Coaching at Sea

2 dagen exclusief voor jou

Coaching at Sea een belevenis die je niet wil missen.

Je altijd opgejaagd voelen en niet meer weten waar je echt blij van wordt, is niet oké. Dat hoort echt niet en je kunt er zelf ook weer uit komen. Het kan echt anders en al in kleine stappen. Dat weet ik uit eigen ervaring. Ik heb het opgelost maar deed dat niet alleen.

Ik weet namelijk dat jij denkt dat jij je aanstelt. Dat je hier met wat vakantie wel weer uit komt. DIT LOS JIJ ZELF WEL OP TOCH? Nee, sorry, dat gaat je niet lukken als jouw hoofd al enorm vol en onrustig is.

Wat wel helpt is je 2 dagen onder te dompelen op een fantastische plek aan zee waar jij je wel een beetje op vakantie waant. Waar de wind, de zee en de natuur echt een belangrijke bijdrage leveren aan het stiller worden in je hoofd. Zodat je stopt met in kringetjes blijven denken en weer meer gaat voelen wat voor jou echt belangrijk is.

Het Coaching at Sea programma

Ik help je daarbij.

Aandacht daar draait het om

Ik laat jou weer vriendelijk voor jezelf zijn.

Dat doe ik door jou te omringen met oprechte aandacht.

Door naast jou te lopen en met je mee te denken.

Kansen te zien, groot of klein met enorme impact.

Doelgericht op zoek te gaan naar dat wat er al is.

Jou opnieuw te leren kijken naar jezelf.

Hierdoor sta jij weer energiek en krachtig aan het stuur van jouw leven en ga jij jouw doelen en ambities realiseren op een manier die echt bij jou past.

Marja

Exclusieve 1 op 1 coaching aan zee van twee dagen. Investering € 1.995,00 (excl. btw) Lees er alles over:

Het Coaching at Sea programma

Jij bent de ideale Coaching at Sea gast als jij:

 • Jezelf nu even het allerbelangrijkst wil vinden.
 • Een ambitieuze ondernemer of professional bent.
 • Klaar bent met je laten overspoelen door alles wat moet.
 • Wil herontdekken wat er allemaal al in jou zit.
 • Zelf vanuit je interne verlangens, kwaliteiten en waarden aan het stuur wil staan.
 • Toe bent aan het ordenen van je gedachten, richting bepalen en energie opdoen.
 • Nu in een fase van je leven beland bent waarbij jij het jezelf gunt om echt stil te staan.
 • Bereid bent om tijd en geld te investeren in jouw welzijn en groei (samen met je evt. werkgever).
 • Gedreven en enthousiast bent en al veel bereikt hebt voor en met anderen.
 • Je niet door de eerste tegenslag uit het veld laat slaan.
 • Een man of een vrouw bent… dat maakt mij niet uit. 😉

Voor de werkgever

Professionals en leidinggevenden die zichzelf goed kennen, weten wat zij nodig hebben om zich goed te voelen in alle gebieden van hun werk.
Ze weten hoe ze dat kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Het zijn energieke, fitte en betrokken medewerkers die goede relaties hebben met collega’s en klanten. Werk en privé is in balans.
Zo’n professional kun jij ook zijn voor jouw werkgever.

Na dit programma kun je in je werk heldere doelen stellen, keuzes maken en besluiten nemen.
Je weet deze goed te onderbouwen want je hebt een plan en dat geeft energie. Allemaal ingrediënten die zorgen voor positieve resultaten!

De moeite waard dus voor jouw werkgever om opleidings- of ontwikkelbudget voor vrij te maken. Maar ook arbeidongeschiktheidsverzekeringen vergoeden dit programma vanuit de preventieve zorg om langdurig verzuim te voorkomen.

 

button

 

 

Coaching at Sea is ontstaan uit mijn eigen verhaal.

Het is dus niet zo maar een programma.

Ik heb mijn lat altijd enorm hoog gelegd.

Waarom?
Onder ander door allerlei gedachtes en overtuigingen waar ik mezelf gek mee maakte. Ik liet mij echt overspoelen door die gedachtes en om die vloedgolf van (werk) druk maar te vermijden, ging ik steeds harder rennen. Stil staan en bedenken waarom ik deed wat ik deed, kwam er niet van.
Uiteindelijk kwam die grote golf toch over mij heen met een burn out als gevolg. Maar daar ben ik weer uitgekomen. Best snel omdat ik wist dat goede hulp geen luxe maar noodzaak was.

Ik snap jou dus!

Ik heb geleerd met mildheid naar mezelf te kijken.

Door te ontdekken waar ik echt behoefte aan heb in mijn leven, mijn waarden en verlangens te kennen, ben ik in plaats van super perfectionistisch en streng nu goede vrienden met mezelf geworden.

Naast mijn professionele vakkennis weet ik mijn persoonlijke ervaring in dit coachingsprogramma aan zee om te zetten naar een beleving van twee dagen die voorkomt dat JIJ blijft rennen. Het zorgt er voor dat jij afstand neemt, ontspant en herontdekt wie jij het liefst wil zijn en hoe jij dit kan vertalen naar jouw (werkend) leven. Het voorkomt dat jij langdurig ziek wordt met alle gevolgen van dien voor jou, je werkgever en jouw directe familie.

Het helpt jou goede vrienden met jezelf te worden zodat jij krachtig aan het stuur staat en een veel leuker mens bent voor jouw omgeving.

 

Cover e-boek Carolijn Roelofs CoachableAlvast zelf aan de slag om meer rust in je hoofd te krijgen? Maak dan de drie oefeningen uit mijn E-boek “Voor altijd vakantie in je hoofd”. Het heeft mij de eerste stappen laten zetten naar veel vriendelijker worden voor mezelf. Downloaden doe je hier.

Wat levert Coaching at Sea jou nog meer op?

Aan het eind van deze tweedaagse heb je veel gedaan, ben je vooral buiten geweest wat zorgt voor een uitgerust en ontspannen gevoel.

Je weet weer wie jij in de kern bent omdat jij jouw verlangens, waarden, drijfveren en kwaliteiten kent. Je hebt een helder beeld van wat je wel en niet meer wilt en hoe je dat praktisch kunt vertalen naar het dagelijks leven. Je kijkt anders naar dat wat je te doen hebt en handelt veel meer vanuit wat echt belangrijk is voor jou (en dat gaat niet over egoïsme). Je vertrouwt weer op jezelf.

Je gaat dus naar huis met een duidelijk plan, rust in je hoofd en nieuwe energie zodat jij weer zingend onder de douche staat.

button

Dit hebben een aantal klanten ervaren:

Iene

Anja

Als lezer van de Inspiratiebrief van Carolijn heb ik een inspiratiegesprek gewonnen. Deze prijs kwam precies op het moment dat ik het nodig had. Na dit gesprek had ik veel vertrouwen in Carolijn en heb ik besloten het Coaching at Sea programma te volgen. Vanaf het begin voelde ik een klik met Carolijn. Vooraf hebben we samen doelen bepaald. Tijdens de goed voorbereide tweedaagse heeft zij mij laten inzien dat het veranderen van patronen in kleine stappen kan en dat ik zelf keuzes kan maken. ” Wat vind ik belangrijk en vooral, wat heb ik nu nodig?”. We hebben de voor mij belangrijkste waarden uitgezocht, waarop ik in de toekomst altijd terug kan vallen. Ik heb brieven aan mezelf geschreven. Ik verbleef in een prettige omgeving in een mooi huisje. Er was voldoende tijd voor ontspanning en ik heb deze twee dagen als zeer positief ervaren. Na een aantal weken hebben we samen geëvalueerd. Waar ik eigenlijk vond dat het toch niet zo goed ging, liet Carolijn me opnieuw inzien dat er echt al een aantal kleine stappen gezet waren. Carolijn is oprecht, weet snel tot de kern te komen en benoemt dit ook. “Carolijn, ik wil je nogmaals hartelijk danken voor je coaching!”

Nieuwsgierig geworden naar dit plekje aan zee? Kijk dan eens naar deze filmpjes.

Weten wat ik voor jou kan betekenen met dit programma?

button

Coaching at Sea

Wat kun je verwachten?

Je verblijft 2 dagen in je eigen ruime luxe suite bij Hotel de Zeeuwse kust en bent van alle gemakken voorzien.

De coachingsgesprekken en opdrachten doen we in jouw suite, maar vooral ook buiten in de prachtige omgeving. In het programma is een goede balans ingebouwd tussen werken en ontspanning, tussen binnen en buiten.

Voorafgaand aan de tweedaagse hebben we een uitgebreid inventarisatiegesprek waarin we samen bepalen of er voldoende inhoudelijke betrokkenheid is om samen deze dagen in te stappen.

Daarnaast stemmen we af waar jij de aandacht op wil leggen. Na dit gesprek stel ik het definitieve programma samen.

Interesse in zo’n voorgesprek? button

Dag 1 – Reflectie en zelfbewustzijn

 • Wie ben jij en wat zijn jouw roots?
 • Wat zijn jouw drijfveren en waarden en wat kun je er mee.
 • Gezamenlijk lunchen.
 • Vrije tijd voor… fietsen, wandelen, stuntvliegeren… Wat ontspant en inspireert jou?
 • Kwaliteiten en valkuilen ontdekken.
 • Einde eerste dag en avond vrij te besteden. Geniet jij van de rust van je suite, een avondwandeling over het strand of heerlijk ontspannen in de sauna?

Laat de dag even los op een manier die bij je past.

Dag 2 – Overtuigingen en kansen

 • Uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel.
 • We gaan samen wandelen en geven jouw gedachten over overtuigingen vrij spel.
 • Je gaat loslaten waar jij je door laat overspoelen.
 • Gezamenlijk lunchen.
 • Vrije tijd… zwem een paar banen in zee of het zwembad voor een fris hoofd.
 • Actieplan maken.
 • Einde tweede dag en je hebt de keuze: nog een nachtje in alle rust alles laten bezinken en de volgende ochtend uitgerust en vol energie naar huis of je vertrekt direct.

Dit exclusieve programma is maatwerk.

Bovenstaand programma is dan ook slechts een inhoudelijke indicatie. Pas als ik jou en jouw vraagstuk ken, zoek ik de meest effectieve werkvormen uit die aansluiten bij jouw persoonlijkheid.

De investering is € 1.995,00 (excl. btw)

Het arrangement is volledig inclusief:

 • uitgebreid voorgesprek en maatwerkprogramma
 • ruim 12 uur coaching
 • 1,5 uur vervolg- en evaluatiegesprek na de tweedaagse
 • één of twee overnachtingen in een luxe suite.
 • volledige verzorging, jij hoeft nergens aan te denken
 • alle faciliteiten van Strandpark de Zeeuwse kust om te ontspannen

Coaching at Sea met het + pakket

Wil je na de tweedaagse gestructureerd en met begeleiding aan de slag met je actieplan, dan kan het voor jou effectief zijn om het + pakket toe te voegen aan jouw Coaching at Sea programma. Dan is jouw totale investering € 2.395,00 (excl. btw)

Gedurende 3 maanden zorg ik dat je goede vervolgstappen gaat zetten. Zo hou jij overzicht en krijg je rust in je hoofd. Je gaat met energie doen waar je goed in bent.

Aanvullend krijg je:

 • 3 coachingsgesprekken van 1 uur.
 • Onbeperkt vragen stellen via mail zodat je obstakels uit de weg ruimt wanneer dat voor jou belangrijk is. Je stelt de vragen waar jij echt antwoord op wil hebben. Zo kun je altijd door in jouw tempo.

Enthousiast? Laten we eens praten. button

background

Gratis e-boek

Cover e-boek Carolijn Roelofs CoachableWIL JIJ VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD?

Dan is het belangrijk dat je niet teveel last hebt van hersenspinsels, druktemakers, twijfels, zorgen en stress.

Jouw hoofd moet met grote regelmaat in een ontspannen staat verkeren.

Dat relaxte gevoel zou ik ’t liefst in een rugzak willen stoppen en jou cadeau doen. Helaas is dat lastig uitvoerbaar. 😉

Maar…. de 3 oefeningen in het e-boek VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD gaan jou ook helpen aan vakantie in je hoofd!

Inspiratiebrief

Schrijf je in voor m’n maandelijkse Inspiratiebrief en ik mail jou het gratis e-boek VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD.

PS – Iedere maand verloot ik onder de lezers van mijn Inspiratiebrief een coachingsgesprek van een uur.


Lees hier hoe ik omga met jouw privacy.