Tweedaags LIVE COACHPROGRAMMA “Vakantie in je hoofd”

Zet de eerste stappen naar rust in je hoofd, ontmoet je ware zelf en word daar goede vrienden mee.

Wil jij jouw ware zelf weer ontmoeten en goede vrienden worden met jezelf? Inzichten op doen die als een ijzersterk kompas gaan dienen waarmee jij op een ontspannen manier regie hebt over jouw leven? Minder jongleren met alle ballen die je in de lucht houdt? Gewoon kunnen zijn wie je bent en doen wat je eigenlijk het allerliefste zou willen doen zonder jezelf weg te cijferen of schuldig te voelen?

En wil je daar twee dagen op een unieke, inspirerende plek in de natuur aan werken met mij en een klein groepje gelijkgestemde vrouwen? Dan is er nu de unieke kans om mee te doen met het de eerste live editie van het coachprogramma “Vakantie in je hoofd”.

Zet jezelf eens op je prioriteitenlijstje

Je wilt graag

 • Minder discussie in je hoofd.
 • Minder moeten en meer mogen.
 • Af van de controledrang en het gepieker.
 • Niet meer geleid worden door je angst en toch doen wat je het liefste wilt.
 • Tevreden zijn met wie je bent met alles wat op, aan en in jou zit.
 • Meer moed en lef hebben om vaker voor jezelf te kiezen.
 • Meer genieten van de dingen die je echt leuk vindt.
 • In beweging komen, met kleine stappen in plaats van afwachten tot….

“AANDACHT VOOR JEZELF MAAKT HET leven lichter”

Goed voor jezelf zorgen en zelfliefde begint in je hoofd. Daar spelen zich dagelijks ruim 60.000 gedachten af die ons welzijn bepalen. En het merendeel van die gedachten zijn niet zo vriendelijk tegen ons. En daarmee belemmeren ze ons dat te doen wat we eigenlijk zo graag willen.

Hoe zou het zijn als jouw hoofd er net zo helder en fris  uit ziet als een tropische zee? En dat jij leert hoe je jouw hoofd met alle gedachten die er toch weer door heen kabbelen, fris en vriendelijk houdt?

Onmogelijk? Nee hoor.

In twee dagen help ik jou met dit programma op weg naar een leven waarin jij  je vrij voelt dat te doen wat goed voelt voor jou en meer rust in je hoofd te krijgen.

Wat levert dit programma jou op?

 • Je bent weer echt blij met jezelf en staat voor wie je wil zijn.
 • Een nieuwe manier om naar jouw gedachten te kijken en dat is niet het “denk maar positief principe”.
 • Je hebt handvatten waarmee je eenvoudig keuzes maakt.
 • Rust en ruimte in je hoofd wat jij levenslang zelf kunt creëren met de handvatten uit het programma.
 • Lef om dat te gaan doen wat je al heel lang het allerliefst wilt doen, ook al voelt dat spannend.
 • Je komt met kleine overzichtelijke stapjes in beweging.
 • Je weet dat vriendelijk zijn voor jezelf jou veel verder helpt dan luisteren naar die strenge stem in je hoofd.
 • Je weet weer wat je eigenlijk echt belangrijk vindt en handelt daar ook naar.

“Ik kan nu  hoofd- en bijzaken scheiden en me focussen op wat écht belangrijk is voor mij.”

Margreeth

 Wat houdt dit unieke tweedaagse live programma in?

Dit is een kleinschalig live groepsprogramma met veel persoonlijke aandacht.

Je bewustwording vergroten en blijvend veranderen doe je niet door in je eentje een zelfhulpboek te lezen. Ik weet dat uit eigen ervaring. Als het ingewikkeld wordt gooi je de spullen in de hoek. Wat wel werkt is een combinatie van je eigen coach hebben die 2 dagen met je mee loopt en je stimuleert. De herkenning en stimulans hebben van gelijkgestemde vrouwen en jezelf de rust, ruimte en verwennerij gunnen van een prachtige locatie in de natuur.

Vanaf het moment van aanmelden begint de reis naar vakantie in je hoofd al. Net als bij een normale vakantie is de voorpret net zo belangrijk en dus kun je voor dat de live dagen starten al aan het werk.

Op 4 en 5 juni 2020 vinden de coachdagen plaats bij het Heidehuisje vlakbij Den Bosch. Een riante sfeervolle locatie in het het groen met een zee aan ruimte zowel binnen als buiten om veilig samen te komen. Er is slechts plek voor 4-6 vrouwen zodat ik voldoende aandacht voor iedereen heb en iedereen veilige werkruimte heeft. 

Je eet en slaapt ’s avonds gewoon thuis. Op beide dagen voelt het wel alsof je op vakantie bent want de unieke locatie geeft dat gevoel en je wordt door mij in de watten gelegd met goed eten en drinken, persoonlijke aandacht en een stevig waardevol coachprogramma.

In die twee dagen werken we aan de 4 modules. Doordat we dat samen doen, je op een inspirerende rustige plek bent en je mij direct bij de hand hebt als je het even niet meer weet, leer je in korte tijd veel. Over jezelf, de werking van dat veel te drukke hoofd en hoe jij je voortaan vrij kunt voelen om keuzes te maken die echt goed voelen voor jou. De 5e bonusmodule krijg je mee voor thuis. 

Na die twee dagen heb je alles in handen om patronen te doorbreken die niet meer voor je werken en veranderingen in gang te zetten waar je stiekem al heel lang naar verlangt.

En omdat veranderen tijd en volhouden kost, heb je na de tweedaagse nog 1 groepsvideocall en 1 persoonlijke videocall met mij. Daarmee hou jij jezelf scherp en geef je niet op als het lastig wordt.

Omdat dit oorspronkelijk een online programma is heb je na deze live dagen nog volop mogelijkheden om de stof te herhalen omdat jij levenslang toegang krijgt tot de online academie. 

 

Het “vakantie in je hoofd” programma bestaat uit:


Module 1: Jouw paspoort

Wie ben ik en waar sta ik. Welke rollen vervul je allemaal in je leven? En hoe voel je je daarbij?

Module 2: Frisse wind door je kop

Grote schoonmaak in de bovenkamer, weg met hersenspinsels en een frisse kijk op het brein.

Module 3: Zonnestralen

Laat jouw licht schijnen op jouw zonnige, grijze en donkere delen en wordt goede vrienden met jezelf.

Module 4: Jouw kompas 

Jouw waarden zijn van levensbelang voor meer ontspanning, energie en plezier in je leven.

Dit programma is uitermate geschikt voor:

 • Perfectionisten
 • Angsthazen
 • Controlefreaks
 • Druktemakers
 • “ik zorg altijd eerst voor anderen” types.
 • Ja-maar en “wat als” mensen.

Het is vooral een programma voor actieve vrouwen die veel ballen in de lucht houden. Werk, gezin, mantelzorg, verenigingsleven of sociale netwerk. Het maakt niet uit waar je te druk mee bent maar veel tijd voor JOU is er niet over. En dat wil je nu echt anders.

Je wil nu tijd vrij maken en bent bereid aan de slag te gaan. Zonder jouw actie behaal je geen resultaat.

 

Dit programma is NIET iets voor jou als jij:

 • Niet bereid bent om twee dagen vrij te maken voor het programma.
 • Van jezelf weet dat je moeite hebt met groepjes en liever helemaal 1 op 1 werkt.
 • Als je niet bereid bent om geld te investeren in jouw ontwikkeling.
 • Liever blijft klagen of dromen over je situatie dan er iets aan doen.
 • Regelmatig de uitspraak doet “dit is nu eenmaal wie ik ben”.
 • Therapie nodig hebt of met traumatische ervaringen zit.

 

 

“DURF JIJ LEIDER VAN JE  eigen geluk TE WORDEN?”


Veranderen gebeurt niet vanzelf. Dat moet je willen.

Aandacht, doorzettingsvermogen, tijd en geld in investeren. Maar als je dat doet, is “Vakantie in je hoofd” er ook voor jou.

Het is mijn missie…

…om iedere vrouw zich VRIJ te laten voelen dat te doen wat goed is voor haar zonder zichzelf eerst weg te cijferen. Ik ben een no nonsens coach die helpt om op tijd stil te staan en te stoppen met gedachteloos door rennen.

Coachable is ontstaan uit mijn eigen verhaal. Ik heb zelf ook de lat altijd veel te hoog gelegd en alleen maar geluisterd naar die strenge stem in mijn hoofd. Ik stond niet op tijd stil en kreeg een burn out. Ik weet dus hoe het is om altijd maar door te gaan zonder naar mijn gevoel te luisteren.

Ik snap jou.

Ik ben daar zelf dankzij coaching weer snel bovenop gekomen en inmiddels heb ik zo veel kennis en vaardigheden opgedaan dat ik mezelf een expert in het vriendelijk voor jezelf zijn mag noemen. En al die kennis deel ik graag met jou.

ERVARING VAN EEN KLANT

Veelgestelde vragen


Wat zijn de ervaringen van andere deelnemers?

De ervaringen van een aantal vorige deelnemers zie je in de video’s hierboven en op de referenties pagina

Waarom geef je dit programma nu als tweedaagse live?

Er doet zich een geweldige kans voor om op een unieke plek in de natuur, coronaproof met een groep te kunnen werken. Omdat ik naast het 1 op 1 werken ook af en toe geniet van het samen brengen van gelijkgestemde vrouwen en de energie die dan vrij komt, geef ik dit programma nu op deze manier. Daarnaast gun ik het iedere vrouw om af en toe zichzelf op een bijzondere plek onder de loep te nemen. 

Ik vind het best spannend om in een groep aan mezelf te werken

Dat snap ik helemaal. Als je het niet spannend zou vinden, zou het ook niet zoveel voor je betekenen. Dus eigenlijk is dat een mooi teken. Door de fijne locatie en mijn gave om snel een veilige sfeer te creeëren, zal de spanning heel snel wegvallen. En het leuke is dat in het programma juist aan bod komt hoe je ondanks dat iets spannend voelt, je toch die dingen goed kunt doen die belangrijk voor je zijn. 

Is het echt veilig werken nu we afstand moeten houden?

Jazeker is het op deze locatie en met dit kleine aantal veilig werken. Zowel binnen als buiten kunnen we de 1,5 meter goed in acht nemen. Er zijn buiten volop inspirerende ruime plekken waar je heerlijk zelf kunt zitten als je werkt aan de lessen. 

Wat nou als ik ziek of verkouden word?

Dat zou natuurlijk heel vervelend zijn en dan mag je ook niet komen. Het risico voor de locatiekosten neem ik op me en jij krijgt dan van mij als alternatief dit Vakantie in je hoofdprogramma via het 1 op 1 online programma. Gewoon voor het groepstarief dus zonder bijbetaling. Je loopt dus geen enkel risico en kunt toch vakantie in je hoofd krijgen. 

Na twee dagen dat resultaat behalen, lijkt onmogelijk

Na die twee dagen heb je alles in handen om patronen te doorbreken die niet meer voor je werken en veranderingen in gang te zetten waar je stiekem al heel lang naar verlangt. Maar veranderen gaat niet vanzelf daarvoor moet JIJ zelf wat doen. Dus nee na die twee dagen is niet je leven veranderd maar wel je kijk op jezelf en dat wat van waarde is. Die verandering kun jij daarna wel realiseren mits je benut wat je ontdekt hebt en de tools inzet die je mee krijgt.  

Ik kan niet op 4 en 5 juni 2020, wanneer is de volgende datum?

Zoals ik al zei, dit is een unieke mogelijkheid die is ontstaan en dit is voorlopig de enige groeps-tweedaagse die ik hier in Nederland geef. Laat het me weten als je wel graag wil maar niet kunt. Mocht er zich weer een gelegenheid voordoen dan laat ik je dat weten. Je kunt er ook voor kiezen om dit programma via 1 op 1 begeleiding online bij mij te volgen. 

Is de locatie met het openbaar vervoer bereikbaar?

Ja de locatie is bereikbaar met het OV. 

Ben jij er klaar voor?

Ga je mee met mij op deze fantastische unieke tweedaagse reis zodat je vriendelijk, energiek en ontspannen bij jezelf thuis komt? Je zal er een onvergetelijke tijd mee beleven. Aanmelden doe je eenvoudig via het formulier hier naast en dan neem ik contact met je op. 

Natuurlijk begrijp ik het als je nog vragen hebt. Wellicht neem ik ze hier boven al weg maar weet dat je mij altijd mag bellen 06-54673949 of mailen om kennis te maken en je vragen op mij af te vuren.