Kom weer in beweging, krijg energie en een helder plan.

Je hebt een serieuze verandervraag en wil nu stevig aan de slag. Je wil anders leren kijken naar jezelf en de situatie waar je mee worstelt. Je moppert en zucht net iets te vaak wat frustreert en dat patroon wil je doorbreken. Je leeft vooral uit je hoofd en weet niet meer waar je nou echt blij van wordt, wat belangrijk is of bij je past. Herontdekken wie je ook al weer bent, wat je allemaal kunt en vooral ook wat je niet meer wil. Het is tijd dat jij weer op jezelf kunt vertrouwen en stevig aan het stuur staat van je leven. Jij wil voorkomen dat je omvalt omdat jij jezelf niet serieus hebt genomen.

Met dit 4 maanden 1 op 1 coachtraject ben jij zeker geholpen.

Wel oké is niet goed genoeg

Je wilt graag

 • Helderheid in je hoofd en stoppen met piekeren.
 • Weten hoe je praktisch om gaat met de altijd terugkerende (belemmerende) gedachten.
 • Vol vertrouwen jouw eigen keuzes maken (zonder jezelf eerst weg te cijferen).
 • Werken op een manier die bij jou past.
 • Jouw verlangens herkennen en op een realistische manier waarmaken.
 • Helder hebben wat jouw belangrijkste waarden en kwaliteiten zijn en ze kunnen benutten in alle facetten van je leven.

 

Aandacht daar draait het om. Aandacht die jij nu eindelijk aan jezelf mag geven en die je van mij mag ontvangen.  In de vorm van een goed luisterend oor maar ook door het stellen van scherpe vragen. Ik heb een haarfijn zintuig wat voelt wat liever niet gevoeld wil worden en breng juist daarmee de verandering op gang. Liefdevol, met humor en altijd duidelijk help ik je af van het geworstel waar jij jezelf te lang mee hebt klem gezet. Je gaat weer kansen zien, groot of klein met enorme impact. Ik loop naast je en denk met je mee zodat jij je altijd verbonden en gesteund voelt.

Je komt krachtig aan het stuur te staan van jouw leven en gaat jouw doelen en ambities realiseren op een manier die écht bij jou past. 

“GEEF HET ONBEWUSTE IN JOU een gezicht, HET WIL GEZIEN WORDEN.”

Wat levert het 4 maanden coachtraject jou op?

Het exacte resultaat van de coaching hangt altijd af van jouw vraagstuk en de energie die jij steekt in het veranderen van jouw gedrag. Maar wanneer wij samen aan het werk gaan:

 • Kom jij in beweging met kleine stapjes want dan heb je het meest succes.
 • Ben je weer blij met jezelf en sta je voor wie je wil zijn.
 • Heb jij je gedachten geordend wat zorgt voor rust in je hoofd.
 • Zijn jouw interne saboteurs ontmaskerd en weet jij hoe je ze voor je laat werken.
 • Ontstaat er rust waardoor je beter voelt wat er werkelijk toe doet.
 • Richt jij je meer op wat je wil i.p.v. wat je allemaal moet.
 • Voel jij je energieker, blijer en zit je lekker in je vel en daar hebben je dierbaren en je werk ook veel profijt van.

Wat houdt dit programma in?

Een maatwerkprogramma speciaal voor jou.

Met dit coachtraject gaan we samen vier maanden “op reis” naar jouw mooie binnenkant en een leven waar je doet wat bij je past.

We beginnen altijd met een persoonlijk intakegesprek. Het is belangrijk om vooraf samen af te tasten of we bij elkaar passen. Jij en ik kunnen alleen goed samenwerken als we er allebei voor 100% in geloven! Samen bepalen we het belangrijkste doel. Werk je in loondienst en heeft jouw leidinggevende ook nog een ontwikkelvraag voor jou? Dan zal hij/zij betrokken worden bij deze intake.

In dit traject starten we altijd met een coachdag aan zee voor een stevige start. Dat eerste onderzoek naar wat er werkelijk speelt en wat je anders wil, verdient tijd en aandacht en die pakken we met zo’n startdag. Daarna spreken we elkaar om de 2 a 3 weken op een fijne locatie die we samen afstemmen. Tussentijds kun je al jouw vragen stellen via mail of whatsapp zodat je obstakels uit de weg ruimt wanneer dat voor jou belangrijk is. Zo kun je altijd door in jouw tempo.

Aan het eind van de vier maanden heb jij de regie weer terug over je leven en kun je zelf verder. Toch vind ik het fijn om je via de zijlijn nog wat aan te moedigen. Het kan dus  zo maar zijn dat ik je na onze “reis” nog mail, whatsapp of leuke post stuur.

 

“Het is nu kristalhelder. Als ik het gevoel van huppelen ervaar dan is het goed. Voel ik dat niet dan laat ik het gaan. Een helder weten, point of no return. Maar dan in uiterst positieve zin.”

Joyce

Dit programma is uitermate geschikt voor jou als jij:

 • Altijd voor een ander klaar staat en jezelf daarmee vergeten bent.
 • Jezelf nu even het allerbelangrijkst wil vinden.
 • Vooruit wil en klaar bent met wachten tot het vanzelf wel oplost.
 • Bereid bent het ongemak aan te gaan wat hoort bij groei.
 • Zowel in je privéleven als in je werk stappen wil zetten die er toe doen.
 • Houdt van buiten zijn en het niet erg vindt als je haar door de war waait.
 • Bereid bent om tijd en geld te investeren in jouw ontwikkeling (evt. samen met je werkgever).
 • Toe bent aan een coach die je liefdevol spiegelt maar ook duidelijk en no nonsense in beweging zet.

 

 

Dit programma is NIET iets voor jou als jij:

 • Liever in je veilige comfort zone blijft en daar geen klein stapje buiten wil doen.
 • Vindt dat anderen vooral moeten veranderen om jouw leven fijner te maken.
 • Niet bereid bent hard te werken en tijd en geld te investeren in jouw groei.
 • Met grote stappen snel klaar wil zijn.
 • Een “ja maar” typje bent en je makkelijk verschuilt achter excuses.
 • Therapie volgt of nodig hebt om traumatische problemen op te lossen.
 • Een coach zoekt die met je mee babbelt.

 

 

“HET LEVEN IS  van jou, ZORG DAT JIJ AAN HET STUUR STAAT”


Investering

De waarde van dit traject hangt af van jouw coachvraag en het exacte aantal gesprekken wat wij nodig hebben om het beste resultaat te halen. Na een uitgebreide intake kan ik bepalen wat er nodig is en maak ik een coachvoorstel.

Het leven is leuker als je goede vrienden bent met jezelf.

Ik ben heel lang niet vriendelijk voor mezelf geweest en heb dat ook moeten leren.

Mijn lat lag ook altijd te hoog.

Waarom?

Onder andere door allerlei gedachtes en overtuigingen waar ik het mezelf enorm ingewikkeld mee maakte. Ik liet mij echt opjagen door die gedachtes en ging ik steeds harder rennen. Stil staan en bedenken waarom ik deed wat ik deed, kwam er niet van. Uiteindelijk zette mijn lijf me gewoon stil met een burn out als gevolg. Maar daar ben ik weer uitgekomen. Best snel omdat ik wist dat goede hulp geen luxe maar noodzaak was.

Ik heb geleerd met mildheid naar mezelf te kijken. Door te ontdekken waar ik echt behoefte aan heb in mijn leven, mijn waarden en verlangens te kennen, ben ik in plaats van super perfectionistisch en streng nu goede vrienden met mezelf geworden. En dat gun ik jou ook.”

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Nieuwsgierig geworden?

Voel je aan alles dat het tijd is om door te pakken en wil je met mij gaan verkennen of ik met mijn coachprogramma’s bij jou pas? Zijn er nog twijfels of heb je nog vragen? Weet dan dat het eerste kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend is. Het is het moment dat wij beiden aftasten of we bij elkaar passen. Jij en ik kunnen alleen goed samenwerken als we er allebei voor 100% in geloven!

Bel 06-54673949 of mailen me gewoon. Je weet me nu te vinden.