Voel je dat er iets mag veranderen? Zet dan nu de eerste stap.

Vertel me eens waar jij mee worstelt. Zeker weten dat ik je al een steuntje in de rug kan geven.

Nader kennis maken onder het genot van een kop koffie of thee kan natuurlijk ook. Ik trakteer!

Contactgegevens

Rijshaak 12
3356CT Papendrecht
06-54673949

carolijn@coachable.nl

Gratis Krachtige Start Kalender:

"Tien dagen LANG NUMMER ÉÉN OP JE PRIORITEITENLIJST!"

JIJ 10 dagen op één, dat klinkt bijna onwerkelijk hè? Want hoe vaak verzucht jij niet dat je veel te weinig tijd voor jezelf hebt? Toch ligt dat nu óók voor jou binnen handbereik als jij kiest voor de gratis Krachtige Start Kalender.

Trek jij de stoute schoenen aan en gun jij jezelf 10 dagen iedere ochtend een kort en krachtig moment met JEZELF? Niet automatisch de waan van de dag inrollen met alle aandacht gericht op anderen maar starten vanuit een moment me-time. Zodat je voelt hoe het met je gaat en wat je nodig hebt voor een lekkere, energieke en plezierige dag.

Met mijn krachtige, motiverende en inspirerende vragen, opdrachten en quotes uit de gratis Krachtige Start Kalender word jij iedere dag op een laagdrempelige wijze geprikkeld om op een andere manier naar jezelf te kijken. Dat zorgt er voor dat jij meer verbonden bent met jezelf waardoor je veel fijner en bewuster je dag in gaat.

Heb jij het lef om jezelf vanaf nu 10 dagen lang op nummer één te zetten? Laat je dan eenvoudig helpen door deze gratis kalender.

Je krijgt deze kalender cadeau van mij wanneer jij je hiernaast inschrijft voor mijn inspiratiebrief.

Ik spam je niet, gebruik jouw gegevens alleen om je te inspireren en deel met niemand jouw gegevens. Uitschrijven kun je op ieder moment eenvoudig.

Geen zin in een gevulde mailbox?

Volg me dan eenvoudig op deze social media kanalen.