Patronen doorbreken die niet meer voor je werken…

Coaching bij mij heeft niks met zweverigheid te maken. Ik coach namelijk stevig, liefdevol direct én met humor. Coaching gaat over het anders leren kijken naar jezelf en de situaties waar je mee te dealen hebt. Het gaat over het vergroten van jouw bewustzijn en nieuwe inzichten opdoen. Dát is de kern van coaching.

Ik ben dus ook jouw coach als je eigenlijk niks met coaches hebt. Als je het vaag vindt maar stiekem voelt dat professioneel jezelf onder de loep nemen best zinvol is.

“ZIJN WIE JE WIL ZIJN EN DOEN WAT JE HET ALLERLIEFSTE WIL DOEN, LIGT OOK VOOR JOU binnen handbereik!”

Als persoon groeien en mentaal veerkrachtig blijven, is net zo belangrijk als bewegen en jezelf gezonde voeding geven.

Het maakt je een rijker, bewuster en wijzer mens en dat zorgt weer voor vitaliteit en energie. Die investering zorgt er voor dat je in je werk en voor de mensen om je heen ook van veel meer waarde bent. Een investering in jezelf is dus ook een investering in je dierbaren en werk. ⁠

Het gedrag wat je nu wellicht zat bent, wordt meestal gestuurd door allerlei overtuigingen die vastgeroest zitten in jouw hoofd. Daardoor lukt het je niet meer om te luisteren naar jouw verlangens. Die belemmeringen pakken we aan met coaching.

Het stopt voor mij echter niet bij alleen inzichten opdoen. Wil je daadwerkelijk veranderen dan heb je handvatten nodig waarmee jij praktisch aan de slag kunt. Die krijg je bij mij altijd mee. Jij bepaalt of en hoe je er mee in beweging komt.

Er is geen enkele reden die je tegen kan houden om jouw meest waardevolle leven te leven.

   Wat zijn de mogelijkheden!

Hou je van veel persoonlijke aandacht, maatwerk en wil je gelijk stevig met jouw ontwikkeling aan de slag kies dan voor mijn 1 op 1 coachprogramma’s. Altijd live “in het echt” samen aan de slag.

Kies jij voor iets exclusiefs en gun jij jezelf een onvergetelijk cadeau met enorme impact? Dan ben jij de ideale gast voor coaching op Ibiza.

Welk programma je ook kiest ik creeër altijd een unieke belevenis voor jou met bijzondere extra’s omdat die ervaring sterk bijdraagt aan jouw groeiproces. Bij mij vind je geen standaard spreekkamer met twee stoelen en een doos tissues tussen ons in.

maatwerk I op I programma’s

 

 durf te investeren in eigen groei.

Je hebt een serieuze verandervraag en wil nu stevig aan de slag. Je wil anders leren kijken naar jezelf en de situatie waar je mee worstelt. Patronen doorbreken die niet meer voor je werken.

In het 4 maanden 1 op 1 traject starten we altijd met een coachdag aan zee voor een stevige start. Daarna spreken we elkaar om de 3 weken op een fijne locatie die we samen afstemmen. 

intensief werken aan je leiderschap

Erkennen wie je bent met al je dromen, verlangens, mogelijkheden, overtuigingen, moeilijkheden en belemmeringen. Je wordt bewuster van wat je allemaal denkt, voelt en ervaart en weet hoe je slimmer omgaat met moeilijke gevoelens en gedachten.

Je begint met een 2-daagse privé coachretraite aan zee en daarna loop ik nog 3 maanden met je mee.

“DE BESTE INVESTERING IS EEN INVESTERING in jezelf!”

Leer jezelf leiden zonder schuldgevoel en met kracht, energie én liefde.

“Voor wie méér wil dan in kleermakerszit stil zijn en mediteren!”

Je merkt steeds vaker dat je jezelf voorbij holt. Dingen doet die je eigenlijk niet wilt doen. Maar je vindt dat je niet mag zeuren. Je hebt het tenslotte goed voor elkaar. Je weet dat het goed is om af en toe even stil te staan en te reflecteren op je persoonlijke leiderschap. Maar het ook echt doen… dát valt nog niet mee.

In dit exclusieve no-nonsense programma ga ik samen met jou en 3 anderen die weer willen voelen wat er écht toedoet aan de slag op het prachtige Ibiza. Samen werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities. Ik ben je coach voor 5 dagen. Geen zweverig gedoe, geen gewroet in je verleden, maar stevig kijken naar de toekomst.

WEER ZICHT OP JEZELF EN WAT JIJ NODIG HEBT!

“Vrijheid, aandacht en coaching.”

Ontkoppelen van de dagelijkse sleur en drukte. Je eigen stem horen i.p.v. die van anderen. Weer voelen wie jij zelf ook nog bent zonder al die rollen die je iedere dag vervult. Je eigen ritme volgen. Zodat je daarna opgeladen keuzes kunt maken die écht goed zijn voor jou. Op deze plek mag je eerlijk naar binnen kijken en aanraken wat er werkelijk toe doet. Zonder dat je gestoord wordt door allerlei regels of invloeden van buitenaf. 

Het “Coachhotel” op Ibiza is geen gewoon hotel. Het is een plek waar je 4 dagen mijn gast bent. Tijdens jouw verblijf heb je drie keer een coachsessie met mij waarbij jij bepaalt wat je wilt onderzoeken of bespreken. Geen groepsdruk of programma. Nee …. het draait alleen om jouw verlangens. Ik ben er voor je met aandacht. Professioneel en naar behoefte.

“Als ik mij niet had laten coachen was ik veel te streng voor mezelf gebleven en had ik niet alles van mezelf benut. Ik ben veel meer gaan beseffen wat ik te bieden heb. “

Jocea

Keuzestress? Niet nodig…

Twijfel je welk programma het best bij jou en jouw ontwikkelvraag past? Geef dan niet op. Stuur mij gewoon een bericht en dan bellen we geheel vrijblijvend om dit samen te verkennen.