Wat gebeurt er als je een dag spijbelt?

Stel je eens voor. Vandaag is het zover: vandaag spijbel je een dag. Geen deadlines, geen verplichtingen, geen gedoe. Vandaag sta jij op de prioriteitenlijst.

Je laat de boel de boel. Jouw dagdoel is genieten. Juist nu je hoofd overloopt van alles wat nog af moet voor je vakantie.

Is dit niet een geweldig moment om eens niet in de stress te schieten? Om met je voeten in het koele zeezand te graven? Wachtend tot het wassende water ze terug tovert? Genietend van de zeebries die de drukte uit je hoofd blaast.

Zodat er weer ruimte komt voor plezier en creativiteit. Terwijl ook je lichaam tot rust komt. Klinkt dit als muziek in je oren? Voor jou organiseer ik

Het spijbelfestival aan zee

Wanneer: 7 juni 2019 van 10.00-17.00 uur
Waar: Strand Renesse Oost 2, bij Paviljoen our Seaside

Verkoop tickets van 17 april t/m 6 mei 2019

Ticketprijs €75,-

spijbelen

Wat levert zo’n Spijbelfestival op?

Je stapt uit je dagelijkse sneltrein. Even vakantie in je hoofd. Je ontvangt wat je nodig hebt om vriendelijk te zijn voor jezelf. Zodat je met plezier en vol energie bergen werk verzet, die laatste weken tot de zomervakantie.

De kracht van spijbelen zit hem juist in het spontaan ontstaan van mooie ervaringen. Daar wordt deze dag zeker voor gezorgd.

Wanneer je mijn gast bent, ervaar je altijd warme aandacht, plezier, verbinding en totale ontspanning. Het programma zal een combinatie zijn van vrolijkheid, beweging, verstilling, rust en tijd voor écht contact.

Je ontvangt:
– Een heerlijke ontspannen dag. Jouw plezier staat centraal.
– Inspiratiesessies door Carolijn Roelofs en gastinspirator.
– Flessenpost 3.0.
– Reflectiewandeling langs de waterlijn.
– Een vrolijke, energieke powersessie die jou in beweging zet.
– 2 Vakantie-in-je-hoofd-sessies. Lekker actief, creatief of juist relaxed.
– Muziek met een gouden randje.

De dag is inclusief:
– Verkoelende drankjes en fijne hapjes.
– Een heerlijke uitgebreide lunch.
– Leuke verrassingen.

Om 17.00 uur eindigt je spijbeldag met een gezellige borrel. Je bent weer helemaal opgeladen. Met vakantie in je hoofd en een fijne goodiebag aan je arm. Klaar voor de laatste drukke weken voor de zomervakantie.

Met genoeg energie om dit jaar vanaf dag één relaxed vakantie te vieren.

Ben je benieuwd hoe het in 2017  en 2018 was? Kijk dan maar even naar de heerlijke beelden hieronder.

Het klinkt fantastisch MAAR…

…daar heb ik toch helemaal GEEN TIJD voor
Die tijd heb je wel. Iedere dag krijg je 1.440 nieuwe minuten. Het is aan jou hoe je die invult. Kijk nog eens goed naar je planning. Wat gaat er gruwelijk mis als je jezelf een dagje opladen gunt? Hoeveel sneller werk je als je helemaal opgeladen bent?

…ik heb het te TE DRUK
Juist als je het te druk hebt, doe je er goed aan om even achterover te leunen. Afstand te nemen én bij te tanken. Ruimte maken in je hoofd, zodat je sneller en oplossingsgerichter werkt.

…wat als ik niet MAKKELIJK CONTACT maak?
Dan blijf je lekker alleen bij jezelf. Het is jouw dagje spijbelen. Vol met heerlijke activiteiten. Ik zorg met aandacht voor al mijn gasten dus echt alleen hoef jij je niet te voelen. Bovendien kun je ook met een leuke collega, vriend of vriendin komen.

PAS IK wel in DE GROEP?
Volmondig ja! Tenminste als je toe bent aan een portie nieuwe energie. Op zoek bent naar rust in je hoofd en je lijf. Of inspiratie nodig hebt om vriendelijk te zijn voor jezelf.

…ik ben een MAN. is dit een VROUWENDING?
Absoluut niet. Als jij jezelf in de vorige beschrijving herkent, is dit zeker iets voor jou.

…wat als ik GEEN ZIN HEB IN EEN ACTIVITEIT?
Daarom heb ik gekozen voor een festival. Dat is onlosmakelijk verbonden met vrijheid. Je doet alleen wat je leuk vindt.

Er is geen enkele reden om niet te komen.

Waarom een spijbelfestival? 

Dit festival is mijn JOY project.

Een project waar mijn talenten samenkomen: coaching, verbinden, organiseren en verwennerij.

Mijn drive in het leven? Zorgen dat jij je VRIJ voelt dat te doen wat écht belangrijk en waardevol is voor jou zonder jezelf steeds weg te cijferen.
Ik geniet ervan jou in de watten te leggen. Ik help je graag vriendelijk te zijn voor jezelf. Zodat je weer krachtig en energiek aan het stuur van je leven staat. Met dit festival geef ik je een onvergetelijke herinnering.

Natuurlijk in mijn favoriete werkruimte: aan zee. Dagelijks ervaar ik bij mijn coaching de bijzondere kracht van de zee en het lopen over het strand. Die unieke ervaring gun ik iedereen. Zeker jou.

Het draait eigenlijk maar om één vraag. Gun je jezelf een dagje spijbelen? Alle deelnemers van de voorgaande jaren gingen opgetogen, relaxt en energiek naar huis. Allemaal zeiden ze “dit is zo goed voor me, dat zou ik ook zelf vaker moeten doen”.

Kom op 7 juni naar de derde editie van dit unieke strandfestival. Georganiseerd om jou te trakteren op een dag vol rust, inspiratie en ontspanning.

  • Zodat je uitgerust en zonder stress de weken tot de vakantie overbrugt.
  • Zodat je niet uitgeblust maar vitaal geniet van jouw vakantie.
  • Zodat je veel beter weet hoe je wat vriendelijker bent voor jezelf.

Je investering bedraagt slechts € 75,- en dat voor een hele dag luxe verwennerij en een paar inzichten waar je thuis nog lang mee vooruit kunt.

Dit krijg je daarvoor terug: 

Inspiratiesessie’s

De inspiratiesessie’s verzorg ik zelf. Ik hou niet van polderen, pappen en nathouden. Of blijven hangen in wat er ooit was. Ik kijk naar wat er al wel is en wat ik kan doen om de situatie te verbeteren. Ik geloof namelijk dat we diep van binnen allemaal een heel duidelijk “weten” hebben wat ons vertelt wat we werkelijk willen en nodig hebben om voldoening, energie en plezier in het leven te hebben. Hoe zou het zijn als je daar elke dag naar kunt luisteren?

We zijn alleen niet zo goed in dat luisteren. We rennen maar door en staan te weinig stil. Laten ons sturen door gedachten die 9 van de 10 keer niet heel vriendelijk zijn tegen ons. 
Ik neem je mee in het loskomen van je gedachten en kritische hersenspinsels. Want het zijn slechts onze gedachten die ons druk houden en weghouden van die dingen waar we echt van gaan stralen. Je krijgt nieuwe inzichten die je helpen anders te kijken en betere keuzes in je leven te maken.

Het zal lekker interactief worden want ik hou van samen het gesprek voeren. Hierdoor ben je zelf veel bewuster en ontdek jij hoe je veel meer invloed hebt op de keuzes die je maakt.

Wellicht verras ik je ook nog met een leuke gastspreker maar dat is nu nog even geheim.

2 vakantie-in-je-hoofd-sessies 

Lekker creatief, actief of juist relaxed. Allemaal op het zand.
Voor iedereen toegankelijk.

Dit jaar staat het festival nog meer in het teken van spontaniteit, verrassing en ontspanning. De kracht van mijn coaching is om te leren luisteren naar wat er nodig is. Zo programmeer ik dit jaar ook het festival. Ik stem het programma volledig af op mijn gasten en natuurlijk mezelf. Het is tenslotte mijn joyproject;-). Dat betekent dat de exacte programmering vooraf niet bekend zal zijn.

Mocht je dit spannend vinden? Weet dan dat je verstand het overneemt van de spontaniteit. Altijd klaar om je te beschermen. Maar voor wat eigenlijk?

Ik beloof je een zalige dag net als de voorgaande jaren. Je komt om te spijbelen en niet om met een schrijfboek vol lessen en acties naar huis te gaan. Het enige wat je hoeft is vakantie in je hoofd te ervaren en je lichter voelen. Daar zorg ik voor.

En met alles geldt die dag “niets moet en alles mag”!

Precies zoals spijbelen bedoeld is.

En ook Drankjes en heerlijke hapjes, een lekkere lunch, een positieve en vrolijke oppepper, leuke verrassingen en een goedgevulde goodiebag.

Omdat ik persoonlijke aandacht super belangrijk vind, zijn er maar 25 kaarten beschikbaar. Ben jij één van de bofkonten die op 7 juni een onvergetelijke fijne dag meemaakt? Zodat je fluitend of zingend het eerste halfjaar van 2019 afrondt? Niet gestrest maar ontspannen van je vakantie geniet?

Tickets zijn te koop vanaf 17 april t/m 6 mei 2019. 

Veelgestelde vragen

Gaat het ook bij slecht weer door?
Het strandfestival gaat altijd door. Het paviljoen our Seaside is onze uitvalsbasis. Als het nodig is, wordt het programma aangepast aan de weersomstandigheden.

Hoeveel mensen zijn er? Ik hou niet van mensenmassa’s.
Ik ook niet! Deze dag staat in het teken van verwennerij en persoonlijke aandacht. Er zijn dus maximaal 25 kaarten beschikbaar. Het ruime strand  geeft ons een heerlijk vrij gevoel.

Ik heb geen auto. Hoe kom ik er?
Met OV is de bestemming ook bereikbaar. Mocht je willen carpoolen dan kun je mij dat een week voor het festival laten weten dan kijk ik in de deelnemerslijst wat er mogelijk is.

Wat vonden anderen van dit festival?
Fantastisch. Kijk maar even naar de video en ervaringen van de gasten van vorig jaar op de festivalpagina van 2017 en de pagina van 2018

Ik kom met meerderen. Krijg ik korting?
Leuk als je iemand meeneemt! Een partner, klant, vriend of vriendin. De prijs is al zo vlijmscherp dat er geen korting meer afgaat.

Ik ben niet sportief. Zijn die vakantie-in-je-hoofd-sessies sportief?
Sommige wel. Andere niet. Er is altijd iets bij , dat je aanspreekt.

Ik heb een ticket gekocht, maar kan toch niet. Krijg ik mijn geld terug?
Nee, je krijgt om organisatorische redenen je geld niet terug. Wel kun je iemand anders laten komen. E-mail me dan even jouw naam en de naam van de persoon die in jouw plaats komt.

Wat is de dresscode?
Comfortabel en passend bij het weer.

Beslis nu en bemachtig één van de 25 tickets. Ze zijn slechts verkrijgbaar tussen 17 april en 6 mei 2019.
Je bent het toch zeker waard!

Ik zie je heel graag op 7 juni!

Liefs Carolijn

Coachable

Kennen wij elkaar nog niet?

Kom dan zeker naar het festival ;-).

Ik kijk er naar uit je daar te leren kennen.

Als ik geen festival organiseer ben ik vooral coach, moeder van 3 tieners, partner van een ondernemende man, (schoon)dochter en vriendin. Allemaal rollen die ik met veel plezier vervul. Daarnaast geniet ik erg van momenten voor mezelf. Even alleen maar Carolijn zijn.

Met mijn bedrijf Coachable help ik ondernemende, ambitieuze te drukke professionals in het weer vriendelijk zijn voor zichzelf en stoppen met doorrennen. Zodat zij weer leren luisteren naar zichzelf en herontdekken wat er allemaal al in hen zit. Hierdoor kunnen zij keuzes maken die écht goed voelen en staan  zij krachtig aan het stuur van het leven ongeacht wat er op hun pad komt.

In mijn werk ben ik het liefst aan zee, buiten in de natuur. De buitenlucht en natuur helpen om het hoofd leeg te maken en tot rust te brengen waardoor nieuwe ideeën en inspiratie veel makkelijker een weg naar binnen vinden. Buiten zijn, zorgt voor een gevoel van vrijheid waardoor het zelf-oplossend vermogen wordt aangeboord. Dat zelf-oplossend vermogen is een belangrijke eigenschap voor iedereen die zelf meer de regie in handen wil hebben.

Ik hou van skiën, dansen, Ibiza, zon, cocktails en filmpjes maken.

background