Wat gebeurt er als je een dag spijbelt?

Stel je eens voor. Vandaag is het zover: vandaag spijbel je een dag. Geen deadlines, geen verplichtingen, geen gedoe. Vandaag sta jij op de prioriteitenlijst.

Je laat de boel de boel. Jouw dagdoel is genieten. Juist nu je hoofd al weer overloopt van alles wat weer moet na je vakantie. Jij wilt toch ook voorkomen dat je binnen korte tijd je vakantiegevoel kwijt bent?

Is dit niet een geweldig moment om eens niet in de stress te schieten? Om met je voeten in het koele zeezand te graven? Wachtend tot het wassende water ze terug tovert? Genietend van de zeebries die de drukte uit je hoofd blaast.

Zodat er weer ruimte komt voor plezier en creativiteit. Terwijl ook je lichaam tot rust komt. Klinkt dit als muziek in je oren? Voor jou organiseer ik

Het spijbelfestival aan zee

Wanneer: 6 september 2019 van 10.00-17.00 uur
Waar: Strand Renesse Oost 2, bij Paviljoen our Seaside

Ticketprijs €75,-

spijbelen

Wat levert zo’n Spijbelfestival op?

Je stapt uit je dagelijkse sneltrein. Even vakantie in je hoofd. Je ontvangt wat je nodig hebt om vriendelijk te zijn voor jezelf. Zodat je met plezier en vol energie het najaar tegemoet treedt en bergen werk kunt verzetten.

De kracht van spijbelen zit hem juist in het spontaan ontstaan van mooie ervaringen. Daar wordt deze dag zeker voor gezorgd.

Wanneer je mijn gast bent, ervaar je altijd warme aandacht, plezier, verbinding en totale ontspanning. Het programma zal een combinatie zijn van vrolijkheid, beweging, verstilling, rust en tijd voor écht contact.

Je ontvangt:
– Een heerlijke ontspannen dag. Jouw plezier staat centraal.
– Inspiratiesessies door Carolijn Roelofs.
– Flessenpost 3.0.
– Reflectiewandeling langs de waterlijn.
– Een vrolijke, energieke powersessie die jou in beweging zet.
– 4 Vakantie-in-je-hoofd-sessies. Lekker actief, creatief of juist relaxed.
– Muziek met een gouden randje.

De dag is inclusief:
– Verkoelende drankjes en fijne hapjes.
– Een heerlijke uitgebreide lunch.
– Leuke verrassingen.

Om 17.00 uur eindigt je spijbeldag met een gezellige borrel. Je bent weer helemaal opgeladen en weet hoe je het vakantiegevoel in het najaar ook vasthoudt. Met vakantie in je hoofd en een fijne goodiebag aan je arm keer je huiswaarts.

Ben je benieuwd hoe het in 2017  en 2018 was? Kijk dan maar even naar de heerlijke beelden hieronder.

Het klinkt fantastisch MAAR…

…daar heb ik toch helemaal GEEN TIJD voor
Die tijd heb je wel. Iedere dag krijg je 1.440 nieuwe minuten. Het is aan jou hoe je die invult. Kijk nog eens goed naar je planning. Wat gaat er gruwelijk mis als je jezelf een dagje opladen gunt? Hoeveel sneller werk je als je helemaal opgeladen bent?

…ik heb het te TE DRUK
Juist als je het te druk hebt, doe je er goed aan om even achterover te leunen. Afstand te nemen én bij te tanken. Ruimte maken in je hoofd, zodat je sneller en oplossingsgerichter werkt.

…wat als ik niet MAKKELIJK CONTACT maak?
Dan blijf je lekker alleen bij jezelf. Het is jouw dagje spijbelen. Vol met heerlijke activiteiten. Ik zorg met aandacht voor al mijn gasten dus echt alleen hoef jij je niet te voelen. Bovendien kun je ook met een leuke collega, vriend of vriendin komen.

PAS IK wel in DE GROEP?
Volmondig ja! Tenminste als je toe bent aan een portie nieuwe energie. Op zoek bent naar rust in je hoofd en je lijf. Of inspiratie nodig hebt om vriendelijk te zijn voor jezelf.

…ik ben een MAN. is dit een VROUWENDING?
Absoluut niet. Als jij jezelf in de vorige beschrijving herkent, is dit zeker iets voor jou.

…wat als ik GEEN ZIN HEB IN EEN ACTIVITEIT?
Daarom heb ik gekozen voor een festival. Dat is onlosmakelijk verbonden met vrijheid. Je doet alleen wat je leuk vindt.

Er is geen enkele reden om niet te komen.

Waarom een spijbelfestival? 

Dit festival is mijn JOY project.

Een project waar mijn talenten samenkomen: coaching, verbinden, organiseren en verwennerij.

Mijn drive in het leven? Zorgen dat jij je VRIJ voelt dat te doen wat écht belangrijk en waardevol is voor jou zonder jezelf steeds weg te cijferen.
Ik geniet ervan jou in de watten te leggen. Ik help je graag vriendelijk te zijn voor jezelf. Zodat je weer krachtig en energiek aan het stuur van je leven staat. Met dit festival geef ik je een onvergetelijke herinnering.

Natuurlijk in mijn favoriete werkruimte: aan zee. Dagelijks ervaar ik bij mijn coaching de bijzondere kracht van de zee en het lopen over het strand. Die unieke ervaring gun ik iedereen. Zeker jou.

Het draait eigenlijk maar om één vraag. Gun je jezelf een dagje spijbelen? Alle deelnemers van de voorgaande jaren gingen opgetogen, relaxt en energiek naar huis. Allemaal zeiden ze “dit is zo goed voor me, dat zou ik ook zelf vaker moeten doen”.

Kom op 6 september as.  naar de derde editie van dit unieke strandfestival. Georganiseerd om jou te trakteren op een dag vol rust, inspiratie en ontspanning.

  • Zodat je jouw vakantiegevoel veel langer vast houdt dit najaar.
  • Zodat je met veel meer inspiratie het werk weer op pakt waardoor je betere resultaten haalt.
  • Zodat je veel beter weet hoe je wat vriendelijker bent voor jezelf.

Je investering bedraagt slechts € 75,- en dat voor een hele dag luxe verwennerij en een paar inzichten waar je thuis nog lang mee vooruit kunt.

Dit krijg je daarvoor terug: 

Inspiratiesessie

De inspiratiesessie verzorg ik zelf. Ik hou niet van polderen, pappen en nathouden. Of blijven hangen in wat er ooit was. Ik kijk naar wat er al wel is en wat ik kan doen om de situatie te verbeteren. Ik geloof namelijk dat we diep van binnen allemaal een heel duidelijk “weten” hebben wat ons vertelt wat we werkelijk willen en nodig hebben om voldoening, energie en plezier in het leven te hebben. Hoe zou het zijn als je daar elke dag naar kunt luisteren?

We zijn alleen niet zo goed in dat luisteren. Want als we luisteren naar wat er werkelijk is dan geeft dat ook een ongemakkelijk gevoel. En van ongemak vlucht ons verstand het liefst weg. We rennen maar door en staan te weinig stil. Laten ons sturen door gedachten die 9 van de 10 keer niet heel vriendelijk zijn tegen ons. 
Ik neem je mee in het loskomen van je gedachten en kritische hersenspinsels. Want het zijn slechts onze gedachten die ons druk houden en weghouden van die dingen waar we echt van gaan stralen. Je krijgt nieuwe inzichten die je helpen anders te kijken en betere keuzes in je leven te maken. 

Het zal lekker interactief worden want ik hou van samen het gesprek voeren. Hierdoor ben je zelf veel bewuster en ontdek jij hoe je veel meer invloed hebt op de keuzes die je maakt.

Michiel Buursen, muzikale duizendpoot (componist, pianist, producent) ondersteunt mijn sessie muzikaal. Daarna neemt hij het stokje over door ons een bijzondere muzikale workshop te geven.

4 vakantie-in-je-hoofd-sessies 

Lekker creatief, beetje actief of juist relaxed. Allemaal op het zand.
Voor iedereen toegankelijk.

Dit jaar staat het festival nog meer in het teken van ontspanning, verdieping en kalmte. De kracht van spijbelen is mogen zijn in het moment. Zonder haast.

Wat kun je verwachten?

Michiel Buursen zal in de ochtend de workshop “Lichtconcert van het leven” geven. Michiel sluit al twee jaar het festival af met een ontspannende pianosessie. Deze derde keer doet hij dat niet. Deze keer heeft hij een prominente rol in het ochtendprogramma. Hij geeft een bijzondere muzikale workshop waarbij we leren te zijn met alles wat er is. Hoe we makkelijker verbinding maken met ons binnenste stemmetje en beter gaan voelen wat er toe doet. Vluchten voor ongemak hoeft hierna niet meer. Muziek dient namelijk als spiegel van de ziel. Muziek maakt vitaal. Deze bijzondere workshop met piano en klankschalen op het zand zal jou zeker positief verrassen én raken.

Esther Schippers van 100%Yoga geeft een uur lang een laagdrempelige (voor iedereen geschikte) yoga les. Zacht met een matje op het zand. Met het ruisen van de zee op de achtergrond worden we helemaal zen. Daarnaast is Esther een vrolijk positief mens en daar zal ze jou ook zeker mee besmetten.

Gert-Jan van der Kooij, alias de Krijtman komt onze creativiteit aanboren. Gert-Jan is professioneel stoepkrijter en zandtekenaar. Met hem gaan we magisch harken in het zand. En dat is echt iets anders dan wat we als klein kind deden ;-). Laat je verrassen door deze workshop. Zeker weten dat je nergens meer aan denkt en er rust in je hoofd ontstaat.

Dansen! We sluiten dit jaar af met mijn favoriet en dat is het dansen in het zand. We laten ons meeslepen tot slappe lach met één van de leukste dansleraren van Event Entertainment.

Ik beloof je een zalige dag net als de voorgaande jaren. Je komt om te spijbelen en niet om met een schrijfboek vol lessen en acties naar huis te gaan. Het enige wat je hoeft is vakantie in je hoofd te ervaren en je lichter te voelen. Daar zorg ik voor.

En met alles geldt die dag “niets moet en alles mag”!

Precies zoals spijbelen bedoeld is.

En ook Drankjes en heerlijke hapjes, een lekkere lunch, een positieve en vrolijke oppepper, leuke verrassingen en een goedgevulde goodiebag.

Omdat ik persoonlijke aandacht super belangrijk vind, zijn er maar 25 kaarten beschikbaar. Ben jij één van de bofkonten die op 6 september 2019 een onvergetelijke fijne dag meemaakt? Zodat je fluitend of zingend de tweede helft van 2019 in rolt? Niet gestrest maar ontspannen en energiek? 

Veelgestelde vragen

Gaat het ook bij slecht weer door?
Het strandfestival gaat altijd door. Het paviljoen our Seaside is onze uitvalsbasis. Als het nodig is, wordt het programma aangepast aan de weersomstandigheden.

Hoeveel mensen zijn er? Ik hou niet van mensenmassa’s.
Ik ook niet! Deze dag staat in het teken van verwennerij en persoonlijke aandacht. Er zijn dus maximaal 25 kaarten beschikbaar. Het ruime strand  geeft ons een heerlijk vrij gevoel.

Ik heb geen auto. Hoe kom ik er?
Met OV is de bestemming ook bereikbaar. Mocht je willen carpoolen dan kun je mij dat een week voor het festival laten weten dan kijk ik in de deelnemerslijst wat er mogelijk is.

Wat vonden anderen van dit festival?
Fantastisch. Kijk maar even naar de video en ervaringen van de gasten van vorig jaar op de festivalpagina van 2017 en de pagina van 2018

Ik kom met meerderen. Krijg ik korting?
Leuk als je iemand meeneemt! Een partner, klant, vriend of vriendin. De prijs is al zo vlijmscherp dat er geen korting meer afgaat.

Ik ben niet sportief. Zijn die vakantie-in-je-hoofd-sessies sportief?
Sommige wel. Andere niet. Er is altijd iets bij , dat je aanspreekt.

Ik heb een ticket gekocht, maar kan toch niet. Krijg ik mijn geld terug?
Nee, je krijgt om organisatorische redenen je geld niet terug. Wel kun je iemand anders laten komen. E-mail me dan even jouw naam en de naam van de persoon die in jouw plaats komt.

Wat is de dresscode?
Comfortabel en passend bij het weer.

Beslis nu en bemachtig één van de 25 tickets.
Je bent het toch zeker waard!

Ik zie je heel graag op 6 september 2019!

Liefs Carolijn

Coachable

Kennen wij elkaar nog niet?

Kom dan zeker naar het festival ;-).

Ik kijk er naar uit je daar te leren kennen.

Als ik geen festival organiseer ben ik vooral coach, moeder van 3 tieners, partner van een ondernemende man, (schoon)dochter en vriendin. Allemaal rollen die ik met veel plezier vervul. Daarnaast geniet ik erg van momenten voor mezelf. Even alleen maar Carolijn zijn.

Met mijn bedrijf Coachable help ik ondernemende, ambitieuze te drukke professionals in het weer vriendelijk zijn voor zichzelf en stoppen met doorrennen. Zodat zij weer leren luisteren naar zichzelf en herontdekken wat er allemaal al in hen zit. Hierdoor kunnen zij keuzes maken die écht goed voelen en staan  zij krachtig aan het stuur van het leven ongeacht wat er op hun pad komt.

In mijn werk ben ik het liefst aan zee, buiten in de natuur. De buitenlucht en natuur helpen om het hoofd leeg te maken en tot rust te brengen waardoor nieuwe ideeën en inspiratie veel makkelijker een weg naar binnen vinden. Buiten zijn, zorgt voor een gevoel van vrijheid waardoor het zelf-oplossend vermogen wordt aangeboord. Dat zelf-oplossend vermogen is een belangrijke eigenschap voor iedereen die zelf meer de regie in handen wil hebben.

Ik hou van skiën, dansen, Ibiza, zon, cocktails en filmpjes maken.

background