Wat ik doe

Heb jij een coach nodig? Voor jezelf of voor je team?

Wat ik doe?  Ik laat jou weer vriendelijk voor jezelf zijn zodat je energiek en krachtig aan het stuur staat van je leven.

Dat doe ik door jou te omringen met oprechte aandacht.

Door naast jou te lopen en met je mee te denken.

Kansen te zien, groot of klein met enorme impact.

Doelgericht op zoek te gaan naar dat wat er al is.

Jou opnieuw te leren kijken naar jezelf.

Hierdoor sta jij weer energiek en krachtig aan het stuur van jouw leven.

Je krijgt een helder beeld van wat je drijft en tegenhoudt en hoe je daar werk van kunt maken. Je vindt de antwoorden op belangrijke levensvragen, begint je weer de kapitein van je eigen schip te voelen en vindt je energie weer terug.

Je krijgt rust in je hoofd en gaat verder met een duidelijk actieplan. Jij staat straks weer zingend onder de douche!

Hoe doe ik dat voor jou?

Door je twee dagen mee te nemen naar zee voor een mini sabbatical: Coaching at Sea. Een uniek en exclusief 1 op 1 coachingsprogramma.

Waarom daar? Dat vertel ik je in een persoonlijk verhaal.

of

We gaan samen een aantal maanden aan de slag met een 1 op 1 coachingsprogramma. Een maatwerkprogramma gericht op jouw thema(‘s).

Hoe doe ik dat voor teams?

Met mij aan teamontwikkeling werken, zorgt voor:

  • Beweging en energie.
  • Een helder teamontwikkelplan.
  • Voortzetting van de professionalisering.
  • Inzicht in jullie kwaliteiten en hoe deze optimaal ingezet kunnen worden voor de taken die jullie hebben.
  • Een duidelijk beeld van jullie successen en hoe deze verder te benutten.
  • Een overzicht van wat wel en niet werkt.
  • Krachtige communicatie zonder in te leveren op de relatie.

Een teamontwikkelingsprogramma is altijd maatwerk, aangezien het afhangt van jullie specifieke vragen en behoeftes.

Wat vinden klanten ervan?

Lees de ervaringen van anderen die verschillende coachingstrajecten individueel of als groep met mij doorlopen hebben.

Wil je mij volgen?

Ik blog regelmatig over onderwerpen en thema’s die ik tegenkom in mijn werk en leven en waarvan ik denk dat de informatie en tips ook jou verder kunnen helpen.

Wil je nieuwe blogs en inspiratie vanzelf iedere maand in je mailbox krijgen? Schrijf je dan in voor mijn Inspiratiebrief. Je krijgt dan het gratis E-boek met 3 waardevolle praktische oefeningen die gaan zorgen voor vakantie in je hoofd. Bovendien maak je dan maandelijks kans op een gratis inspiratiegesprek.

Wil je contact opnemen?

button

Over mij

Ik ben Carolijn Roelofs, gedreven verbinder. Meelevend en no nonsense.

No Nonsense

De letterlijke betekenis is “direct, zonder omwegen, ter zake, zonder flauwekul”.

Ik hou niet van polderen, pappen en nathouden en blijven hangen in wat er ooit was. Ik kijk naar wat er al wel is en wat ik kan doen om de situatie beter te maken. Bij mij is het ” wat je ziet, is wat je krijgt”.

Lees meer..

Aandacht

De letterlijke betekenis is “ belangstelling, interesse, opmerkzaamheid, attentie”.

Aandacht staat voor mij voor betrokkenheid, verbinding maken, echt luisteren en echt contact maken. Oprechte aandacht is voor mij een belangrijke waarde. Ik heb het nodig om fijn te kunnen leven. Daarom geef ik het ook graag omdat ik weet hoe veel plezier het kan geven.

Lees meer..

Actief

De letterlijke betekenis is “bedrijvig, bezig, werkzaam, energiek, ijverig”.

Deze eigenschap sluit erg aan bij mijn doelgerichtheid. Ik zie oplossingen en kansen, ook als de ander ze even niet ziet. Mijn actieve houding vertaalt zich naar letterlijk bezig willen zijn maar ook naar actief aanwezig zijn en actief luisteren. En dat maakt mij betrokken bij jou, het team of de organisatie.

Lees meer..

Resultaat

De letterlijke betekenis is “ wat het oplevert, opbrengst, uitkomst” .

In mijn werk vind ik het belangrijk dat er iets bereikt wordt. Dat betekent niet dat dat ik onzorgvuldig ben (integendeel) of onvoldoende tijd neem om ergens bij stil te staan. Maar ik wil wel naar voren, naar een doel, een opbrengst. Groot of klein, dat maakt niet uit.

Lees meer..

background

Gratis e-boek

WIL JIJ VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD?

Dan is het belangrijk dat je binderlayingopen_550x634niet teveel last hebt van hersenspinsels, druktemakers, twijfels, zorgen en stress.

Jouw hoofd moet met grote regelmaat in een ontspannen staat verkeren.

Dat relaxte gevoel zou ik ’t liefst in een rugzak willen stoppen en jou cadeau doen. Helaas is dat lastig uitvoerbaar. 😉

Maar…. de 3 oefeningen in het e-boek VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD gaan jou ook helpen aan vakantie in je hoofd!

Inspiratiebrief

Schrijf je in voor m’n maandelijkse Inspiratiebrief en ik mail jou het gratis e-boek VOOR ALTIJD VAKANTIE IN JE HOOFD.

PS – Iedere maand verloot ik onder de lezers van mijn Inspiratiebrief een coachingsgesprek van een uur.