No nonsense, doelgericht én met aandacht coach ik jou.

Ik help jou met het doorbreken van patronen die niet meer voor je werken.

Doordat ik schromelijk mislukte in perfect zijn en pleasen, heb ik nu het mooiste vak, een leven wat écht bij mij past en een bedrijf om van te dromen. Mag ik je in deze video meenemen in mijn verhaal?

“HET LEVEN IS LEUKER ALS JE goede vrienden BENT MET JEZELF!”

je wordt wat je geeft.

Ik wil in mijn leven zo veel mogelijk verbonden zijn. Met aandacht betrokken… dat dus! Verbinding daar draait het om voor mij. Als ik me verbonden wil voelen, heb ik dat vooral ook te geven.

Het leven kan tegenzitten, je kunt fysieke klachten hebben, die ideale baan niet kunnen vinden of verdriet hebben over dingen die niet zijn zoals jij zou willen dat ze zijn. Je kunt wijzen naar anderen of de wereld om je heen waar jij voor moet zorgen. Dat voelt ergens ook comfortabel en zorgt dat je niet zelf in beweging hoeft te komen. Maar is dit wie jij werkelijk wil zijn?

Je kunt op ieder moment besluiten wie jij wil zijn. Het gaat er niet om wat je van anderen krijgt maar wat jij doet op basis van jouw kernwaarden. Want als jij mag zijn wie je werkelijk wil zijn en vervolgens ook geeft wat je wil zijn dan weet ik zeker dat jij je altijd vrij voelt dat te kiezen wat goed is voor jou en leef je een waardevol leven.

Daarnaast geloof ik dat het leven leuker wordt als je goede vrienden bent met jezelf. Het maakt dat je zelf krachtig aan het stuur staat van je leven, wat er ook op je pad komt.

“Carolijn is een echte energiegever en weet op een prettige manier de warboel in je hoofd inzichtelijk en overzichtelijk te maken.”

Sifra

WAT NOG MEER HANDIG IS OM TE WETEN

Coaching is een professioneel vak en daar horen gedegen, erkende opleidingen, een ethische gedragscode en een registratie bij de beroepsvereniging bij.

In 2012-2013 heb ik de post HBO opleiding ‘professioneel coach’ gedaan via de Associatie voor Coaching. Sinds februari 2018 mag ik mij ook gediplomeerd ACT coach noemen. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapie. ACT is een toegankelijk methode om beter met je gedachten om te gaan en er anders naar te kijken zodat je met meer energie aandacht kunt besteden aan het versterken van je vitaliteit en welbevinden.

Natuurlijk wil je werken met een coach die de ethische gedragscode van de International Coach Federation (ICF) volgt – en dat doe ik.

Daarnaast ben ik geregistreerd NOBCO- en EMCC coach. Geverifieerd door en opgenomen in het coachregister van Coachfinder by Psychologiemagazine.

Ooit begon mijn carrière in het toerisme. Nu ik mijn coachpraktijk verrijk met bijzondere coachreizen komt mijn toeristische achtergrond weer duidelijk naar voren en wat vind ik dat nu een fijne combi. ⠀

Tot slot een rijtje kernwoorden die veel over mij en mijn werkwijze zeggen:

  • meelevend & no nonsense
  • intuïtief & vertrouwelijk
  • doelgericht & resultaat
  • vriendschap & verbinding

Maar ook:

  • ongeduldig
  • atechnisch
  • onrustig
  • onhandig met cijfers
    …Ik ben ook maar een mens. ?

 

Ik werk graag buiten. Het allerliefst aan zee.

Ik hou niet van polderen, pappen en nathouden en blijven hangen in dat wat er ooit was. Ik coach stevig, resultaatgericht, betrokken en met humor. Ik heb een haarfijn zintuig wat voelt wat liever niet gevoeld wil worden en breng juist daarmee de verandering op gang. Ik help jou je interne saboteurs te ontmaskeren zodat jij je VRIJ voelt dat te doen wat goed voelt voor jou.

Ik werk graag buiten. Het allerliefst aan zee. Op het strand, met je hoofd in de wind en het ruisen van de golven om je heen zal jouw hoofd snel tot rust komen. Binnen no time voel je de ontspanning en ruimte waardoor die fluistering van je innerlijke weten, dat diepste stemmetje, een heel fris en helder geluid zal zijn.

Op die plek krijg jij antwoord op de vragen die jij jezelf nog nooit hebt gesteld.

Als je met mij werkt ga ik echt een poos met je “op reis” en ook als we klaar zijn zal ik nog een poosje vanaf de zijlijn mee lopen.

Nu ben ik benieuwd naar jou!

Vertel me eens waar jij mee worstelt. Zeker weten dat ik je al een steuntje in de rug kan geven.

Nader kennis maken onder het genot van een kop koffie of thee kan natuurlijk ook. Ik trakteer!