een betere samenwerking vanuit aandacht en betrokkenheid.

In mijn werk ben ik het liefst aan zee, buiten in de natuur. De buitenlucht en natuur helpen om het hoofd leeg te maken en tot rust te brengen waardoor nieuwe ideeën en inspiratie veel makkelijker een weg naar binnen vinden. Buiten zijn, zorgt voor een gevoel van vrijheid waardoor het zelf-oplossend vermogen wordt aangeboord. Dat zelf-oplossend vermogen is een belangrijke eigenschap voor iedereen die zelf meer de regie in handen wil hebben.

Ik hou van skiën, dansen, Ibiza, zon, cocktails en filmpjes maken.

background