Uitgeput aan tafel!

Hoe vaak ik niet half geeuwend en uitgeput aan de kersttafel heb gezeten omdat ik de weken voor de kerst veel te druk was. Te druk met zo veel mogelijk werk afronden voor het einde van het jaar, de perfecte surprises maken voor Sint en direct daarna het huis in de juiste kerstsfeer brengen.

 Maar waarom moet dat werk in december af? De wereld stopt niet op 31 december toch? We mogen op 2 januari gewoon weer door met dat wat we altijd al doen. En de perfecte surprise bestaat niet want er zal er altijd een weer beter of mooier zijn. En een huis in perfecte sfeer maar te uitgeput om er van te genieten is volgens mij ook niet de bedoeling van kerst.

10 jaar geleden krabbelde ik rond de kerst weer op uit mijn burn out en had net geleerd dat stil staan en luisteren naar wat ik werkelijk nodig heb me veel meer tevredenheid en plezier brengt dan altijd maar doorrennen en het perfecte plaatje creëren. Sindsdien ziet mijn decembermaand er heel anders uit.

Dat gun ik jou ook

Omdat ik het iedereen gun dit jaar december bewuster te beleven, wat meer te reflecteren en een ander licht te laten schijnen op zichzelf heb ik de Coachadventskalender gemaakt. 

Waar de advent jaren terug vooral ging om het aftellen naar kerst en iedere dag als kind een chocolaatje in je mond mogen steken, gaat het nu steeds meer om iedere dag een luxe verassing uit mogen pakken. Zowel voor kinderen als voor volwassenen hebben met name mooie cosmetica-, speelgoed- en sieradenmerken prachtige adventskalenders met dito geweldig hoge prijzen.

Eerlijk is eerlijk….. ik zwijmel al jaren bij de adventskalender van Rituals en toch koop ik hem niet. € 89,- voor elke dag een verrassing vind ik too much.

Wat we vooral leuk vinden aan de adventskalenders is het niet weten wat er achter het luikje zit en iedere dag weer verrast worden. De gebruikelijke adventskalenders zorgen allemaal voor die heerlijke verrassingskik alleen is dat vaak kortdurend. Niet voor niks willen we eigenlijk door met open maken.

Hoe fijn zou het zijn als er een adventskalender is die veel langer voor voldoening zorgt?

De advent staat voor de aanloopperiode naar kerst en betekent letterlijk “komst van het licht”. Als ik dat vrij vertaal naar mijn vak dan kun je de adventsperiode ook benutten om “jezelf in het licht te zetten”.

 

 

Schaamteloze me-time

Juist in deze tijd waar we veel thuis zijn, de sintfeestjes en kerstborrels niet door gaan, is er volop tijd die je schaamteloos aan jezelf mag besteden. Laat ik nou voor jou een fijn hulpmiddel hebben gemaakt waarmee jij jezelf elke dag met iets waardevols kunt verrassen. Iets waar je een glimlach van om je mond krijgt, je zelfkennis door vergroot wordt of je hoofd helderheid krijgt.

Hoe werkt het?

Vanaf zondag 29 november tot en met vrijdag 25 december 2020 kun je van mij de Coachadventskalender krijgen waarmee jij jezelf 27 dagen kunt verrassen met het openen van nieuwe luikjes in jou.

Iedere dag opent er in je mailbox of op jouw favoriete social media kanaal een luikje van de Coachadventskalender met een prikkelende vraag, coachopdracht of inspirerende quote.

Wanneer je over ieder luikje wat opschrijft in een mooi schrift heb je na 26 dagen een prachtig document over en voor jezelf. Dat is toch een mooi cadeau waar je nog ver na de advent periode plezier van kan hebben?!

Ik heb deze kalender gemaakt omdat ik het iedereen de komende tijd gun eens niet door te rennen tot aan kerst maar juist wat vaker stil te staan en een moment voor zichzelf te pakken. Om te reflecteren op jezelf en je leven maar ook om gewoon eens jezelf in de spotlight te zetten. Want door je zelfkennis te vergroten, wordt jouw basis steviger waardoor je veerkrachtig en dapper die dingen doet die jouw leven waardevol maken.

Naast dat jij jezelf verrast, verras ik jou ook

Deze Coachadventskalender kost jou helemaal niets behalve een beetje me-time en commitment om iedere dag een coachluikje te open en met de verrassing aan de slag te gaan ;-). En naast dat jij jezelf gaat verrassen met boeiende inzichten, kennis of een lach deel ik natuurlijk ook cadeautjes uit en kun je dingen winnen gedurende die advent periode.

Samen is zo veel leuker

Misschien weet je al wel vriendinnen, vrienden, familie of collega’s die dit ook leuk zouden vinden. Tip ze dan even door deze blog door te sturen of ze naar mijn social media te verwijzen.

Alle details over registreren, het volgen via social media en de cadeaus en win-acties lees je hier.