Dol op een december vol verrassingen?

Vanaf zondag 29 november tot en met vrijdag 25 december 2020 opent iedere dag een “luikje” van de kalender met een prikkelende vraag, coachopdracht of inspirerende quote. Daarnaast deel ik ook nog leuke cadeautjes uit!

Doe jij ook mee met de gratis Coachadventskalender? En maak van de donkere dagen voor kerst een warme, liefdevolle en prikkelende periode voor jezelf.

10 redenen waarom je de coachadventskalender wil hebben

 1. Je hebt gegarandeerd iedere dag een momentje ME-TIME doordat je elke dag jezelf mag verrassen met het openen van de kalender.
 1. Het zorgt er 27 dagen lang voor dat je niet als een bezetene een soort kerstfinish moet halen maar elke dag even stil staat en reflecteert op jezelf.
 1. Je doorbreekt de corona-thuisblijfsleur van iedere dag vooral veel thuis zijn en geen nieuwe prikkels of belevenissen hebben.
 1. Je vergroot je zelfkennis en daarmee jouw basis waardoor je net weer een stapje veerkrachtiger door het leven stapt.
 1. Je wordt door mij verrast én je verrast jezelf iedere dag.

“AANDACHT VOOR JEZELF MAAKT HET leven lichter”

 1. Je maakt nu eens van jezelf een topnotering op je to do lijst.
 1. Het brengt licht, lucht en fun in je dagen.
 1. Je doet inzichten op die een mooi document kunnen vormen waar je nog maanden plezier van kunt hebben.
 1. Het zorgt voor verbinding met jezelf, met mij en wie weet ook wel met je vriendinnen, vrienden of familie waar je deze kalender samen mee volgt.
 1. Je maakt kans op fijne cadeautjes en deelname aan waardevolle win-acties.

“Het was elke dag een klein feestje.
Elke dag een opdracht, soms grappig, soms confronterend, soms gericht op mezelf dan weer meer op de buitenwereld.

Het maakte de adventtijd een periode van blije verwachting, verrassing en bezinning.”

Jocea

Zet jezelf in de spotlight

De advent staat voor de aanloopperiode naar kerst en betekent letterlijk “komst van het licht”. Als ik dat vrij vertaal naar mijn vak dan kun je de adventsperiode ook benutten om jezelf in het licht te zetten.

Juist in deze tijd waar we veel thuis zijn, weinig uitjes hebben en de sintfeestjes en kerstborrels niet door gaan, is er volop tijd over die je schaamteloos aan jezelf mag besteden.

Nou kun je los gaan op de adventskalender met de vieze goedkope chocolaatjes die je vervolgens achter elkaar op eet waardoor je binnen een dag klaar bent met je kalender en misselijk op de bank hangt.

Of je kiest voor de Coachadventskalender met prikkelende vragen, opdrachten en quotes waar je een grote glimlach van om je mond krijgt, je hart sneller van gaat kloppen of je hoofd helderheid krijgt. Je vergroot daarmee je zelfkennis en daarmee jouw basis waardoor je net weer een stapje veerkrachtiger door het leven stapt.

Wanneer jij over iedere dag wat opschrijft in een mooi schrift heb je na 27 dagen een prachtig document over en voor jezelf waar je nog regelmatig naar terug kunt keren en plezier van kunt hebben.

Hoe gaat het in zijn werk en wat is het voordeel van registreren voor
de Coachadventskalender?

 

Vanaf zondag 29 november tot en met vrijdag 25 december 2020 kun je van mij de Coachadventskalender krijgen waarmee jij jezelf 27 dagen kunt verrassen met het openen van nieuwe luikjes in jou.

Iedere dag opent er in je mailbox of op jouw favoriete social media kanaal een luikje van de Coachadventskalender met een prikkelende vraag, coachopdracht of inspirerende quote.

Deze Coachadventskalender kost jou helemaal niets behalve een beetje me-time en commitment om iedere dag een coachluikje te openen en met de verrassing aan de slag te gaan ;-). En naast dat jij jezelf gaat verrassen met boeiende inzichten, kennis of een lach deel ik natuurlijk ook cadeautjes uit en kun je dingen winnen gedurende die advent periode.

Je kunt twee dingen doen:
1. Je volgt de Coachadventskalender op één van jouw favoriete social media kanalen. Op mijn accounts daar komt vanaf 29 november iedere dag om 09.00 uur een “luikje” beschikbaar. Wel zorgen dat je mij daar volgt natuurlijk ;-). Even klikken hieronder op mijn social media icoontjes.

2. Maar je kunt de kalender ook om 07.00 uur iedere dag in je mailbox krijgen. Het leuke van een geregistreerd zijn is dat ik voor die groep meer en nog waardevollere cadeautjes en win acties heb. Verbinding wordt beloond!

Aan jou de keus!

Natuurlijk is dat registreren geheel vrijblijvend en kun je de Coachadventskalender net zo leuk volgen via mijn social media kanalen. De inhoud van de kalender is overal hetzelfde. Het belangrijkste is dat jij hem volgt om wat extra tijd aan jezelf te besteden en een mooi document te creëren vol (verrassende) inzichten over jezelf. 

Naast dat jij jezelf gaat verrassen, doe ik dat ook met cadeautjes en win-acties

Ik hou in al mijn coachprogramma’s van een bijzondere beleving en verwennerijen dus dat doe ik nu ook. Voor de cadeautjes en win-acties kies ik vooral mijn favoriete winkels of ondernemers. Ondernemers die allemaal staan voor duurzaam, puur en écht zoals Yourssincerely, 100%Yoga, Evaenlies en Flowersandmore. Juist in deze tijd is trouwe support heel belangrijk. Ik deel dus vooral “my favourites” uit.

Voor alle deelnemers ongeacht of je geregistreerd bent of niet komen leuke dingen beschikbaar maar wanneer je geregistreerd bent, maak je kans op waardevollere en meer bijzondere cadeaus.

De cadeautjes en win-acties zie je vanzelf voorbij komen wanneer je een “luikje” opent in de kalender en een groot deel blijft nog even een verrassing.

In de winacties voor fans zitten o.a.:

 • Halve dag coaching incl. lunch op een bijzondere plek t.w.v. € 595,-
 • Luxe giftbox met de Sakura lijn van Rituals € 20,-
 • Gouden veren-armbandje van Grace&Us t.w.v. € 14,95
 • Lief cadeausetje van Flowersandmore t.w.v. € 12,95
 • 4x Boek Omarm jezelf van Gijs Jansen t.w.v. € 14,95
 • Flowergram van Bloemenweide ’t Heidehuisje t.w.v. € 17,50
 • Heerlijke pakketjes vol met eerlijk, smaakvol en gezond lekkers van LOES t.w.v. € 10,-

Zorg dus dat je geregistreerd bent als je hier kans op wil maken en doe vooral elke dag mee want anders loop je die kans op jouw favoriete cadeau misschien zo maar mis.

Iedere winnaar krijgt van mij een persoonlijk bericht en weet dat iedereen een cadeautje krijgt ;-). Over de winacties kan niet gecorrespondeerd worden.

 

“DE BESTE investering IS EEN INVESTERING IN JEZELF!”

 

JE WORDT WAT JE GEEFT.

Ik wil in mijn leven zo veel mogelijk verbonden zijn. Met aandacht betrokken… dat dus! Verbinding daar draait het om voor mij. Als ik me verbonden wil voelen, heb ik dat vooral ook te geven.

Het leven kan tegenzitten, je kunt fysieke klachten hebben, die ideale baan niet kunnen vinden of verdriet hebben over dingen die niet zijn zoals jij zou willen dat ze zijn. Je kunt wijzen naar anderen of de wereld om je heen waar jij voor moet zorgen. Dat voelt ergens ook comfortabel en zorgt dat je niet zelf in beweging hoeft te komen. Maar is dit wie jij werkelijk wil zijn?

Je kunt op ieder moment besluiten wie jij wil zijn. Het gaat er niet om wat je van anderen krijgt maar wat jij doet op basis van jouw kernwaarden. Want als jij mag zijn wie je werkelijk wil zijn en vervolgens ook geeft wat je wil zijn dan weet ik zeker dat jij je altijd vrij voelt dat te kiezen wat goed is voor jou en leef je een waardevol leven.

Daarnaast geloof ik dat het leven leuker wordt als je goede vrienden bent met jezelf. Het maakt dat je zelf krachtig aan het stuur staat van je leven, wat er ook op je pad komt.

Ben jij er klaar voor?

Doe je mee met de Coachadventskalender? 27 dagen gegarandeerde ME TIME en eens op een andere manier naar jezelf kijken. Je zal er een onvergetelijke tijd mee beleven en zeker weten iets prachtigs aan overhouden. Aanmelden als fan doe je eenvoudig HIER en hou jij liever je mailbox schoon en leeg dan zie ik je graag op social media.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze mij dan gerust door te mailen naar carolijn@coachable.nl of  te bellen naar 06-54673949.