De oplossing is vaak simpel alleen jij ziet hem niet

Soms loop je vast en blijf je rondjes draaien in je hoofd. Jouw hoofd maakt overuren en het kost je veel energie. Je vrienden of familie staan te dichtbij om je uit dat kringetje te krijgen of je vindt dat  je hen er niet mee lastig wil vallen. Maar je wil niet blijven hangen, je energie weer terug en vooruit kunnen.

Je hebt iemand nodig die je stevig bevraagt, spiegelt en handvatten geeft waarmee je verder kunt. Even sparren met iemand die op afstand staat om jouw gedachten in het juiste perspectief te zetten. 

Je bent klaar met in je eentje zoeken naar de antwoorden op jouw vraagstuk. Je wil nu dat jouw blinde vlek wordt opgehelderd!

 

 

60 minuten maken het verschil tussen blijven hangen en weer weten hoe je verder wil. 

Je hebt al van alles gelezen, gegoogled en gedownload maar het antwoord nog niet gevonden.

Met een coachcall van 60 minuten kun jij samen met mij jouw gedachtencirkel doorbreken, je blinde vlek ontrafelen en krijg je een andere kijk op dat waar jij mee worstelt. Het zorgt voor helderheid, opluchting, nieuwe energie en altijd een actie waarmee je zelf verder kunt. Via een online videocall op een moment dat ons beiden schikt, krijg je mijn volledige aandacht, krachtige vragen en liefdevolle support. Vooraf stuur je mij jouw vraagstuk per e-mail en ik zorg voor de juiste voorbereiding zodat we die 60 minuten volledig aan jouw vraagstuk kunnen besteden.

 

“ JE ZORGEN MAKEN IS TOTALE TIJDSVERSPILLING, HET HOUDT JE BEZIG TERWIJL je niets doet”

Wat levert die Coachcall je op?

  • Helderheid in je hoofd.
  • Frisse kijk op jouw vraagstuk.
  • Nieuwe energie.
  • Handvatten om zelf nieuwe stapjes te zetten.
  • Je weet hoe je moeitelozer verder kunt.

Dus wacht niet langer en boek vandaag nog jouw coachcall!

“Ben sterker DAN AL JOUW EXCUSES”


“De echte aandacht en indringende vragen van Carolijn zorgen bij mij voor inzichten, het stellen van grenzen en het maken van nieuwe, helpende en inspirerende afspraken met mezelf. Super fijn!”

Iene

Door in beweging te komen, ga je altijd vooruit.

Verandering begint met zetten van het eerste kleine stapje.

  Verbinding daar draait het om voor mij!

Oprechte aandacht is voor mij een belangrijke waarde. Verbinding, echt luisteren en echt contact maken. Ik heb het zelf nodig om fijn te kunnen leven. Daarom geef ik het ook graag omdat ik weet hoeveel plezier het kan geven.

Ik ben in mijn element wanneer er tussen mensen mooie dingen ontstaan. Gesprekken, samenwerkingen, begrip. Omdat ik zo hou van dat échte contact en goed ben in het snel doorzien van de ander, is dit coachvak mij op het lijf geschreven en kan ik in 60 minuten al een belangrijk verschil maken. Hiermee kan ik mij niet alleen met jou verbinden maar kan ik jou ook weer met jezelf verbinden. Jij kunt je hierdoor na mijn coaching weer beter verbinden met de mensen die er voor jou toe doen.