Weet je nog je eerste echte schoolkamp in het laatste jaar van de lagere school? De meeste van ons kwamen daar enorm wijzer, met een schat aan bijzondere ervaringen en een herinnering die je nu nog tot leven kunt roepen, terug. Oh wat vond je het vooraf spannend en jemig wat kwam je met een big smile terug. Dat is wat een werken aan je ontwikkeling in het buitenland ook voor je doet. 

Werken aan je ontwikkeling kun je overal. Ja zelfs achter je computer in je pyama en met je warme sloffen aan. Of je van dat proces na jaren nog steeds haarfijn voelt hoe wonderlijk het was én duurzaam profijt hebt, betwijfel ik ten zeerste. Door zo af en toe eens op een hele bijzondere persoonlijke ontwikkelreis in het buitenland te gaan, gun jij jezelf een levenservaring met enorme impact.

Buiten je comfortzone ligt echt je groei

Door uit je vaste patronen van thuis te stappen en je onder te dompelen in een ander land met al zijn eigen gebruiken word je bewustzijn op scherp gezet. Je word uit je comfortabele bubble gehaald wat er voor zorgt dat al je zintuigen open gaan. De geuren, kleuren, het eten, de nieuwe mensen het prikkelt je allemaal om opnieuw naar jezelf te kijken. Dat helpt enorm wanneer je gecoacht wordt in je persoonlijke leiderschap.

Daarnaast zorgt helemaal weg zijn van thuis en werk dat jij je volledig op jezelf en dat wat je wil leren of veranderen, kunt richten. Wist je trouwens dat klanten, leidinggevenden of collega’s je nagenoeg niet storen als ze weten dat je in een coachprogramma in het buitenland zit? Het voelt echt als een drempel en hierdoor kun jij dus nog meer ongestoord ontspannen en werken aan je leerdoelen.

Waarom ik jou Ibiza gun

De coachprogramma’s (Leiderschapretraite en Coachhotel) die ik organiseer op Ibiza zorgen ieder op hun eigen manier voor die unieke levenservaring. Waarom Ibiza? Er hangt een onbevangen sfeer en bijzondere energie op het eiland. Ibiza is veel meer dan alleen maar een party eiland. Het heeft zo veel prachtige kanten. Net als jij. Jij hebt ook veel meer kanten die je mag laten zien. Daar leiderschap over nemen op een manier die bij je past, is belangrijk. Daarom past dit eiland zo mooi bij een Leiderschapsretraite. Op Ibiza heerst een “niets moet en alles mag”-mentaliteit en dat helpt als je jezelf een keer heel bewust op de eerste plek wilt zetten.

Ongecensureerd naar jezelf kijken

Met mij mee gaan op ontwikkelreis naar Ibiza is alleen voor vrouwen die meer willen dan in kleermakerszit stil zijn en mediteren. Allemaal goed voor je maar bij mij werk je aan een inhoudelijk uitgekiend programma waarbij we ongecensureerd naar alles wat bij jou hoort gaan kijken. Met ervaringsgerichte praktische oefeningen ga je de diepte in zodat je ook daadwerkelijk het resultaat haalt wat je voor ogen hebt én er thuis ook mee in actie gaat komen.

Persoonlijk én met aandacht

Ik werk slechts met vier vrouwen in de Coachretraite en dat levert jou veel persoonlijke aandacht op. Geen massale groep waarin je een van de velen bent. Je wil je toch bijzonder, gezien en gehoord voelen op zo’n speciale reis? Ik coach alleen op de mooiste plekken van het eiland en iedere plek draagt bij aan de inhoud van het programma. Dat maakt zo’n buitenlandse coachreis dus écht speciaal. Plezier, goed eten, actie, rust en vrije tijd zorgen ervoor dat je helemaal jezelf bent en dat het beste van jou naar boven kan komen. Aan alles is gedacht en je wordt volledig in de watten gelegd. Je zal een bijzondere verbinding ervaren met de andere drie inspirerende deelneemsters.

Oh en in deze retraite deel je geen kamer. Je hebt je eigen slaap- en badkamer waar jij je terug kunt trekken. Tja en vergeet tenslotte ook niet wat het effect van een fijn mediterraan klimaat op je lijf en geest kan doen. Zoals Geertje uit de vorige editie zo mooi zei: “waarom op de Veluwe in de regen aan jezelf werken als het ook op Ibiza bij Carolijn kan”.

Wat denk jij?

Wordt het (weer eens) tijd dat je aan je persoonlijk leiderschap gaat werken én wil je die sloffen uittrappen om een bijzondere levenservaring op te gaan doen met je voeten in het Spaanse zand? Laat het me weten want wellicht kun jij (evt. samen met je werkgever)  jezelf één van de twee overgebleven plekken voor cadeau doen.

Stuur een mail naar carolijn@coachable.nl of bel me op 06-54673949 als je wil verkennen of het iets voor je is.