No nonsense, doelgericht én met aandacht coach ik jou.

Ik help jou met het doorbreken van patronen die niet meer voor je werken.

Naast dat ik op verschillende manieren kundig ben opgeleid als leiderschapscoach en ik gespecialiseerd ben in het doorbreken van gedachtenpatronen die niet meer voor je werken, ben ik zeker ook ervaringsdeskundige.

Ik heb jarenlang doorgehold, de waan van de dag gevolgd en veel te weinig bewust stil gestaan bij wat ik deed en waarom. Ik moest ernstig falen in perfect zijn en pleasen voordat ik vanuit mildheid dat ging doen wat écht goed is voor mij. Pas toen ik de tijd nam om steeds weer in verbinding te zijn met mezelf, kon ik keuzes maken die mij gelukkig, tevreden en vitaal maken. En daarmee werd ik ook zo veel fijner voor de mensen om mij heen.

“HET LEVEN IS LEUKER ALS JE goede vrienden BENT MET JEZELF!”

je wordt wat je geeft.

Ik wil in mijn leven zo veel mogelijk verbonden zijn. Met aandacht betrokken… dat dus! Verbinding daar draait het om voor mij. Als ik me verbonden wil voelen, heb ik dat vooral ook te geven.

Het coachvak draait om verbinding. Vanuit die verbinding zie, hoor en voel ik haarfijn wat er speelt en nodig is om de ander te laten groeien of veranderen. Zonder verbinding geen veiligheid om dat onderzoek aan te gaan met jezelf en mij als coach. Daarom vind ik het dus ook zo belangrijk dat iedereen op structurele basis zorgt voor een terugkerend moment om die verbinding met zichzelf aan te gaan. Want pas als je in verbinding bent met jezelf, weet je wat je nodig hebt voor een fijn, energiek en waardevol leven.

Vanuit die missie en omdat ik dus zo van verbinding houd, wil ik jou nu supporten en motiveren in het nemen van liefdevolle regie over jouw eigen leven. 

Het leven kan namelijk tegenzitten, je kunt fysieke klachten hebben, die ideale baan niet kunnen vinden of verdriet hebben over dingen die niet zijn zoals jij zou willen dat ze zijn. Je kunt wijzen naar anderen of de wereld om je heen waar jij voor moet zorgen. Dat voelt ergens ook comfortabel en zorgt dat je niet zelf in beweging hoeft te komen. Maar is dit wie jij werkelijk wil zijn?

Je kunt op ieder moment besluiten wie jij wil zijn. Het gaat er niet om wat je van anderen krijgt maar wat jij doet op basis van jouw kernwaarden. Want als jij mag zijn wie je werkelijk wil zijn en vervolgens ook geeft wat je wil zijn dan weet ik zeker dat jij je altijd vrij voelt dat te kiezen wat goed is voor jou en leef je een waardevol leven.

“Carolijn is een echte energiegever en weet op een prettige manier de warboel in je hoofd inzichtelijk en overzichtelijk te maken.”

Sifra

WAT NOG MEER HANDIG IS OM TE WETEN

Coaching is een professioneel vak en daar horen gedegen, erkende opleidingen, een ethische gedragscode en een registratie bij de beroepsvereniging bij.

In 2012-2013 heb ik de post HBO opleiding ‘professioneel coach’ gedaan via de Associatie voor Coaching. Sinds februari 2018 mag ik mij ook gediplomeerd ACT coach noemen. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapie. ACT is een toegankelijk methode om beter met je gedachten om te gaan en er anders naar te kijken zodat je met meer energie aandacht kunt besteden aan het versterken van je vitaliteit en welbevinden.

Daarnaast benut ik ook systemische en voice dialogue coachtechnieken en zorgen mijn intuïtieve coachvaardigheden voor een veilige verbinding op de diepere lagen waar vaak de echte oplossingen zitten. Ik breng inmiddels ruim 10 jaar coachervaring en een schat aan levenservaring mee.

Natuurlijk wil je werken met een coach die de ethische gedragscode van de International Coach Federation (ICF) volgt – en dat doe ik. Daarnaast ben ik geregistreerd NOBCO- en EMCC coach. 

Ooit begon mijn carrière in het toerisme. Nu ik mijn coachpraktijk verrijk met bijzondere coachreizen komt mijn toeristische achtergrond weer duidelijk naar voren en wat vind ik dat nu een fijne combi. ⠀

Tot slot een rijtje kernwoorden die veel over mij en mijn werkwijze zeggen:

  • meelevend & no nonsense
  • intuïtief & vertrouwelijk
  • doelgericht & resultaat
  • vriendschap & verbinding

Maar ook:

  • ongeduldig
  • atechnisch
  • onrustig
  • onhandig met cijfers
    …Ik ben ook maar een mens. ?

 

Ik werk graag buiten. Het allerliefst aan zee.

Ik hou niet van polderen, pappen en nathouden en blijven hangen in dat wat er ooit was. Ik coach stevig, resultaatgericht, betrokken en met humor. Ik heb een haarfijn zintuig wat voelt wat liever niet gevoeld wil worden en breng juist daarmee de verandering op gang. Ik help jou je interne saboteurs te ontmaskeren zodat jij je VRIJ voelt dat te doen wat goed voelt voor jou.

Ik werk graag buiten. Het allerliefst aan zee. Op het strand, met je hoofd in de wind en het ruisen van de golven om je heen zal jouw hoofd snel tot rust komen. Binnen no time voel je de ontspanning en ruimte waardoor die fluistering van je innerlijke weten, dat diepste stemmetje, een heel fris en helder geluid zal zijn.

Op die plek krijg jij antwoord op de vragen die jij jezelf nog nooit hebt gesteld.

Welk programma je ook kiest ik creeër altijd een unieke belevenis voor jou met bijzondere extra’s omdat die ervaring sterk bijdraagt aan  jouw groeiproces.Bij mij vind je geen standaard spreekkamer met twee stoelen en een doos tissues tussen ons in. 

Als je met mij werkt ga ik echt een poos met je “op reis” en ook als we klaar zijn zal ik nog een poosje vanaf de zijlijn mee lopen.

Nu ben ik benieuwd naar jou!

Vertel me eens waar jij mee worstelt. Zeker weten dat ik je al een steuntje in de rug kan geven.

Nader kennis maken onder het genot van een kop koffie of thee kan natuurlijk ook. Ik trakteer!