coachretraite veerkrachtig leiderschap

Vanuit verbinding met jezelf krachtige regie in alle rollen van je leven. 

Je weet dat het goed is om af en toe even stil te staan en te reflecteren op je persoonlijke leiderschap. Maar het ook echt doen… dát valt nog niet mee.Je merkt steeds vaker dat je jezelf voorbij holt. Dingen doet die je eigenlijk niet wilt doen. Maar je vindt dat je niet mag zeuren. Je hebt het tenslotte goed voor elkaar. 

Je zou eigenlijk afstand moeten nemen van je dagelijkse leef- en werkomgeving maar dit denken geeft je al een schuldgevoel. Stiekem kijk je al eens rond bij het grote aanbod aan retraites maar je vindt het ook allemaal wel wat zweverig, iets te healthy en massaal. Je bent op zoek naar persoonlijke aandacht en inhoud.

Dan ben je hier op de goede plek want mijn Coachretraite Veerkrachtig leiderschap is een retraite op Ibiza voor de vrouw die méér wil dan in kleermakerszit stil zijn en mediteren!

Als jij groeit, groeit alles om jou heen met je mee.

Je wilt graag

 • Stoppen met op de automatische piloot door rennen.
 • Beter nee kunnen zeggen zodat je vaker ja zegt tegen jezelf en jouw verlangens.
 • Het knagende gevoel wat je van binnen ervaart grondig onderzoeken.
 • Weten waar op werkgebied nog kansen liggen en je ambities op een gezonde manier waarmaken.
 • In je dagelijkse volle leven meer rust en momenten voor jezelf hebben alleen je weet niet meer hoe je dat voor elkaar krijgt.
 • Weer keuzes kunnen maken die écht goed voelen voor jou zonder jezelf steeds weg te cijferen.
 • Jezelf leiden i.p.v. geleid worden door de waan van de dag of de mening van anderen.

“EEN KEUZE VOOR JEZELF IS geen keuze TEGEN EEN ANDER”


Je doet het al zo goed met alles wat je in je hebt. Groter, mooier, hoger of meer hoeft niet van jou. Je wil gewoon leven en werken vanuit meer ontspanning en plezier. Moeitelozer. Je vindt veel dingen leuk, bent een actieve levengenieter met pit en toch vliegt het leven soms aan je voorbij. Je zou wel even op de resetknop willen drukken. Opladen, helderheid krijgen in je hoofd en weer voelen wat er écht toe doet. Resetten zonder ingewikkeld gedoe en met een flinke dosis plezier. Geen zweverig gedoe, geen gewroet in je verleden, maar stevig kijken naar de toekomst.

Aandacht is alles wat je daarvoor nodig hebt. Aandacht voor jezelf en aandacht van mij op een plek pal aan het strand.

Dat verdien jij toch ook?!

Wat levert deze coachretraite jou op?

Met mijn speciaal voor deze retraite geschreven leiderschapsprogramma ontwikkel jij veerkrachtig leiderschap. Van daar uit:

 • Neem je authentiek en daadkrachtig je eigen plek in.
 • Weet je een gezonde balans te vinden tussen werk en privé.
 • Ben je weer in contact met jezelf.
 • Stel je duidelijk grenzen vanuit liefde en zonder schuldgevoel.
 • Sta je met veel meer aandacht in verbinding met de mensen om je heen.
 • Kun je meer ontspannen omgaan met werkdruk, stress en hoge eisen.
 • Heb je een duidelijk plan waar je zowel zakelijk als privé mee verder kunt.

Ook de totale ervaring op Ibiza met de groep zorgen voor een waardevolle opbrengst.

Zoals:

 • Een bijzondere band met de andere drie vrouwen.
 • Een dosis frisse energie en plezier. We lachen heel wat af.
 • Je hebt de magie van Ibiza ontdekt en bent stiekem verliefd op het eiland.
 • De zon heeft je verwarmd en gekleurd.
 • Je voelt je verwend, opgeschoond en ontspannen.
 • Je neemt een onuitwisbare indruk mee naar huis waar je nog lang profijt van hebt.

Ik had het gevoel dat ik alles tegen Carolijn kon zeggen, niks was gek en ik kon volledig mezelf zijn. Fijn dat ze echt oog voor ons allemaal had. Iedereen mocht er zijn en werd écht gezien.”

Bregje

Wat houdt deze coachretraite in?

Thuis ben je altijd druk, dus tijdens deze retraite word je in de watten gelegd en hoef je nergens aan te denken. Behalve aan jezelf.

5 dagen lang ben ik jouw persoonlijke klankbord en coach. Je kunt de zaken die ronddwalen in je hoofd met mij bespreken. Ik stel de vragen die jij jezelf niet stelt. Ik spiegel je en luister naar je met kennis, aandacht en humor. Soms confronterend, maar altijd comfortabel.

Je zal een bijzondere verbinding ervaren met de andere drie inspirerende deelneemsters. En waar vrouwen zich verbinden, ontstaat iets magisch.

Tijdens deze coachingsreis mag je stil zijn, maar het hoeft niet. En je bepaalt ook helemaal zelf wat je eet en drinkt. Geen superfoods en water als je liever gamba’s in aioli eet of een Spaans biertje drinkt.  Ik neem je mee naar de allermooiste plekken op het eiland. We werken en ontspannen zo veel mogelijk buiten en bij de mooiste stranden. Alle zintuigen worden geprikkeld.

Plezier, goed eten, actie en rust zorgen ervoor dat je helemaal jezelf bent en dat het beste van jou naar boven kan komen. Aan alles is gedacht en je bent volledig ontzorgd.

Het leiderschapsprogramma is een groepsprogramma en tegelijk is er veel ruimte voor 1 op 1 aandacht van mij.

Er is voldoende tijd om zelf in te vullen. Ik kan je de fijnste plekjes van het eiland laten zien, je kunt shoppen en naar het strand. Maar met lekker relaxen bij het zwembad is natuurlijk ook niks mis ?

Voor de rest houd ik ervan om je te verrassen.

“NIETS MOET, ALLES MAG! PRECIES ZOALS het leven op ibiza BEDOELD IS!

Deze retraite is geschikt voor jou als jij:

 • Vrouw bent en een gedreven leider bent in je werk. In loondienst of eigen bedrijf.
 • Vindt dat je deze persoonlijke reis nu echt verdient.
 • Ongecensureerd en met diepgang naar alles wat bij jou hoort, wil kijken.
 • Bereid bent om jezelf in alle veiligheid open te stellen naar jezelf en de groep.
 • Beschikt over genoeg zelfspot en humor.
 • 5 dagen weg kunt en los kunt komen van je telefoon.
 • Dit spannend vindt en tegelijk een nieuwgierige kriebel voelt.
 • Houdt van het bourgondische leven en kunt genieten van verwennerij.

Deze retraite is niet geschikt voor jou als jij:

 • Vooral op het strand willen liggen met een boekje en af en toe yoga wil doen.
 • Niet bereid bent jezelf kwetsbaar op te stellen.
 • Geen tijd, moeite en geld kunt investeren in jouw leiderschap en groei.
 • Niet zonder je partner of gezin op reis wil.
 • Je moeilijk in kunt leven in je gelijkgestemde reisgenoten.
 • Vooral 1 op 1 gecoacht wil worden.
 • Niet van een mediterraan klimaat en verrassingen houdt.

 

 

ERVARINGEN VAN KLANTEN

De beste investering is een investering in jezelf!

De april editie is VOL. De volgende editie vindt plaats van zondagochtend 22 september tot vrijdagmiddag 27 september 2024. 

plekken van de vier nog beschikbaar

NIET INBEGREPEN:

 • Vliegticket
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Eventuele hotelovernachting voor of na de retraitel (in verband met vluchtkeuze)

Waarom naar Ibiza  en waarom met mij?

In een periode van persoonlijke groei die gepaard ging met onvrede, gebrek aan energie en plezier besloot ik onverwachts naar Ibiza te gaan. En meteen werd ik gegrepen door de onbevangen sfeer en bijzondere energie op het eiland. Dit wil ik ook jou laten ervaren.

Ibiza is veel meer dan alleen maar een party eiland. Het heeft zo veel meer prachtige kanten. Net als jij. Jij hebt ook veel meer kanten die je mag laten zien.  Daarom past dit eiland zo mooi bij een coachingretraite. Op Ibiza heerst een “niets moet en alles mag”-mentaliteit en dat helpt als je jezelf een keer heel bewust op de eerste plek wilt zetten.

Het mediterrane klimaat met de zon en de aangename wind versterkt het onbevangen sfeertje. Alleen dat al zorgt voor een flinke portie energie. Vergeet daarnaast de heerlijke Spaanse keuken niet. Ook liefde voor jezelf gaat tenslotte door de maag ?

Met deze coachretraite combineer ik het beste van mij met het beste van Ibiza. Omdat ik het jou ook gun persoonlijk te groeien op deze magische plek. Wanneer je met mij werkt gaan we een poos samen op reis. Letterlijk en figuurlijk. Vanaf het moment van aanmelden tot ver na terugkomst loop ik met je mee.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Veelgestelde vragen


Wat maakt deze coachretraite anders dan alle andere retraites op Ibiza?

De coachreis op Ibiza is niet te vergelijken met alle andere yoga- en wellnessretraites. Het is meer dan alleen uitrusten en verstillen. Het is een onvergetelijke, unieke beleving met inhoud, samen met maar 3 anderen. Een cadeau voor jezelf met enorme impact.

Kan iedereen mee?

Heb jij serieuze interesse in deze coachretraite? Dan voeren we eerst een intakegesprek. Telefonisch of via Skype. Het is belangrijk om samen af te tasten of we bij elkaar passen. Op Ibiza zullen we immers intensief met elkaar optrekken. Als ik denk dat wij niet matchen of dat het programma niet geschikt is voor jou, dan zeg ik dat eerlijk. We kunnen tenslotte alleen goed samenwerken als we er allebei voor 100% in geloven! Daarnaast kijk ik ook of je matcht bij het retraiteprofiel wat ik hierboven heb geschetst zodat er gelijkgestemde vrouwen mee gaan.

Hoe gaat het verder na het intakegesprek?

Als wij na de eerste vrijblijvende intake allebei volmondig ja hebben gezegd, plannen we een livegesprek in om jouw doelen en wensen af te stemmen. Jij bepaalt wat je nodig hebt en ik zorg voor een leiderschapsprogramma dat ook bij jou past.

Heb ik voldoende privacy en tijd voor mezelf?

Je hebt een eigen luxe slaapkamer én badkamer in de heerlijke ruime villa. Naast de gezamenlijke activiteiten is er voldoende tijd om tot jezelf te komen en te doen wat jij wil. Het eiland verkennen, een boek lezen, schrijven, verbinden met andere deelnemers, een hippiemarkt bezoeken, enzovoort.

Is er genoeg ruimte voor mijn persoonlijke proces als we werken in een groep?

Je bent inderdaad met 3 anderen. Leuke, boeiende  vrouwen die ook weer willen voelen wat er écht toe doet. Je zult merken dat je veel hebt aan hun inspiratie en steun. Ben je bang dat je je verliest in het groepsproces en jezelf vergeet? Dat is niet nodig. Ik zorg ervoor dat jij jouw persoonlijke pad blijft volgen.

Ik heb eerder met je gewerkt. Is deze reis dan nog wel interessant voor mij?

Zeker weten! Je bent weliswaar bekend met mijn werkwijze en wie ik ben, maar de inhoud van deze reis is uniek en staat op zich. Het is juist geweldig om onze samenwerking door te trekken naar een ander level.

Ben ik verplicht om aan alle activiteiten en eetmomenten deel te nemen?

Als ter plekke blijkt dat je ergens niet aan wilt deelnemen, dan ben je daar volledig vrij in. Je bent op reis met jezelf, jij moet het goed hebben. Restitutie op het programmabedrag is echter niet mogelijk.

Kan ik deze coachingsreis ook zakelijk als coaching indienen of fiscaal aftrekken?

Je kunt deze reis aftrekken als studiekosten en als ondernemer opnemen in je administratie. Tevens kan ik een zakelijke factuur aanleveren voor leiderschapscoaching.

Ben jij er klaar voor?

Voel je een spannende kriebel van binnen en ben je nieuwsgierig ? Borrelen er nog meer vragen op en wil je deze eerst beantwoord hebben voordat je verder na gaat denken of deze retraite echt wat voor je is? Laten we dit dan vrijblijvend met elkaar bespreken. Mail of bel me gewoon. Ik beantwoord jouw vragen met alle liefde.

Liever live kennismaken met een kop koffie of thee? Leuk, ik trakteer.