ik kan nog zo veel moois vertellen over coaching maar mijn klanten kunnen dat veel beter.

Op deze pagina vindt je een schat aan prachtige ervaringsverhalen van echte mensen. Vrouwen die net als jij en ik worstelen met de moeilijke dingen in het leven en zichzelf coaching hebben gegund om het leven moeitelozer te maken. 

Lees hun prachtige verhalen of kijk en luister naar de video’s die zij voor jou hebben gemaakt. Je herkent jezelf vast in één van hen.

“Carolijn blijft in je hoofd zitten op een positieve manier.”

“Carolijn heeft mij gecoacht in mijn communicatie en zelfvertrouwen. Het traject is zeer prettig verlopen. Ze neemt de tijd voor je en toont naast de onderwerpen waar je aan wilt werken echt interesse in jou. Doordat ze echt de tijd neemt om je te leren kennen kan ze je beter coachen. Nog steeds denk ik bij het schrijven van een brief/voorstel en het voeren van een gesprek aan de kennis die ik heb opgedaan tijdens het coachen. Carolijn blijft in je hoofd zitten op een positieve manier.”

Carola Duijm, Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

“Dit coachprogramma op Ibiza heeft mijn verwachtingen overtroffen.”

“Net na mijn 50e verjaardag voelde ik de behoefte om te kijken waar ik sta in mijn leven.  Daarnaast stond ik al een tijd niet meer in mijn kracht; mede door een redelijk turbulent verleden. Ik wilde handvatten aangereikt krijgen hoe hier mee om te gaan. Daarnaast voelde ik mij opgeslokt door de eisen van alle dag. Ik zocht iemand die mij een spiegel voor kon houden. Bij Carolijn voelde ik direct een klik en ik herkende mij enorm in de teksten op haar website. Omdat ik al langer verlangde eens naar Ibiza te gaan en Carolijn daar ook coacht, heeft die perfecte combinatie voor mij de doorslag gegeven.

Ik vond het een voorrecht om op die bijzondere plek 1 op 1 gecoacht te worden. Even alleen op mezelf gericht te zijn. In het dagelijks leven laat ik me teveel afleiden door de noden en wensen van anderen. In een groep had ik mezelf waarschijnlijk niet volledig geopend en wellicht toch een ‘bepaald plaatje’ overeind gehouden.  Het programma had een hele mooie opbouw. We coachte op diverse bijzondere plekken en stap voor stap werden oude overtuigingen afgebroken om plaats te maken voor nieuwe.

Dit coachprogramma op Ibiza heeft mijn verwachtingen overtroffen. De verwondering voor de prachtige omgeving van Ibiza en de invloed die deze sfeer op mij had in combinatie met het coachingtraject was super. Het resultaat na dit programma is dat ik meer bewust ben van mijn eigen waarden en dat ik deze voor me kan laten werken en daar dagelijks invulling aan mag geven. Echt een hele fijne praktische tool.

Carolijn is warm, hartelijk en erg betrokken. Alles werd in het werk gesteld om me comfortabel te laten voelen. Ik voelde me op mijn gemak en “veilig”, mocht helemaal mezelf zijn. Carolijn heeft een geweldige positieve invloed door de spiegel die ze mij voor houdt.

Femke, Grafisch Vormgever en Ondernemer

“Ze liet me weer ontdekken wat ik “echt” belangrijk vind en niet waarvan ik dacht dat ik het belangrijk vond. “

Valerie van der Laars

“Ik ben veel meer gaan beseffen wat ik te bieden heb.”

In een periode dat ik mij onzeker voelde op het werk en moeite kreeg met op de juiste manier communiceren, kreeg ik de mogelijkheid mij te laten coachen door Carolijn. We zijn gestart met een dag coaching aan zee en waar ik dat eerst nog best spannend vond, voelde ik me na aankomst heel snel op mijn gemak. Als ik nu terug kijk op het coachtraject vond ik die dag het allerfijnst. Een hele dag iemand die naar jou luistert, één op één aandacht. Dat is toch fantastisch. Ik kon gelijk die dag de diepte induiken met mezelf en Carolijns vragen. Daardoor brak ik snel open en viel er veel op zijn plek. Het was intensief maar niet te zwaar. De losse gesprekken na deze dagen waren fijne spiegelmomenten die mij hielpen stappen te blijven zetten in het anders communiceren en mijn persoonlijk zelfvertrouwen vergroten. Als ik mij niet had laten coachen dan was ik nu nog een gekwetst en onzeker vogeltje geweest die ver van zichzelf verwijderd zou zijn. Ik denk dat ik uiteindelijk in een burn out terecht was gekomen. Het mooiste resultaat is dat ik voel dat ik weer zuurstof heb en me vrij en sterk voel. Ik zie kansen en er is een zware last van mijn schouders. Het lukt me om vanuit eigen vertrouwen en kracht te communiceren. Ik zal nooit perfect zijn maar ik weet dat ik goed ben zoals ik ben. Dat maakt sterk. Ik ben heel blij dat Carolijn op mijn pad is gekomen en zal de momenten met haar missen. Gelukkig kan ik haar als het nodig is altijd weer om hulp vragen.

 

Rosanne

“Carolijn is een echte energiegever”

“Ik worstelde al heel lang met mijn perfectionisme. Daar werd ik zenuwachtig en onrustig van. Ik wilde me niet meer zo opgejaagd voelen en af van het piekeren en streven naar meer en beter. Via mijn werkgever werd ik gewezen op Carolijn en toen ik haar foto op de website zag, voelde het al goed. Carolijn heeft een open, vriendelijke blik en straalt rust uit. Daar durfde ik mijn ziel wel bloot te leggen ;-). Ook het krijgen van een maatwerkprogramma en de goede referenties hielpen mij bij het kiezen voor Carolijn.

Ik heb de tweedaagse Coaching at Sea gevolgd en wat een heerlijke grote bubbel was dat. 1 op 1 en geen stressfactoren in de buurt. Hierdoor kon ik echt de diepte in en beter verwoorden wat er allemaal in mij omging. Ik vond het zo verhelderend. Sinds de coaching ben ik een ander mens. Sta veel rustiger en stabieler in het leven en relativeer als en pro. Ik heb overzicht en kies bewust voor gedachtes waar ik wat aan heb en geef veel beter mijn grenzen aan. Ik ben nu gelukkig met mezelf en dat heeft ook een fijn effect op mijn gezin.

Carolijn is een echte energiegever en weet op een prettige manier de warboel in je hoofd inzichtelijk en overzichtelijk te maken.”

Sifra Duyneveld, Century Aluminum Vlissingen B.V.

“de echte aandacht en indringende vragen van Carolijn zorgen bij mij voor inzichten, het stellen van grenzen en het maken van nieuwe, helpende en inspirerende afspraken met mezelf. Super fijn!”

Iene Lammers, Totus Training

“Al 3 jaar op rij ga ik met Carolijn in oktober een dag naar zee.”

Het helpt mij enorm bij het goed zorgen voor mezelf, waardoor ik ook écht mezelf kan zijn, vanuit mijn kracht en talent, in mijn werk als coach en teamcoach. Juist in een vak waarin je anderen helpt, is het zo belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen. Dat heb ik ook weer mogen ervaren!

Want ik merkte dat mijn hoofd overuren ging draaien. Piekergedachten en zorgen. Daarmee zette ik mezelf klem en ging veel meer doen dan ik eigenlijk wil en dan nodig is. Ook ging ik het soms op een manier doen die helemaal niet bij mij past. Energie lekte weg.

Tijd om weer op een andere manier te kijken naar de dingen die ik mezelf opleg. En waar kan dat beter dan aan zee met Carolijn? De rust van de zee en de elementen uit de natuur helpen bij dit proces. En verder natuurlijk de echte aandacht en indringende vragen van Carolijn zorgen bij mij voor inzichten, het stellen van grenzen en het maken van nieuwe, helpende en inspirerende afspraken met mezelf. Super fijn!

Iene Lammers, Totus Training

“Ze liet me zien wat er weer mooi is aan het leven.”

Wat ben ik blij dat ik via mijn vriendin bij Carolijn terecht ben gekomen. Vanaf het eerste moment voelde ik een klik met haar. Ze liet me zien wat er weer mooi is aan het leven. Ik zag het geluk niet meer voor me staan terwijl het in mijn handen ligt. Ze liet me weer ontdekken wat ik “echt” belangrijk vind en niet waarvan ik dacht dat ik het belangrijk vond. Dat koester ik maar voornamelijk zal ik aan die inzichten terug denken op momenten dat ik terugval. Het helpt me dan zeker om te denken: “ik ben niet perfect, het hoeft niet volgens de regels , ik mag er best van af wijken want ik bepaal wat goed is of fout”. Het mooie is dat ik nu inzie dat er is geen goed of fout is. Zolang ik alles vanuit liefde doe, doe ik het altijd goed. Ik weet zeker dat ik dan veel aan de tools heb die zij mij gegeven heeft.  Dank je wel Carolijn, voor je luisterend oor en je kracht om mijn ogen weer open te maken voor alles wat me lief is in mijn leven.

Valerie van der laars

“Ik ben veel meer gaan beseffen wat ik te bieden heb.”

Nadat ik het groepsprogramma Desire map at Sea met Carolijn en haar collega Monique had gedaan, wist én voelde ik heel duidelijk wat mij drijft in het leven. Doordat ik er naast het ervaren ook duidelijke woorden aan heb kunnen geven, ben ik er ook naar gaan handelen. Om ook stappen te blijven zetten, laat ik mij nu nog persoonlijk coachen door Carolijn. Hierdoor ben ik milder naar mezelf geworden. Ik had altijd zo’n streng stemmetje wat maar riep dat ik iets niet zou kunnen en dat dan vooral ook niet moet proberen. Door de coaching weet ik dat ik dat niet zo serieus hoef te nemen en geef ik mezelf gewoon toestemming dingen die ik graag wil gewoon te doen. En als het dan niet lukt dan is dat geen falen meer. Maar het grappige is dat het nu meestal gewoon lukt.

Als ik mij niet had laten coachen was ik veel te streng voor mezelf gebleven en had ik niet alles van mezelf benut. Ik ben veel meer gaan beseffen wat ik te bieden heb. Waar ik eerst nog dacht “wie zit er nou op mij te wachten” denk ik nu vooral “ik heb echt wat te bieden, ik mag doen waar mijn kracht ligt”. Ik had mezelf dan kleiner gemaakt dan ik ben.

Ik had een gezonde aversie tegen coaches, dacht dat ik het toch gewoon allemaal zelf wel op kon lossen. Beetje uitrusten, wat lezen en nadenken. Maar dat bleek dus niet zo te zijn. Carolijn is echt een vakvrouw. Ze zet echt iets in gang waardoor je ook werkelijk verandert. Ze is heerlijk nuchter, scherp en heeft humor en empathie. Toch houdt ze genoeg professionele distantie om mij kritisch te spiegelen. 

Jocea, Reumatoloog

Gratis driedelige videotraining:

"Zelfzorg zonder schuldgevoel"

In deze training ontdek jij waarom je niet kiest voor wat jij werkelijk wil, ga jij jouw interne saboteurs ontmaskeren en kom je los van al het moeten. Hierna staat niets jou meer in de weg om keuzes te maken die goed voelen voor jou en kun je zonder schuldgevoel op pad naar een waardevol leven. Zelfs als je dat spannend vindt.

Je krijgt deze training cadeau van mij wanneer jij je inschrijft voor mijn inspiratiebrief.

Ik spam je niet, gebruik jouw gegevens alleen om je te inspireren en deel met niemand jouw gegevens. Uitschrijven kun je op ieder moment eenvoudig en jouw cadeau mag je dan gewoon houden ;-).

Geen zin in een gevulde mailbox?

Volg me dan eenvoudig op deze social media kanalen.