10 dagen lang nummer één op je prioriteitenlijst!

JIJ 10 dagen op één, dat klinkt bijna onwerkelijk hè? Toch ligt dat nu óók voor jou binnen handbereik als jij kiest voor de Krachtige Start Kalender.

Trek jij de stoute schoenen aan en gun jij jezelf 10 dagen iedere ochtend een kort en krachtig moment met JEZELF? Niet automatisch de waan van de dag inrollen met alle aandacht gericht op anderen maar starten vanuit een moment me-time. Zodat je voelt hoe het met je gaat en wat je nodig hebt voor een lekkere, energieke en plezierige dag.

Met mijn krachtige, motiverende en inspirerende vragen, opdrachten en quotes uit de gratis Krachtige Start Kalender word jij iedere dag op een laagdrempelige wijze geprikkeld om op een andere manier naar jezelf te kijken. Dat zorgt er voor dat jij meer verbonden bent met jezelf waardoor je veel fijner en bewuster je dag in gaat.

Jij zucht toch ook regelmatig dat je te weinig tijd voor jezelf hebt? Laat mij je dan met deze gratis 10 daagse supporten om dit een gewoonte te laten worden in je week. 

10 redenen waarom je de gratis Krachtige Start Kalender wil hebben

  1. Je hebt gegarandeerd iedere dag een momentje ME-TIME doordat je elke dag op een vast tijdstip geprikkeld wordt door een krachtige mail die je AAN zet.
  1. Het zorgt er 10 dagen lang voor dat je niet als een bezetene de waan van de dag volgt maar elke dag even stil staat en reflecteert op jezelf.
  1. Je hebt 10 dagen een minicoach momentje.
  1. Je vergroot je zelfkennis en daarmee jouw basis waardoor je net weer een stapje veerkrachtiger en zelfverzekerder door het leven stapt.
  1. Je wordt door mij verrast met krachtige vragen, opdrachten en quotes én met kleine cadeautjes en extra’s.

6. Je maakt nu eens van jezelf een topnotering op je to do lijst i.p.v. dat je altijd eerst met een ander bezig bent.

7. Het brengt licht, lucht en fun in je dagen.

8. Je doet inzichten op die, wanneer jij ze verzamelt, een mooi document vormen wat nog heel lang dient als kompas voor krachtige keuzes.

9. Het zorgt voor een nieuwe verbinding met jezelf en dat maakt weer dat jij je op een fijnere manier kunt verbinden met anderen.

10. Je zet jezelf op een andere manier iedere dag in beweging. Door een bewuste start van de dag ervaar je meer energie en balans in je leven.

“AANDACHT VOOR JEZELF MAAKT HET leven lichter”

“Het was elke dag een klein feestje.
Elke dag een opdracht, soms grappig, soms confronterend, soms gericht op mezelf dan weer meer op de buitenwereld.

Het maakte deze  periode een tijd van blije verwachting, verrassing en bezinning.”

Jocea

Jezelf op één zetten is geen luxe maar noodzaak

Heb jij moeite met tijd voor jezelf pakken?
Sta jij altijd eerst voor anderen klaar en zorg je daarmee beter voor anderen dan voor jezelf?
Heb jij een enorme prioriteitenlijst maar sta jij helemaal onderaan dat lijstje of val je er zelfs regelmatig van af?

Dan klinkt jezelf op één zetten waarschijnlijk als een enorme luxe en misschien zelfs wel als iets egoïstisch. Heb ik gelijk of niet?

Goed voor jezelf zorgen betekent dat je vervolgens het allerbeste van jou ook aan de ander kunt geven. Niet goed voor jezelf zorgen en geen eigen ruimte pakken, dát is pas egoïstisch.

Want als jij altijd druk, druk, druk bent en gedachteloos doorholt dan eindig jij je dag meestal vermoeid omdat je te veel dingen hebt gedaan die zorgen dat je geen energie meer over hebt. Of je hebt te weinig dingen gedaan die je voldoening geven. Je ploft dan ontevreden op de bank. Als dat te vaak gebeurt dan raak je gefrustreerd en meestal doet dat iets met je humeur en in het allerergste geval iets met je gezondheid. Je gaat snauwen, wordt ongezellig en krijgt fysieke klachten. Je omgeving heeft dan helemaal niks meer aan je. Die slechte zelfzorg ….dat is dus egoïstisch.

Dat kan dus echt anders en beter! 

Het begint allemaal met hoe je aan de dag begint. En dat kan dus al met 10 minuten tijd voor jezelf pakken. Tien minuten maken het verschil tussen een dag van geleefd worden en een dag op JOUW manier leven. Door jezelf te laten inspireren, stimuleren en prikkelen met de Krachtige Start Kalender, doorbreek je op een zinvolle inhoudelijke wijze jouw patronen die niet meer voor je werken.

 

Wat houdt die kalender in en hoe gaat het in zijn werk?

 

Vanaf dat jij je aanmeldt voor de Krachtige Start Kalender ontvang je 10 dagen lang om 07.00 uur een mail met een prikkelende vraag, coachopdracht of inspirerende quote die je wakker schudt en AAN zet.

Het mooiste is als je dan 10 minuten de tijd neemt om aan de slag te gaan met de vraag, opdracht of quote en de bijbehorende toelichting. Het stimuleert gedurende de dag tot ander gedrag of aan het eind van de dag komt er nog een verdiepend inzicht.

Wanneer jij een mooi schrift koopt en daar 10 dagen de antwoorden in opschrijft, creëer je een prachtig document wat na die tijd nog heel lang als kompas  kan dienen voor het maken van bewustere keuzes.

Ik nodig je iedere dag uit jouw antwoord op de vraag of opdracht met mij te delen. Ik ben namelijk dol op verbinding en echt contact. Ik reageer persoonlijk op iedere mail en je zal niet de eerste zijn die daarna nog meer helderheid krijgt of het juiste stapje kan zetten. Je bent helemaal vrij om te kiezen voor dat contact maar eerdere gebruikers vonden die mini coachmomentjes een waardevolle aanvulling. 

“De kalender heeft me heel veel gebracht:
Rust in mijn hoofd, zelfliefde, kracht, mooie verdiepende  gesprekken met jou en mijn vriendinnen. En vooral het geloof dat ik weer verder kan en daar zelf de regie in heb. Hoe mooi!”

Thea

Mijn joyproject

Ieder jaar heb ik een joyproject in mijn bedrijf. Ik mag er al mijn talenten in los laten en het heeft als enige hoofddoel dat het voor JOY zorgt. In december 2020 heb ik deze kalender voor het eerst gelanceerd als de Coachadventskalender. Een heerlijk hulpmiddel om dagelijks op een zinvolle manier naar de kerst toe te leven zonder je rot te rennen.

De kalender bleek niet alleen een joyproject te zijn maar een gigantisch succes op vele vlakken. Ruim 300 deelnemers deden mee en dagelijks reageerden tientallen vrouwen met de mooiste, kwetsbare en eerlijke verhalen. Elke dag had ik fijne gesprekken met hen via de mail. Zo bijzonder. Het was voor de deelnemers een feest en tegelijk leverde het hen zo veel op. Een kleine greep uit de resultaten:

– Rust in het hoofd.
– Zelfliefde en positievere kijk op zichzelf
– Kracht om stappen te zetten die eerst niet mogelijk leken.
– Diepe verbinding met anderen.
– Weer regie voelen.
– Acties ontdekken die zorgen voor al lang gewenste verandering.
– Inzicht gekregen over opleidingsmogelijkheden.
– Besef hoeveel fijns er al is in het leven.
– Wat in de weg zat is opgelost.

Daarmee veranderde de kalender van een joyproject naar een mega waardevol product voor persoonlijke groei en zelfzorg. Het zou eeuwig zonde zijn om het op te bergen en niks meer mee te doen.

Zo is de kalender omgedoopt tot de Krachtige Start Kalender. Met aangescherpte en uitgebreide inhoud die in iedere maand van het jaar te volgen is. Maar ook één die te overzien is en niet overweldigd. Versie 2.0 dus!

Met deze inhoud en het effect wat het kan hebben als je actief mee doet, staat de waarde van de Krachtige Start Kalender gelijk aan een halve dag coaching (€ 495,-). Waarom ik het dan nu weer gratis aanbied?

Heel simpel!

Het is ontstaan vanuit passie en joy en zo mag het ook alle vrouwen op de wereld bereiken. Ik gun iedereen de mogelijkheid om eigen ruimte te pakken en goed voor zichzelf te zorgen. Deze kalender is daar een geweldig laagdrempelig hulpmiddel bij wat iedereen moet kunnen ervaren.

 

Ben jij er klaar voor?

Laat jij ook de gratis Krachtige Start Kalender zijn werk doen voor jou? 10 dagen gegarandeerde ME TIME en eens op een andere manier naar jezelf kijken. Je zal er een onvergetelijke tijd mee beleven en zeker weten iets prachtigs aan overhouden. Vanaf nu sta jij een poos nummer één op jouw prioriteitenlijst.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze mij dan gerust door te mailen naar carolijn@coachable.nl of  te bellen naar 06-54673949.