Coachhotel Ibiza

Weer zicht op jezelf en wat jij nodig hebt!

Vrijheid, aandacht en coaching

Thuis ben je altijd druk, dus in het “Coachhotel” zorgen we voor jou. Je wordt in de watten gelegd en hoeft nergens aan te denken. Behalve aan jezelf.

Welkom in het “Coachhotel” op Ibiza!

Ontkoppelen van de dagelijkse sleur en drukte. Niks moeten en zelfs niks hoeven. Je eigen stem horen i.p.v. die van anderen. Weer voelen wie jij zelf ook nog bent zonder al die rollen die je iedere dag vervult. Je eigen ritme en je eigen waarden volgen. Zodat je daarna opgeladen keuzes kunt maken die écht goed zijn voor jou. 

Hoe lief je de mensen om je heen ook vindt, hoe zeer je ook geniet van al je ambities, hoe graag je ook zorgt voor anderen…. je voelt af en toe een drang er even uit te ontvluchten. Een ontsnappingsplek voor jezelf, een secret escape of zoals ik het zelf een paar jaar geleden regelmatig dacht…. even op een eiland alleen met mezelf.

Zonder concessies mag het op deze plek alleen over jou gaan. Mag je ook eerlijk naar binnen kijken en aanraken wat er werkelijk toe doet. Zonder dat je gestoord wordt door allerlei regels of invloeden van buitenaf. Je hoeft je op die plek niet te confirmeren aan de cultuur en regels van het bedrijf waarin je werkt of de normen en waarden die je ouders je cadeau deden.

 

Het is een magische plek waar jij in je eigen bubble mag duiken. Waar je met zoveel warmte en aandacht omringd wordt dat je vanaf minuut één ontspant. De drukte in je hoofd tot bedaren wordt gebracht en in perspectief wordt gezet. Een plek waar jij op adem komt, nieuwe energie en belangrijke inzichten op doet. Een plek waar je op jezelf mag zijn en tegelijk terug kunt vallen op mij. Jouw persoonlijk klankbord, coach en supporter. Want vanuit rust en ontspanning komen ook de belangrijkste vragen en thema’s aan het licht. En jij wil tijdens jouw escape geen tijd verdoen met piekeren. Je wil helderheid, handvatten en tools om van daaruit weer een laag dieper te ontspannen.

Dit is geen gewoon hotel

Het “Coachhotel” op Ibiza is natuurlijk geen gewoon hotel. Het is een heerlijk ruim huis waar je alle dagen dat je er bent, warme aandacht ervaart en totaal wordt ontzorgd. Het is een plek met maximaal drie tot vier gasten waardoor er rust en ruimte is voor iedereen. Tijdens jouw verblijf heb je drie keer een coachsessie met mij waarbij jij bepaalt wat je wilt onderzoeken of bespreken. Geen groepsdruk of programma. Nee …. het draait alleen om jouw verlangens. Ik ben er voor je met aandacht. Professioneel en naar behoefte.

Het “Coachhotel” en Ibiza staan voor ruimte, plezier en vrijheid. Jij kiest zelf hoe je jouw dagen vult. Verken met mijn persoonlijke reisgids de prachtige plekken op het eiland, lees zo veel boeken als jij wil, wandel op de prachtigste plekken of doe yoga op het zand met uitzicht op zee. Er is een heerlijk relaxpakket voor je beschikbaar waar je vooraf of ter plekke (net wat jij wil) uit kiest of niet. Gewoon relaxen bij het zwembad is ook een optie. Je hebt je eigen slaapkamer en badkamer en voor het eten en drinken wordt gezorgd.

Wat levert dit verblijf jou op?

Na jouw dagen in het “Coachhotel” ga je ontspannen, met frisse energie en een helder hoofd naar huis. Je bent bewuster hoe het écht met je gaat en wat je nodig hebt in het dagelijks leven om lekker te leven. De magie van het eiland in combinatie met de tijd die jij aan jezelf besteedt en mijn goede zorgen, zal in het gewone leven nog lang doorwerken.

Het “Coachhotel” is geschikt voor jou als…..

JIJ:
Dagelijks veel ballen hoog houdt waarbij tijd voor jezelf altijd van het lijstje valt.

Het jezelf gunt even op adem te komen van de hectiek van het dagelijks leven en je nu realiseert dat goed voor jezelf zorgen belangrijk is om ook goed voor anderen te blijven zorgen.

Ambitieus bent en (te) veel leuk vindt waardoor jij jezelf voorbij loopt en te weinig stil staat om te luisteren naar hoe jij je werkelijk voelt.

Het fijn vindt om in de watten te worden gelegd en verzekerd wil zijn van professionele coachondersteuning en support. Zodat daadwerkelijk rust in je hoofd ontstaat.

Wanneer is het “Coachhotel” niet geschikt?

Als je een grote ontwikkelvraag hebt of een volledig (leiderschaps) coachprogramma verwacht. Dan is de leiderschapsretraite Ibiza (groep van max. 4 personen) meer geschikt.

Als je het niet fijn vindt om “met jezelf” te zijn en elk moment vermaakt moet worden.

Als je niet van een beetje verwennerij en luxe houdt.

Praktische informatie

Het “Coachhotel” opent haar deuren voor het eerst voor jou van: 

maandag 6 april 2020 tot donderdagmiddag 9 april 2020. 

4 dagen en 3 nachten ben je mijn gast. Er is deze eerste keer plek voor 3 gasten. Dat zorgt voor voldoende aandacht en rust in en om het huis. Ik kies er bewust voor om in deze periode de deuren van
het “Coachhotel” te openen. Het eiland is nog rustig en ontwaakt langzaam met lentebloesem en voorjaarszon. Die kalmte en rust gun ik mijn gasten.

Aanmelden voor dit verblijf kan tot 14 februari 2020. Meldt jij je voor 10 februari 2020 al aan dan krijg jij “vroeg boek” cadeaus. Je krijgt een Ibizatour met mij naar de leukste plekjes en een extra coachgesprek via skype wanneer je weer thuis bent zodat je de helderheid in je hoofd nog langer vast houdt (waarde €150,-)

Inschrijven voor deze dagen in april kan eenvoudig door een mail te sturen naar carolijn@coachable.nl of op één van de knoppen te klikken. Ik neem daarna direct contact met je op om kennis te maken en de verwachtingen af te stemmen. Daarna beslis je definitief of één van de drie plekken voor jou is.

Ik kijk er naar uit jou te mogen omringen met warme aandacht en coaching.
Zodat jij je weer vanuit mildheid met jezelf verbindt.

Wat is inbegrepen?

Je verblijft 4 dagen in een heerlijk huis in de prachtige baai van Cala Vadella op 5 minuten lopen van het strand.

Je hebt je eigen slaapkamer met badkamer. Linnengoed en alle handdoeken zijn inbegrepen.

Alle dagen zijn het ontbijt, lunch(indien je in het “Coachhotel” bent), diner, versnaperingen en drankjes inbegrepen. Één avond neem ik je mee voor een speciaal diner buiten de deur.

3x 1 op 1 coachsessie met mij.

Een heerlijk zwembad en diverse terrassen staan tot je beschikking.

Transfer van en naar de luchthaven (wanneer je het vluchtadvies volgt).

De prijs is € 1.078,- ( incl. btw)

Voor mijn eerste gasten €948,00 (incl. btw)

 

Keuzepakket

Vooraf te boeken:
Jouw eigen kleine auto om in alle vrijheid de dagen te vullen en de fijnste plekjes van Ibiza op je gemak te bezoeken. € 35,- per dag (alles inbegrepen, geen eigen risico, excl. benzine).

Vooraf of ter plekke te bepalen:

  • Yogasessie op het strand met uitzicht op zee € 25,-.
  • Begeleide hike/wandeling op niveau naar keuze met Walking Ibiza €15,-.
  • Massage aan huis. Prijs afhankelijk van type en duur massage. In overleg.
  • Ibizatour “Carolijns favourites” incl. koffie/thee € 20,-.

Wat is niet inbegrepen?

Jouw vliegticket.
Mijn advies voor de goedkoopste en gunstigste vlucht:

Amsterdam Schiphol- Ibiza

Maandag 6 april 2020 06.10-08.45 uur kost rond € 51,- (afhankelijk van moment van boeken) met Transavia.
Ibiza-Amsterdam Schiphol
Donderdag 9 april 2020 15.10-17.50 kost rond €55,- (afhankelijk van moment van boeken) met Transavia.

Het coachhotel opent haar deuren bij 3 gasten. Uiterlijk 14 februari 2020 of zo veel eerder als alle plekken bezet zijn, krijg je van mij jouw definitieve reservering en kun je jouw vliegticket boeken.

Reis- en annuleringsverzekering.

Persoonlijke uitgaven. 

Voorwaarden

Jouw plek is definitief na betaling van de volledige factuur.
Annuleren tot 4 weken voor vertrek kost 50% van de totaalfactuur. Daarna is annuleren niet mogelijk behalve onder dekking van de annuleringsverzekering.
De factuur kan op basis van coaching gefactureerd worden voor bedrijfsmatige administratie.

Waarom Ibiza en waarom met mij?

Een aantal jaren geleden had ik een burn-out. Gelukkig herstelde ik daar redelijk snel van door de deskundige begeleiding van een coach, die me heeft geleerd met mildheid naar mezelf te kijken. Door deze ervaring besloot ik zelf professioneel coach te worden, zodat ik andere ambitieuze professionals kan helpen op tijd stil te staan en leren luisteren naar wat zij werkelijk nodig hebben.
Ik volgde de Post HBO-opleiding Professional Coach van de International Coach Federation (ICF) en sloot me aan bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Het doorbreken van hardnekkige patronen door middel van de ACT-methode is mijn specialisatie (ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy).

In een periode van persoonlijke groei die gepaard ging met onvrede, gebrek aan energie en plezier besloot ik onverwachts naar Ibiza te gaan. En meteen werd ik gegrepen door de onbevangen sfeer en bijzondere energie op het eiland. Sindsdien ben ik verknocht aan het eiland en na jaren dromen, hebben wij hier nu een eigen stek.

Het magische gevoel van Ibiza wil ik jou ook laten ervaren. Op Ibiza heerst een “niets moet en alles mag”-mentaliteit. En dat helpt als je jezelf een keer heel bewust op de eerste plek wilt zetten. Het mediterrane klimaat met de zon en de aangename wind versterkt het onbevangen sfeertje. Alleen dat al zorgt voor een flinke portie energie. Door het beste van mij en mijn coaching te combineren met
het beste van Ibiza geef ik jou een ervaring om nooit meer te vergeten.

Kom jij als één van de drie exclusieve gasten bij mij genieten van dit speciale openingsaanbod?

Boek uiterlijk 14 februari!

Zeg je JA voor 10 februari 2020 dan krijg je fijne vroegboek cadeaus. 

background