Herontdek wie je bent, wat je belangrijk vindt én het allerliefste doet.

Wil jij jezelf weer net zo belangrijk vinden als de ander maar weet je niet meer zo goed hoe dat moet? Heb je al veel te lang alle ballen hoog gehouden en merk je dat dit je meer moeite kost? Is er eigenlijk geen één bal echt voor jou? Wil je minder vaak ja zeggen als je nee bedoelt? Zou je net zo vriendelijk voor jezelf willen zijn als je voor anderen bent? Gun jij het jezelf om intensief te werken aan jouw persoonlijk leiderschap zodat je krachtig aan het stuur staat van je leven?

Dompel je dan onder in dit exclusieve Coaching at Sea leiderschapsprogramma.

Omarm jezelf precies zoals je bent

Je wilt graag

 • Ontdekken waar je echt blij van wordt en naar verlangt.
 • Je kwaliteiten en talenten helder hebben en volop benutten in je werk en privéleven.
 • Jouw ambities waar maken zonder jezelf te verliezen.
 • Dat het allemaal wat moeitelozer gaat i.p.v. dat het steeds voelt als hard werken.
 • Af van al het moeten in je hoofd en vaker genieten van wat er is.
 • Jouw gedachten ordenen, richting bepalen en energie opdoen.
 • Los komen van je dagelijks leven en in je eigen bubble duiken zodat je niet afgeleid wordt door anderen.

“HET LEVEN IS LEUKER ALS JE GOEDE VRIENDEN BENT met jezelf”

Leiderschap tonen in je werk en privéleven begint met het tonen van krachtig leiderschap naar jezelf.

Zelfleiderschap gaat vooral om erkennen wie je bent met al je dromen, verlangens, mogelijkheden, overtuigingen, moeilijkheden en belemmeringen. Je wordt bewuster van wat je allemaal denkt, voelt en ervaart en weet hoe je slimmer omgaat met moeilijke gevoelens en gedachten.

Maar het allerbelangrijkst voor goed leiderschap is dat jij jezelf met mildheid benadert en leert luisteren naar wat jij werkelijk nodig hebt. Niet alleen in woorden maar juist door het in een speciale setting aan zee daadwerkelijk te voelen.

Wat levert dit bijzondere leiderschapsprogramma jou op?

 • Je neemt weer authentiek en daadkrachtig je eigen plek in.
 • Je maakt keuzes op alle vlakken van je leven die goed voelen voor jou.
 • Je weet een gezonde balans te vinden tussen werk en privé.
 • Je bent weer in verbinding met jezelf.
 • Je stelt duidelijke grenzen vanuit liefde en zonder schuldgevoel.
 • Met aandacht sta je in verbinding met de mensen om je heen.
 • Je kunt meer ontspannen omgaan met werkdruk, stress en hoge eisen.
 • Een duidelijk plan waar je zowel zakelijk als privé mee verder kunt.

“Het is een investering in jezelf, maar vaak ook voor je (directe) naasten. Want als jij jezelf bent en je vrij voelt, dan werkt dit door op je omgeving. “

Irene

Wat houdt dit programma in?

We starten met een uitgebreid inventarisatiegesprek waarin wij afstemmen wat je nu lastig vindt in het tonen van krachtig leiderschap naar jezelf en je omgeving. Zo kan ik nog beter het programma op jouw behoeften afstemmen.

Het traject begint met een privé coachretraite van twee dagen in Zeeland. Je verblijft in een eigen ruime luxe kamer. Ik leg je in de watten met professionele aandacht en fijne verzorging. Alles is inbegrepen. Op deze dagen hoef jij nergens aan te denken behalve aan jezelf.

Ik coach je en je krijgt opdrachten die zorgen dat jij jouw persoonlijk leiderschap vergroot. We werken vooral buiten aan zee of in bos en duinen. Natuurlijk strijken we regelmatig neer bij een fijne strandtent voor een lekker drankje en hapje. Er is een goede balans tussen hard werken, bewegen en ontspannen. Al je zintuigen worden geprikkeld wat een belangrijke positieve bijdrage levert aan jouw ontwikkelproces.

Iedere coachdag aan zee geeft jou een aantal vrije uren om te ontspannen en de inzichten uit de coaching te verwerken.

Door twee dagen intensief op een inspirerende plek aan jezelf te werken, creëren we een bijzondere beleving waardoor je dat wat je leert thuis makkelijker vast houdt.

Na deze mini coachretraite aan zee loop ik nog drie maanden met je mee en hebben we iedere maand een coachgesprek op een locatie die ons beiden past. Veranderen kost tijd en moeite en deze gesprekken zorgen er voor dat je de stappen zet die nodig zijn voor gezond en krachtig zelfleiderschap.

 

“HOE IS HET OM jou te zijn?”

Dit programma is uitermate geschikt voor jou als jij:

 • Over een fijne dosis humor en zelfspot beschikt. Werken aan je persoonlijke groei mag namelijk best leuk zijn.
 • Niet bang bent om jezelf eens goed onder de loep te nemen.
 • Bereid bent om tijd en geld te investeren in jouw welzijn en groei (evt. samen met je werkgever).
 • In de gelegenheid bent om je twee dagen los te maken van je dagelijkse leven.
 • Houdt van een coach die je liefdevol spiegelt maar ook duidelijk en no nonsense in beweging zet.
 • Van het goede leven houdt en verwennerij kunt waarderen.

 

 

Dit programma is NIET iets voor jou als jij:

 • Een quick fix wil waardoor je niet de diepte in hoeft.
 • Geen budget hebt om te investeren in jouw ontwikkeling.
 • Niet bereid bent om te oefenen en daarbij soms ongemak te ervaren.
 • Verwacht dat ik de oplossingen aandraag.
 • Een hekel hebt aan luxe en verwennerij.

 

 

“DURF JIJ LEIDER VAN JE  eigen geluk TE WORDEN?”


Je bent klaar om te investeren in jouw leiderschap.

Ik geloof…..

…dat het leven leuker is als je goede vrienden bent met jezelf. Als ervaringsdeskundige, weet ik wat coaching je kan brengen: mildheid, bewustzijn, energie, kansen en duurzame verandering. Ik ben er een gelukkiger en completer mens door geworden. Deze ervaring en mijn vakkennis motiveert mij om anderen te stimuleren en in beweging te zetten op een manier die bij hen past.

Ik ben er nu dus voor jou!

Een waardevol leven is voor iedereen mogelijk. Het begint namelijk altijd met hoe je naar de dingen kijkt. Ik heb anders leren kijken naar mezelf, mijn gedrag en welk effect dat op anderen heeft. Door die nieuwe kijk heb ik geleerd dat ik zelf altijd andere keuzes kan maken. Dat vrije gevoel gun ik iedereen!

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Nu, ruim een jaar later is er veel veranderd en sta ik lichter in het leven.

Al een tijdje had ik het gevoel dat ik ander werk wilde, maar ik wist niet precies wat. Ik was daar zo mee bezig dat niet alleen ik daar last van kreeg, maar ook de mensen om mij heen.

Na een kennismakingsgesprek heb ik gekozen voor de Coaching at Sea. Wandelend en fietsend zijn we 2 dagen aan de slag gegaan, met gesprekken en opdrachten, zonder afleiding van thuis. En wat ben ik mezelf tegen gekomen. Het hele werkverhaal was maar een klein onderdeel van wat mij tegenhield om fladderend en met lef door het leven te gaa. Maar Carolijn heeft me daar zo goed in kunnen begeleiden.

Naast hard werken, heb ik ook veel gelachen en was er genoeg tijd om te ontspannen. Carolijn is warm, verzorgend en lief, maar kon mij ook die schop onder m’n kont geven die soms zo nodig is om tot nieuwe inzichten te komen.

Na de 2 dagen aan het strand hebben we nog een aantal vervolggesprekken gehad en tussendoor kon ik Carolijn ook altijd mailen of appen als ik ergens tegenaan liep of wat wilde overleggen, want veranderen gaat met ups en downs. Nu, ruim een jaar later is er veel veranderd en sta ik lichter in het leven. Als ik toch weer eens in één van m’n valkuilen stap, herken ik dit snel en heb ik de handvatten om bij te sturen.

En die andere baan is er uiteindelijk ook nog gekomen!
Bianca Suurland

Wil jij ook weer krachtig aan het stuur staan…

…van jouw leven en jouw ambities realiseren op een manier die echt bij jou past? Je veel vaker vrij voelen dat te doen wat goed voelt voor jou? Ontspannen én met aandacht in verbinding staan met de mensen om je heen? Kies dan voor dit exclusieve leiderschapsprogramma Coaching at Sea.

Natuurlijk heb je nog vragen. Misschien houdt iets je nog tegen. Leg het me gewoon voor dan bespreken we het. Je hoeft niet bang te zijn dat ik je ga overtuigen. Ik geef eerlijk antwoord en daarna kijk jij wat je er verder mee wil doen.