Welkom in het Coachhotel op Ibiza

Ontdekken hoe het met je gaat en wat je nodig hebt.

Je denkt er al een tijdje over na om lekker alleen op reis te gaan. Een paar dagen ontkoppelen van de dagelijkse sleur en drukte. Niks moeten en zelfs niks hoeven. Je eigen stem horen i.p.v. die van anderen. Maar je wil meer dan alleen met een boek op het strand liggen of shoppen in een leuke stad. Je wil ontspannen en tegelijk weer eens goed in je eigen “spiegel” kijken. Weer voelen wie jij zelf ook nog bent zonder al die rollen die je iedere dag vervult. Je eigen ritme en je eigen waarden volgen. Zodat je daarna opgeladen keuzes kunt maken die écht goed zijn voor jou.

Daarvoor is het Coachhotel op Ibiza de geschikte plek.

Op reis met jezelf.

Je wilt graag

 • Tot rust komen en alleen aan jezelf denken.
 • Je hoofd tot bedaren brengen en je gedachten in perspectief zetten.
 • Zonder afleiding de vragen onderzoeken waar je al een poosje mee rond loopt.
 • Zelf eens in de watten worden gelegd en niet hoeven zorgen.

“ALS JE NIET IN  jezelf investeert, WIE DOET HET DAN VOOR JE?”


Hoe lief je de mensen om je heen ook vindt, hoe zeer je ook geniet van al je ambities, hoe graag je ook zorgt voor anderen…. je voelt af en toe een drang er even uit te ontvluchten. Een ontsnappingsplek voor jezelf, een secret escape of zoals ik het zelf een paar jaar geleden regelmatig dacht…. even op een eiland alleen met mezelf.

Zonder concessies mag het tijdens de reis met jezelf alleen over jou gaan. Mag je ook eerlijk naar binnen kijken en aanraken wat er werkelijk toe doet. Zonder dat je gestoord wordt door allerlei regels of invloeden van buitenaf. Je hoeft je op die plek niet te confirmeren aan de cultuur en regels van het bedrijf waarin je werkt of de normen en waarden die je ouders je cadeau deden.

Je zoekt een inspirerende aangename plek waar je op jezelf mag zijn en tegelijk terug kunt vallen op een coach.  Die plek heb ik voor jou op het magische eiland Ibiza.

Wat levert dit verblijf in het Coachhotel jou op?

 • Je bent opgeladen, uitgerust en ontspannen.
 • Een nieuwe kijk op jezelf.
 • Je hebt antwoorden op de vragen die ronddwaalden in je hoofd.
 • Je weet haarscherp wat je nodig hebt om thuis net wat fijner te kunnen leven.
 • Je hebt handvatten en tools om zelf in actie te komen met je inzichten.
 • Je hebt ontdekt wat er allemaal al goed is in je leven en waardeert dat weer.
 • Vanuit mildheid ben je weer verbonden met jezelf.

“Het meest bijzondere is het feit dat het zo werd gestimuleerd om jezelf te zijn en aan te geven wat jij wil.”

Carola Leusenkamp

(Schrijfster en projectmedewerker Buurtzorg)

Wat houdt een verblijf in het Coachhotel in?

Dit is geen gewoon hotel. Het is een magische plek waar jij in je eigen bubble mag duiken. Waar je met zoveel warmte en aandacht omringd wordt dat je vanaf minuut één ontspant.

Het is een heerlijk ruim huis waar je alle dagen dat je er bent totaal wordt ontzorgd. Ik ben die dagen de gastvrouw, jouw coach, klankbord en supporter. Want vanuit rust en ontspanning komen ook de belangrijkste vragen en thema’s aan het licht. En jij wil tijdens jouw escape geen tijd verdoen met piekeren. Je wil helderheid, handvatten en tools om van daaruit weer een laag dieper te ontspannen.

In dit Coachhotel verblijven maximaal vier gasten waardoor er rust en ruimte is voor iedereen. Tijdens jouw verblijf heb je in totaal 4 uur coaching van mij waarbij jij bepaalt wat je wilt onderzoeken of bespreken. Geen groepsdruk of programma. Nee …. het draait alleen om jouw verlangens. Ik ben er voor je met aandacht. Professioneel en naar behoefte.

Het “Coachhotel” en Ibiza staan voor ruimte, plezier en vrijheid. Jij kiest zelf hoe je jouw dagen vult. Verken met mijn persoonlijke reisgids de prachtige plekken op het eiland, lees zo veel boeken als jij wil, wandel op de prachtigste plekken of doe yoga op het zand met uitzicht op zee. Er is een heerlijk relaxpakket voor je beschikbaar waar je vooraf of ter plekke uit kiest of niet. Gewoon relaxen bij het zwembad is ook een optie. Je hebt je eigen slaapkamer en badkamer en voor het eten en drinken wordt gezorgd.

Ik kies er bewust voor om in het voor- en naseizoen de deuren van het “Coachhotel” te openen. Het eiland is lekker rustig en viert zowel in het voor- als najaar lente. Die kalmte en rust gun ik mijn gasten.

 

 

Het Coachhotel is geschikt voor jou als jij:

 • Dagelijks veel ballen hoog houdt waarbij tijd voor jezelf altijd van het lijstje valt.
 • Het jezelf gunt even op adem te komen van de hectiek van het dagelijks leven.
 • Jij je realiseert dat goed voor jezelf zorgen belangrijk is om ook goed voor anderen te blijven zorgen.
 • Vaak druk bent en (te) veel leuk vindt waardoor jij jezelf voorbij loopt en te weinig stil staat om te luisteren naar hoe jij je werkelijk voelt.
 • Het fijn vindt om in de watten te worden gelegd en verzekerd wil zijn van professionele coachondersteuning en support. Zodat daadwerkelijk rust in je hoofd ontstaat.

 

 

Het Coachhotel is niet iets voor jou als jij:

 • Een grote ontwikkelvraag hebt of een volledig (leiderschaps) coachprogramma verwacht. Dan is de leiderschapsretraite Ibiza (groep van max. 4 personen) meer geschikt.
 • Als je het niet fijn vindt om “met jezelf” te zijn en elk moment vermaakt moet worden.
 • Als je niet van een beetje verwennerij en luxe houdt.

 

 

“VOEL JE VRIJ OM TE KIEZEN VOOR DAT WAT  goed voelt VOOR JOU”


Investeer in een bijzondere ontmoeting met jezelf.

De mei en oktober 2024 editie zijn vol. De volgende edities vinden plaats in mei en september 2025. Wil je op de wachtlijst stuur me dan een email op carolijn@coachable.nl

plekken van de vier nog beschikbaar

WAT IS NIET INBEGREPEN?

 • Jouw vliegticket.
 • Evt. taxikosten als je kiest voor andere vluchttijden.
 • Reis- en annuleringsverzekering.
 • Lunch (vrijheid voor jou om eigen tijd relaxt te benutten).
 • Persoonlijke uitgaven.

 

 

WAT IS BIJ TE BOEKEN?

 • Eigen huur-auto zodat je alle vrijheid hebt om te doen wat jij wil.

 

 

Waarom Ibiza en waarom met mij?

In een periode van persoonlijke groei die gepaard ging met onvrede, gebrek aan energie en plezier besloot ik onverwachts naar Ibiza te gaan. En meteen werd ik gegrepen door de onbevangen sfeer en bijzondere energie op het eiland. Dit wil ik ook jou laten ervaren.

Op Ibiza heerst een “niets moet en alles mag”-mentaliteit en dat helpt als je jezelf een keer heel bewust op de eerste plek wilt zetten. Het mediterrane klimaat met de zon en de aangename wind versterkt het onbevangen sfeertje. Alleen dat al zorgt voor een flinke portie energie. Vergeet daarnaast de heerlijke Spaanse keuken niet. Ook liefde voor jezelf gaat tenslotte door de maag ?

Met deze coachretraite combineer ik het beste van mij met het beste van Ibiza. Omdat ik het jou ook gun persoonlijk te groeien op deze magische plek.

“Carolijn heeft een hele fijne combinatie van zorgzaamheid en resultaatgerichtheid en daarmee voelde het werken aan mezelf als een feestje. Dat zorgde er echt voor dat ik los kwam en van alles kon genieten. “

Yvonne

Ben jij er klaar voor?

Ga je mee met mij op deze fantastisch reis zodat je vriendelijk, energiek en ontspannen bij jezelf thuis komt? Je zal er een onvergetelijke tijd mee beleven.

Natuurlijk begrijp ik het als je nog vragen hebt. Weet dat je mij altijd mag bellen 06-54673949 of mailen om kennis te maken en je vragen op mij af te vuren.

Ik kijk er naar uit jou te mogen omringen met warme aandacht en coaching.