No-nonsense coachretraite op Ibiza:

Veerkrachtig leiderschap

“Voor wie méér wil dan in kleermakerszit stil zijn en mediteren!”

Herken jij jezelf in het onderstaande?

 • Je bent vrouw en een succesvol leider in je werk. Of dat nu in loondienst is of in je eigen bedrijf.
 • Je hebt een druk en vol leven waar je volop van geniet, maar het is hard werken en je vindt het lastig om rust te pakken. Het mag nu wel wat moeitelozer.
 • Je zegt uit enthousiasme iets te vaak JA, terwijl je eigenlijk NEE bedoelt. Je wilt steviger leiderschap tonen zodat je vaker kiest voor dat wat jij belangrijk vindt.
 • Af en toe knaagt het van binnen en eigenlijk zou je een keer serieus de tijd willen nemen om dit gevoel te onderzoeken.
 • Je wilt je ambities en kansen op werkgebied verkennen.

Denk je nu:‘Dit gaat over mij!’?
Dan nodig ik jou graag uit voor mijn coachretraite Veerkrachtig zelfleiderschap op Ibiza

Vind jij het lastig om af en toe
even stil te staan bij wat je écht wilt?

Je doet het al zo goed met alles wat je in je hebt. Groter, mooier, hoger of meer hoeft niet van jou. Je wilt gewoon leven en werken vanuit meer ontspanning en plezier. Moeitelozer.
Je merkt echter steeds vaker dat je jezelf voorbij holt. Dingen doet die je eigenlijk niet wilt doen. Maar je vindt dat je niet mag zeuren. Je hebt het tenslotte goed voor elkaar. Je weet dat het goed is om af en toe even stil te staan en te reflecteren op je persoonlijke leiderschap. Maar het ook echt doen… dát valt nog niet mee.
Je zou eigenlijk afstand moeten nemen. Even écht uit je dagelijkse leef- en werkomgeving moeten stappen. Zodat je daarna ontspannen, vol energie en met een duidelijk plan terugkomt.
 
Aandacht is alles wat je daarvoor nodig hebt. Aandacht voor jezelf en aandacht van mij. Een aantal dagen voor jezelf kiezen. Zonder je (af) te laten leiden door de buitenwereld.
In dit exclusieve no-nonsense programma ga ik samen met jou en 3 anderen die weer willen voelen wat er écht toedoet aan de slag op het prachtige Ibiza. Samen werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities. Ik ben je coach voor 5 dagen. Geen zweverig gedoe, geen gewroet in je verleden, maar stevig kijken naar de toekomst.

Dat verdien jij toch ook?

“Het leven is leuker als je
goede vrienden bent met jezelf.”

Wat levert deze coachingsreis jou op?

Ik zorg voor een coachprogramma wat gericht is op het vergroten van jouw
zelfleiderschap. Leiderschap tonen in je werk en privéleven begint tenslotte
met het tonen van krachtig leiderschap naar jezelf.

Vanuit dat veerkrachtige zelfleiderschap:

 • neem je authentiek en daadkrachtig je eigen plek in
 • maak je keuzes op alle vlakken van je leven die goed voelen voor jou
 • weet je een gezonde balans te vinden tussen werk en privé
 • ben je weer in contact met jezelf
 • stel je duidelijk grenzen vanuit liefde en zonder schuldgevoel
 • sta je met veel meer aandacht in verbinding met de mensen om je heen
 • kun je meer ontspannen omgaan met werkdruk, stress en hoge eisen.
 • heb je een duidelijk plan waar je zowel zakelijk als privé mee verder kunt

Waarom met mij?

Ik ben Carolijn Roelofs. Een aantal jaren geleden had ik een burn-out. Gelukkig herstelde ik daar redelijk snel van door de deskundige begeleiding van een coach, die me heeft geleerd met mildheid naar mezelf te kijken. Door deze ervaring besloot ik zelf professioneel coach te worden, zodat ik andere ambitieuze professionals kan helpen op tijd stil te staan.

Ik volgde de Post HBO-opleiding Professional Coach van de International Coach Federation (ICF) en sloot me aan bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Het doorbreken van hardnekkige patronen door middel van de ACT-methode is mijn specialisatie (ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy).

In dit programma combineer ik het beste van mij met het beste van Ibiza. Omdat ik het ook jou gun persoonlijk te groeien op deze magische plek. Wanneer je met mij werkt gaan we een poos samen op reis. Letterlijk en figuurlijk. Vanaf het moment van aanmelden tot ver na terugkomst loop ik met je mee. 

 

“Zet jezelf eens op je prioriteitenlijstje.”

Resetten met inhoud en plezier, maar dan wel op jouw manier

Thuis ben je altijd druk, dus tijdens deze retraite word je in de watten gelegd en hoef je nergens aan te denken. Behalve aan jezelf.

Je krijgt alle ruimte om op te laden, helderheid te krijgen in je hoofd en weer te voelen wat er écht toe doet. Zonder ingewikkeld gedoe en met een flinke dosis plezier. We gaan niet wroeten in je verleden, maar kijken vooruit, naar de toekomst. De stip op de horizon waar jij naartoe wilt.

5 dagen lang ben ik jouw persoonlijke klankbord en coach. Je kunt de zaken die ronddwalen in je hoofd met mij bespreken. Ik stel de vragen die jij jezelf niet stelt. Ik spiegel je en luister naar je met kennis, aandacht en humor. Soms confronterend, maar altijd comfortabel.

Je zal een bijzondere verbinding ervaren met de andere drie gelijkgestemde deelneemster. En waar vrouwen zich verbinden, ontstaat iets magisch. 

Tijdens deze coachingsreis mag je stil zijn, maar het hoeft niet. En je bepaalt ook helemaal zelf wat je eet en drinkt. Geen superfoods en water als je liever gamba’s in aioli eet of een Spaans biertje drinkt.  Niets moet, alles mag. Precies zoals het leven op Ibiza bedoeld is.

Ik neem je mee naar de allermooiste plekken op het eiland. We werken en ontspannen zo veel mogelijk buiten en bij de mooiste stranden. Alle zintuigen worden geprikkeld.

Plezier, goed eten, actie en rust zorgen ervoor dat je helemaal jezelf bent en dat het beste van jou naar boven kan komen. Aan alles is gedacht en je bent volledig ontzorgd.

De beste investering is een investering in jezelf

Deze retraite kun je volgen 12 mei t/m 16 mei 2020 of van 29 september t/m 3 oktober 2020  Heb je interesse en wil je meer weten?

Bel of mail me.

Wat zeker in het programma zit

 • Elke ochtend een gezamenlijke start met een heerlijke ontbijt
 • Elke ochtend werken aan jouw persoonlijk leiderschap door middel van groepscoaching en 1-op-1 coaching
 • Elke dag een lunch buiten in de tuin of op een bijzondere locatie op het eiland
 • Voldoende tijd om zelf in te vullen
 • Ik kan je de fijnste plekjes van het eiland laten zien, je kunt shoppen en naar het strand. Maar met lekker relaxen bij het zwembad is natuurlijk ook niks mis 😉
 • Ruimte voor 1-op-1-coaching aan het einde van de middag
 • Relaxen, borrelen en opfrissen als de avond valt
 • Gezamenlijke diners op Spaanse tijden. Bij het huis of in een van de fijne restaurants
 • Afwisseling tussen ontspanning en beweging. En ja, er zit ook een yogasessie bij, maar dan wel eentje met bijzonder uitzicht 😉

Voor de rest houd ik ervan om je te verrassen.

Jouw investering voor deze no-nonsense retraite op Ibiza

€ 1.797,- (incl. btw)

INBEGREPEN:
 • Uitgebreide persoonlijke intake
 • Kennismakingssessie en voorbereiding met de groep voorafgaand aan de retraite
 • Minimaal 12 uur (groeps)coaching verdeeld over 5 dagen
 • Uitgekiend leiderschapsprogramma
 • 4 overnachtingen in je eigen slaapkamer met privébadkamer in onze riante villa
 • Al het eten en drinken in het huis, tijdens lunches en diners buitenshuis
 • Gezamenlijk vervoer vanaf aankomst tot en met vertrek
 • Werkmaterialen
 • Ontspanning en plezier
 • Yogasessie bij zee en andere verrassingen
 • Terugkomsessie na de sabbatical om op koers te blijven

 

NIET INBEGREPEN:
 • Vliegticket
 • Eventuele hotelovernachting voor of na de sabbatical (in verband met vluchtkeuze)
 • Drankjes na het diner of tijdens vrije tijd buitenshuis
 • Reis- en annuleringsverzekering

 

OPTIONEEL:
 • Eigen huurauto (prijs rond de € 175,-/€ 250,- voor 5 dagen, afhankelijk van type auto)
Begint het vanbinnen al te borrelen, maar heb je nog vragen? Mail of bel me dan gewoon op 06 – 54673949. Ik beantwoord je vragen met alle liefde!

Wat anderen zeggen over werken met mij

Ik vond het een voorrecht om op Ibiza 1 op 1 gecoacht te worden. Het programma had een mooie opbouw en ik werd op de prachtigste plekken gecoacht. Stap voor stap werden oude overtuigingen afgebroken om plaats te maken voor nieuwe. Dit coachprogramma heeft mijn verwachtingen overtroffen. De verwondering voor het prachtige Ibiza en de invloed die deze sfeer op mij had in combinatie met het coachtraject was super. Ik ben me nu meer bewust van mijn eigen waarden en dat ik deze voor me kan laten werken. Echt een fijne praktische tool. Daardoor staan bij mij creatie en zelfontplooiing weer hoog op het lijstje. Carolijn is warm, hartelijk en erg betrokken. Alles werd in het werk gesteld om me comfortabel te laten voelen. Met de spiegel die ze mij steeds voor houdt heeft Carolijn een geweldige positieve invloed op mij gehad.

Femke

Carolijn en ik zijn gestart met een dag coaching aan zee. Ik voelde me na aankomst heel snel op mijn gemak. Een hele dag iemand die naar jou luistert en je persoonlijke aandacht geeft. Dat is toch fantastisch! Ik kon gelijk de diepte induiken met mezelf en Carolijns vragen. Als ik me niet had laten coachen, was ik uiteindelijk in een burn-out terechtgekomen. Het mooiste resultaat is dat ik voel dat ik weer zuurstof heb. Me vrij en sterk voel.

Rosanne

Ik wist even niet meer wat mijn eigen drijfveren waren. Dankzij de coaching van Carolijn ben ik me nu veel bewuster van mijn eigen gebruiksaanwijzing. Het fijne van werken met Carolijn is dat ze je snel op je gemak stelt maar niet zonder de scherpte van het doel uit het oog te verliezen.

Alex

Ik heb bij Carolijn een meerdaags groepsprogramma aan zee gevolgd. Ik was bang op zoek te moeten naar trauma’s uit het verleden, maar dat hoefde gelukkig niet. Carolijn heeft humor, is er echt en geeft haar volle aandacht. Haar eigen ego laat ze thuis. Ze neemt een heel mooie grote spiegel mee, waarin soms je innerlijke cellulitis te zien is, maar ze zorgt ook dat je hierin je mooie, lieve zelf ziet. Mijn leven is niet radicaal veranderd en dat hoefde ook niet. Maar het is wel afgestoft.

Jocea

Alles draaide wel, maar op de automatische piloot met de focus op het regelen en zorgen voor het geluk van anderen. Het lukte allemaal prima, maar ik voelde me er niet goed meer bij. Ik heb de dagen bij Carolijn op het strand als een feestje ervaren. Ze straalde heel veel rust en vertrouwen uit. Op sommige momenten deed ze een stapje terug, andere momenten kreeg je net even dat duwtje om door de barrière heen te breken. Sinds die dagen bruis ik weer en sta meer in mijn kracht.

Marieke

Wat Carolijn heel goed doet, is op een ongedwongen manier ‘naast je gaan staan’. Dankzij de coaching maak ik niet alleen met mijn verstand keuzes, maar voel ik ze ook echt. Ik ervaar nu veel meer balans en plezier in mijn werk en privéleven.

Dirk-Jan

“Aandacht voor jezelf maakt het leven lichter.”

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat maakt deze coachretraite anders dan alle andere retraites op Ibiza?
De coachreis op Ibiza is niet te vergelijken met alle andere yoga- en wellnessretraites. Het is meer dan alleen uitrusten en verstillen. Het is een onvergetelijke, unieke beleving met inhoud, samen met maar 3 anderen. Een cadeau voor jezelf met enorme impact.
Is deze reset op Ibiza geschikt voor iedereen?
Het belangrijkste is dat jij zelf vindt dat je deze sabbatical verdient. En het is ook wel zo fijn als je over een fijne dosis humor en zelfspot beschikt. Werken aan je persoonlijke groei mag namelijk best leuk zijn. Daarnaast moet je niet bang zijn om jezelf eens goed onder de loep te nemen.

Heb jij serieuze interesse in deze coachretraite? Dan voeren we eerst een intakegesprek. Telefonisch of via Skype. Het is belangrijk om samen af te tasten of we bij elkaar passen. Op Ibiza zullen we immers intensief met elkaar optrekken. Als ik denk dat wij niet matchen of dat het programma niet geschikt is voor jou, dan zeg ik dat eerlijk. We kunnen tenslotte alleen goed samenwerken als we er allebei voor 100% in geloven!

Hoe gaat het verder na het intakegesprek?
Als wij na de eerste vrijblijvende intake allebei volmondig ja hebben gezegd, plannen we een livegesprek in om jouw doelen en wensen af te stemmen. Jij bepaalt wat je nodig hebt en ik zorg voor een een leiderschapsprogramma dat ook bij jou past.

 

Waarom een retraite op Ibiza?
In een periode van persoonlijke groei die gepaard ging met onvrede, gebrek aan energie en plezier besloot ik onverwachts naar Ibiza te gaan. En meteen werd ik gegrepen door de onbevangen sfeer en bijzondere energie op het eiland. Dit wil ik ook jou laten ervaren.

Op Ibiza heerst een “niets moet en alles mag”-mentaliteit. En dat helpt als je jezelf een keer heel bewust op de eerste plek wilt zetten.

Het mediterrane klimaat met de zon en de aangename wind versterkt het onbevangen sfeertje. Alleen dat al zorgt voor een flinke portie energie. Vergeet daarnaast de heerlijke Spaanse keuken niet. Ook liefde voor jezelf gaat tenslotte door de maag 😉

 

Heb ik voldoende privacy en tijd voor mezelf?
Je hebt een eigen slaap- en badkamer in de heerlijke ruime villa. Naast de gezamenlijke activiteiten is er voldoende tijd om tot jezelf te komen en te doen wat jij zelf wil. Het eiland verkennen, een boek lezen, schrijven, verbinden met andere deelnemers, een hippiemarkt bezoeken, enzovoort.
Is er genoeg ruimte voor mijn persoonlijke proces als we werken in een groep?
Je bent inderdaad met 3 anderen. Leuke, succesvolle  vrouwen zoals jij, die ook weer willen voelen wat er écht toe doet. Je zult merken dat je veel hebt aan hun inspiratie en steun. Ben je bang dat je je verliest in het groepsproces en jezelf vergeet? Dat is niet nodig. Ik zorg ervoor dat jij jouw persoonlijke pad blijft volgen.
Ik heb eerder met je gewerkt. Is deze reis dan nog wel interessant voor mij?
Zeker weten! Je bent weliswaar bekend met mijn werkwijze en wie ik ben, maar de inhoud van deze reis is uniek en staat op zich. Het is juist geweldig om onze samenwerking door te trekken naar een ander level.
Ben ik verplicht om aan alle activiteiten en eetmomenten deel te nemen?
Als ter plekke blijkt dat je ergens niet aan wilt deelnemen, dan ben je daar volledig vrij in. Je bent op reis met jezelf, jij moet het goed hebben. Restitutie op het programmabedrag is echter niet mogelijk.
Kan ik deze coachingsreis ook fiscaal aftrekken?
Je kunt deze reis aftrekken als studiekosten en als ondernemer opnemen in je administratie.